Diskusia k téme Rádio_FM
Machaj je rakovina SRo!
ako vies? sa s nim poznas? je to tak... sak sa staci pozriet na to ako dopadol twist... tak pod jeho vedenim dopadne aj cely slovensky rozhlas... on je totiz ten, co to akoze cele vlastne riadi... bohuzial...
co si vlastne ten Machaj o sebe mysli?prisiel polozit rozhlas tak ako Twist?
Ano. Marcel odchadza kvoli Machajovi.Ten chce znovu zrusit Radio FM
uff, tak to by mal radsej odist ten novy manazment...
Pocul som, ze Marcel Forgac sa nedokaze zhodnut s novym manazmentom SRo na podobe radia_FM a odchadza. Kacica, alebo je to tak?
Mas pravdu Vlado ze na stranke www.radiofm.sk sa da pozriet hrane skladby.
Stanky asi myslel tuto:
http://www.radiofm.sk/onair.p hp?html
prosim vas,neviete mi poradit stranku playlistu radia?nie tu co je na webe ale tu druhu.diky
dáky sedlák ten blade nemyslíte? v tom príspevku asi opisoval "mjuzik edjukejšn", či nie?
Bol by som rad, keby si na moje prispevky reagoval vecne, aby tato diskusia mala aj trochu zmysel. A nemal by si davat rady len tak zadarmo, lebo takto zbytocne prichadzas o velke zisky.
P.S.: Robis sice celkom fajn hudbu, ale bolo by asi predsa len lepsie, keby si sa vratil naspat do hrobu.
priatelia diskutéri: vzdy vecer pred spanim sa trosku rektalne postimulujte a uvidite, ze sa vam do par dni zodvihne nalada.
Hlavne to odporucam Majakovi, Ikserovi, a vsetkym technikom z radii ako Viva, SRo, Lumen, Dúha. Pamatajte: hore hlavne vy rektálni looseri
nie. nie som z toho radia co bude ako expres.Som z verejnopravneho.Za koncesie dochodcov sem vypisujem.Tak a je to von.
ty si ktory ix? lebo sak ix ma chello, nie *thinking* ?
ludia nemente si tuna tie nicky sak potom nahodou dakomu vynadam a bude to dakto iny :/
blade maj sa smrdis
ze sa nehambite ! dochodci sa z koncesii skladaju na vase "unca unca jeb po kybli" minule som si omylom rano naladil FM....nezabudnutelny zazitok.Niekto tam ostril kotuc cinkuláru, potom sa ozvalo brechanie kojota a o chvilu toho kojota zacali indiani drat z koze ( indiani preto, lebo som pocul "uuuuuu" ) drat z koze preto, lebo strasne reval.Happyend na záver: ozvala sa nejaka stvora, nejake dievcatko ze pocuvate radio FM - radio kde vam za vase peniaze pustame haluze. ( ten slogan si nepamatam doslova - ale tak nejak to bolo )
Ešte,že mame radio EXPRES,inak je ten éter o ničom.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň