Diskusia k téme Rádio_FM
Vyrabat stratu? No to je mi argument- FM robi zo vsetkyx okruhov SRo najmensiu stratu...
len aby vas,ked budete vyrabat stratu nezrusili. ale inak drzim palce.
Prajem vam to :-)
Pozdravujem celý stuff!
Veď práve ... správne si to napísal ... v iných KOMERČNÝCH ... by neprežili ... Na _FM je to absolútne O.K. :-)
v inych komerčných naj rájlepších rádiách by takýto playlist neprežili :-))
Leftfield ide po Aphex Twinovi....
Aphex Twin ide po Fatboy Slimovi
Fatboy Slim ide po This is Kevin-ovi
This is Kevin ide po Faithless
Faithless ide po Bjork....................
Hra mensinovy zaner, preto je na mieste, ze je verejnopravne. Ale okrem hudby mi stale ako radio pripada dost slabe. Suhasim s nazorom, ze v pocuvanosti dieru do sveta neurobia a vsade /snad okrem prieskumov SRo/ budu klesat v pocuvanosti.
ja osobne nie som proti ak z mojich penazí by bolo financované Rádio Fm-ak bude hrať takýto šťýl hudby ako hrá
Vladoczi, si nasa laska. Ten liter ti faxnem este dnes...
V prvom rade zdravím všetkých kamarátov/tky_FM!!!
Môj názor k programovej, či skôr hudobnej štruktúre:
Slovenský rozhlas, ako verejnoprávna inštitúcia, už dlho nebol na okruhu S3 tak verejnoprávny ako teraz. A to v najlepšom zmysle slova. Kto iný by mal prevádzkovať alternatívne rádio? Všetky súkromné rádia ktoré sa o to pokúšali, na tom napokon pohoreli. Buď im šialene klesala počúvanosť, alebo úplne zanikli. To s tou počúvanosťou predpovedám aj FM-ku (aj keď na Slovensku nikdy nevieš), ale na druhej strane by to nemal byť pre vedenie SRo hlavný ukazovateľ, či je smerovanie rádia_FM v poriadku. V posledných rokoch tu vzniklo až priveľa "Expresov" na to, aby ďaľší vysielal za peniaze koncesionárov. Takže aj keby percentá náhodou nestúpali, myslím, že FM tak ako vyzerá teraz, je okay.
dlho som si hladal trochu skutočne volného času, dnes o 20:00 som si zapol Radio FM-vysielala BIBA, skutočne pohodová na spomínaný čas, musím povedať , že pekná muzika, vrelo musím doporučiť ľudom, ktorým sa páči hudba ktorá sa až tak často nehra v komerčných rádiaách
1radio_FM Vám každému dá zožrať to čo chcete... načo tie zbytočné reči - dobré-zlé pomenovanie, ..hviezda, pekné-nepekné logo, rock fm, o kreatívnom týme..bla, bla, bla.... počkajte si kým sa tá skvelá kuchyňa "rozpáli" na prevádzkovú teplotu.... už teraz je to slušný "labúžo" predkrm....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň