Diskusia k téme Rádio_FM
vgemedia: no hrali to okolo 16:08 ked som sem pisal
No včerajšie Popo_FM som nepočúval. Včera im však nefungoval playlist, vtedy by som vedel s najlepšou presnosťou, že v akom čase a či to vôbec hrali. Pochybujem, že budú naďalej hrávať Komajotu. Mimochodom aj v relácii Offline s Balážom a Hubinákom sa už objavil napr. M. David, Gladiátor, Na skle maľované, K.Got a mnohí ďalší. Komajota určite nepatrí do priestoru rádia_FM.
aj mna prekvapilo ze hrali komajotu a prave v popo s balazom a hubinakom, to svedci o tom ze komajota robi kvalitnu hudbu a snad ich budu hravat castejsie, lebo maju vyborny album
Aj mňa občas prekvapuje FUN RÁDIO, keď hrali Ben Lee alebo Amy Winehouse.
caute!
tak teraz ma fmko prekvapilo hra Komajotu. pocculi ste ju už na fmku niekedy?
ale praveze som tam bol, viem ze tam bol nay elektrodom_FM, narazal som iba na to, ze preco FM-ko nemalo svoj vlastny stan ako tomu bolo po minule roky, pretoze ta ich par hodinova night_FM mi akosi nestacila
hehe co sa vytratilo asi si tam nebol pretože oaza_FM bola ale volalo sa to inak pretože boli v NAYELEKTRODOM stane alebo ako sa to volalo a tam boli DJ z FMka
mňa by len zaujímalo, prečo sa tento rok z pohody vytratila oáza_FM??? vysvetli mi to niekto?
ved ja viem. mas pravdu. ale vtedy to boli lepsie stanice ako su dnes a este existuju
Stanky: a nexistovali stanica ako expres a vtedy este neboli callouti
ale kolko mali v 90. rokoch a zaciatkoch 2000. 30% a postupne to klesalo dole. viem ze budem kritizovany, bolo ro este Rock FM
koky: no neviem 8% nemali aj ked mali tie vsetky frekvencie o ktore prisli
O FMku sa nemusí hovoriť, naladíš a hneď cítiš ten rozdiel. Ak by nechali staré fqncie, určite by neboli 4%, ale 8. Howgh.
budze dakedy na zempline toto Radio_FM? bo to se uz neda vytrimac od februara
Radio_FM uz davno podporuje akcie a nie "ze teraz zacalo podporovat" A to iba kvalitne hudobne akcie a dobre veci...
Ono ludia mozno zistuju kde hraju a vysielaju kvalitne tak preto stupla pocuvanost, ale to je v podstate jedno.Ale stve ma ze v TO nechytim na aparat ani prd...:-(
koky: dal si odveci s tymi frekvenciami co mali mali este horsiu pocuvanost ako maju teraz ved si pozri vyvoj pocuvanosti na podstranke prieskumy, teraz isli hore ale tu nejde o frekvencie ale o to že sa o fmku zacalo hovorit a fmko zacalo podporovat určite akcie
a tak dodrbané frekvencie!!! Sa nečudujte že máte len 4%..
nech sa nikto nehneva, ale ten kar, co navrhol, resp. aj uskutocnil vymenu frekvencii by mal odstupit z funkcie, urcite to nebolo spravne rozhodnutie. a chcel by som vediet, ako dosli na to ze regina/devin je urcite pocuvanejsi okruh, a tak to proste vymenili, do <> s tym!
idem autom do stareho smokovca, a FM si proste uz normalne nenaladim, potom som nuteny pocuvat funradio, ktore uz nehra ako kedysi, ale signal a pokrytie ma stale rovnako dobre (aspon nieco), az na okolie povazskej bystrice, ale tam by sa vraj mal spustit dokryvac..
Rádio FM v Žiline chýba, odkedy na jeho frekvencii100,10MHz vysiela REGINA. Ja ho chytám na Astre 23,5°východne - tam, kde sú okrem slovenských aj české verejnoprávne rozhlasové stanice. A vo vynikajúcej kvalite. Ale čo tí, ktorí nemajú satelit?
kedy nám konečne spustia 91.8 ČADCA
Dnes som pisal na nasu stranku www.peticiafm.szm.sk info ohladom odovzdavania peticie za dokrytie signalom Radia FM na uzemiach, kde po januari 2007 stratili posluchaci moznost jeho prijmu. Vsetko sa docitate prave tam!FM FOREVER!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň