Diskusia k téme Rádio_FM
Pepo: no vsimol som si ale včera okolo 18:00 im sla
vančo, zelam vela uspechov na novom poste :)) a dufam ze vydrzite aspon do 2022:) vela zdaru hawk
* Od stvrtka nefunguje len tak medzi recou (a ohovaranim FMka) ani hlavny portal SRo a ani ine okruhy. Detto s emailovou komunikaciou posielanou na slovakradio.sk.
stranka nejde, dovolat sa tam neda, maily nejdu..co tam vobec funguje, ?
-a ty mas v FM aku funkciu? Lebo to vyzera, ze utieras Vancovi zadok. Forgac nebol dobry sef?
Cital som to vcera v tom deniku plus 7. Inak ak sa nemylim aj Vanco robil v Twiste-hehe-technika. Ruka ruku myje no ne?
takze ked dnesko niekto porazi Vanca v OFF LINE tak porazi riaditele _FM..paraaada.....drzime mu palce :-)))
Ked sa meni provider a menia sa aj zaznamy v dns, trva chvilu, kym sa vsetko rozbeha (databazy v dns serveroch sa musia refreshnut)... Cize treba byt trpezlivy a verit, ze zmena providera prinesie aj kvalitnejsie sluzby - pre vas napr. stream, popripade podcasty... vdaka za trpezlivost.
A este k tej Vande - kacica. Oficialnym riaditelom Radia_FM je ododnes Dusan Vanco. Som rad a drzim mu palce :)
stranka nejde, lebo sa meni provider, takze vydrzte do rano do 6:00 a potom uz by malo vsetko zase fungovat... praci cest :)
Live stream takisto...
inak dosiel Vančo a nejde stranka FMka no pekny zaciatok.
Mame sa na co tesit ked pride ta tunelarka,dopadne to asi hromadnym odchodom ludi z FM do ineho radia. Niekto si ide zase robit rodinkarstvo z verejnopravneho radia! fuj
Stanky: si sa dnes zobudil ak ano tak pekne ranko
hehe Hricova? No ved asi Hric ju dohodil ved sa z Machajom poznaju z Twistu take neni o čom
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň