Diskusia k téme Rádio_FM
Prečo neobjektívne? Ja napríklad vo svojom okolí poznám 2-3 ľudí, kt. počúvajú _FM, zvyšok Expres, Fun či Okey ...
Prečo má FM takú nízku počúvanosť. Je to jediné alternatívne rádio, ktoré prezentuje nové hudobné trendy. Tento prieskum nebol objektívny a Rádio_FM si to nezaslúži. Také isté dobré bolo aj FUNko, ale dnes je z neho úplný opak.
Už dúfam všetci pochopili, prečo sa FUN zmenilo - bolo by tam, kde je dnes _FM. Síce s progresívnym programom, ale nízkou počúvanosťou, ktorá odráža realitu na Slovensku. I Monsterovcov pozerá menej ľudí ako Mojsejovcov.....
pocuvanost tiez nemusi odrazat kvalitu... ak bude KIA predavat viac aut ako MERCEDES bude to kvalitnejsie auto??? nebude :) a kedze ja chcem jazdit v medaku tak pocuvam Radio_FM
pocuvanost tiez nemusi odrazat kvalitu... ak bude KIA predavat viac aut ako MERCEDES bude to kvalitnejsie auto??? nebude :) a kedze ja chcem jazdit v medaku tak pocuvam Radio_FM
Pocuvanost Radia_FM len potvrdzuje jeho (nielen) hudobnu kvalitu!
Fun, Jemne Melodie, Expres na takych miestach!
Ludia, SA ZOBUDTE.
Sa vys...e, a vys...e sa na tooo!
Ja viem, ze zopar medialnych mudrlantov ma tu bude presviedcat, ake maju tie radia neviem ake formaty, a budu ma mat za vulgarneho neznalca, ktory inym tlaci svoje nazory, ale aj tak to tu nemozem nedat.
Veeelmi plodna diskusia.
Niekto si to tu myli s meteorologickymi strankami...
v dubravke kua, tuna je vzdy chladnejsie o 3 stupne oproti mestu
asi pred styrmi hodinami zacali u nas uz konecne kurit, svine uz tu byvala kosa rano
ako dopadlo _FM v pocuvanosti? nikde som sa o nom nedocital. polepsilo si?
ale i tak mi cele to meranie pride na nic pokial sa do toho nezapoji hooooodne sirsi okruh ludi...
fiiha, normalne sa aj clovek zlakne ked naneho zdvyhnes hlas.. tststs
Majak, najlepsie by bolo asi vymazat teba, aby si tu uz neotravoval tvojimi absolutne off-topic prispevkami!!!
neviem ako vy....ale ja uz som si na nove jingle docela zvykol.....
Uz som si isty, ze FM urobilo nieco zo zvukom. Uz im to tak nekolise.. Teda stredy su pocuvatelnejsie, a ked nabehne basova linka, tak nie su tak strasne velmi zahltene, ako ich mali donedavna...
Odporuvam aj
http://lubicakovacova.blog.sme.s k/c/63760/Radio-FM-a-FM-mania.html
http://medialne.etrend.sk/diskusne_f orum/forum.php?clanok=2099&vrubrike= 45
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň