Diskusia k téme Rádio_FM
www.helax.cz
troska toho je aj na GoDJ a v poslednom case aj na SiTY.
na R_FM take pocas dna moc nepocujem.
Helax je mimochodom moje najoblubenejsie ceske radio.
Ale _FM je No.1 ;) idealny pomer vsetkeho.
SRo sa mal posnazit o frekvenciu 98.60 pre Radio_FM a mali by sme po probleme, ale neviem ci sa v SRo zobudili a pozreli si aktualny vyber frekvencii
No a mna by zase zaujímal Zvolen 92,6... Lubosss, clanku podla http://www.radiotv.sk/radio-clanky/1 390/sro-4---radio-fm-od-1--juna-uz-a j-v-martine.html odoslali Trebisov este len na medzinarodnu koordinaciu, niekde som cital ze ta trva mesiace a v horsom pripade aj vyse roka. Takze tipujem ze tento rok asi nie...
Kedy bude vysielač Trebišov??? cca :-]
aha, 85.248.4.xxx
nebodaj mate kupeny cely rozsah? aspon podla toho co som opingoval to tak vyzeralo.
ja by som rad vedel akeho providera ma sro, nech to nemusim hladat cez prikazovy riadok a cez geoip :P
hehe pozrite sa na webcameru na stranke fmka maju tam v studiu nalepene na logu fmka 4,5%_FM
Kazde radio musi vytvarat rotacie - aj to nase IRSko. Inak by nefungovala komunikacia s posluchacom. To su zakladne principy vysielania, ktore sa ucia este na vyske. Ina je potom otazka kvality a obsahu. Mne "staci", ze v tomto radiu nehovoria o Bailande, Selebrity Kampe, Hitoch storocia, nechtoch Darinky Rolincovej - ale o filmoch, kulture, novej hudbe, aktualnych smeroch a trendoch v nej, o tom preco je dobra a ze existuje vydavatelstvo Warp a co maju nove jeho kone. Radio_FM bez problemov archivuje na webe svoje playlisty. Preco asi? Pretoze za Diego, Morrisey, Air, Roots Manuva, Klaxons, Maximo Park nemusi strkat hlavu do piesku. Nie je dokonale, ale kto chce psa bit, palicu si najde, vsak?
min. dva tyzdne po sebe vyhral puding pani elvisovej :)
ano i tu je rotacia piesní, ale rozhodne nesuhlasim, ze je to este horsie ako u expresu. ak ked uz nejaku tu skladbu castejsie rotuju, nie je to dlhsie ako jeden tyzden, co sa mozes presvedcit v ich rebricku hranosti v relacii airplay_fm a vedz ze ten je kazdy tyzden iny....
a ked sme uz pri tych frekvenciach, tak mna inac aj dost serie ze vymenili devin s reginou a dalsia blbost! je ze v b. bystrici alebo na javorine dostali tie vyznamne frekvencie ktore malo FM ine okruhy.. jak u blbych, a ked som siel pred tyzdnom do ceskej dedinky Strani (z druhej strany kopca Javoriny), tak som FM ani omylom uz nechytil, co predtym bolo mozne... :/ kua
no nehovorim, aby nerotovali, ale v takom pocte (kazde rano a potom este poobede) tak to je teda este horsie ako expres
Podla teba by mali zahrat jednu pesnicku len raz za tyzden? Kazde radio predsa rotuje nejake pesnicky. Ide len o to, aby tie rotacie neboli prilis vysoke, lebo potom je to uz otravne.
tak vies je to chytlava pesnička to zaleži na demeterovi ako ju zaradi do vysielania ale nemyslim že za taky tyžden ju budu hrat v takom množstve ako teraz
pocuvam radio_FM a dnes rano som opat raz pocul
"ako debil na plazi" - tak ako vcera , predvcerom :)
a ked idem domov, opat to hravaju :)
prudko komercne s alternativou?
aka je to alternativa, ked sa na neh rotuju stale tie iste skladby?
ano na exprese sa rotuje mercedes A stale dokola a na RadioFM Shelby, ale tiez stale dokola.
to iste v ruzovom
Dufam, ze im cisla vydrzia aj po dalsich prieskumoch po tom co ich obrali o frekvencie. Toto cislo je asi skorej dozvuk po 3 rokoch budovania znacky prakticky bez kampani.Sila je ako sa Machaj dnes bez hanbi hrdo ohana cislami radia, ktore chcel znicit a nebyt Zemkovej aj by ho zrusil. Drzim palce, dnes je to naozajstne verejnopravne radio, aj ked je tam este roboty do haleluja,hlavne v hud.dramaturgii. Vjacej konzistentnosti to xce.
porovnavas prudko komercne radio s alternativnym. nabliskany ackovy mercedes alebo stylovy ford mustang 1967...?
Mozem sa opytat ze ake radio pocuvas ked vravis ze na _fm rotuju stale tie iste skladby ?
Len mála časť piesní dookola rotuje vo vysielaní rádia FM. Absurdné je však toto rádio prirovnávať k EXPRESU.
no zacal som pocuvat FM vo velkom, lebo viva mi uz lezie na nervy, ale....
stale dookola rotuju tie iste pesnicky tak ako to robi expres :) ked kazde rano pocujem puding pani elvisovej, alebo "ako debil na plazi" tak sa len pousmejem a ladim
Tak k tým pripravovaným koordináciám. Nič moc(úbohé výkony), ale aspoň niečo: http://www.solideurope.sk/power/FM_s tanice.htm
Ale čo ma viac teší je to, že napriek zhoršenému pokrytiu, má_FM vyššiu počúvanosť (4,5%) Článok: http://medialne.etrend.sk/radia/spra va.php?sprava=3963 Super! Len tak ďalej!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň