Diskusia k téme Rádio_FM
daja husta,,,, Rasto podme ju ukludnit, sak zajtra dojdes neee? ;PPP
toto je diskusia o fm? :D sa ukludnite chlapci. :)))
odkial vies moje meno, si nejaky jasny pocuvaj :o) :)))
naozaj idem chrniet, ahoj, pekny den vsetkym
..to sa tak vravi ze mam sa dobre je to taka hlupa fraza.... keby si nevedel.. ;)
a pred chvylou si mi ty vravel ze ides spat, sak pockaj v pondelok v Pesti :P
to si pis a este ked si to pustis k takej nalade tak to je mnamky!
:-~~
ale pred chvilou si mi hovoril, ze celkom dobre, ved pockaj v pondelok v Pressburgu :)
dufam aj ja, je to dobre radio, sak dockaj casu, ako hus klasu, jak sa vravi.. :P
dik za opytanie... :o) mne sa vedie tak vselijako, skor zle..
Trocha sme sa nepochopili, ak sa ľudia zo SRo vyjadrujú k okruhom Rozhlasu, tak je to v poriadku. Akurát mne to príde dosť nemiestne keď ľudia zo SRo kritizujú komerčné rádia, čo sa tu na tomto webe deje pomerne často, na nič iné som nenarážal. Peace :)
Podla mna by na FM ku mohli zaradit do vysielania aj relaciu, zo zameranim na deep minimal house... To by bodlo.. Stare dobre minimalisticke sety, co ficali na Clublabe... :)
vidis, aky som rozhodeny? ani email som si nenapisal ako do odkazu.. :/
nemam skutocne naladu toto teraz riesit...
pozri sa, hento je tanecna stanica, a nase su zvacsa pop music, neprikazujem im, co maju hrat, aj podla RDS PTY je to POP_MUSIC_ ci jak to je, len vravim ze by sa hodilo aj dajake specialne radio, alebo radio VARIOUS (a tym ale nemyslim Devin)
Rádio_FM od septembra s novou zvukovou grafikou a reláciami!!!
Tretí okruh verejnoprávneho Slovenského rozhlasu (SRo) Rádio_FM začiatkom septembra komplexne zmení svoju zvukovú grafiku. Oproti súčasnosti by v nej mal byť dominantný ženský vokál s podporou mužského. "Potrebu novej a čistejšej zvukovej grafiky sme pociťovali už dlhší čas," odôvodňuje pre Mediálne.sk zmenu riaditeľ Rádia_FM Marcel Forgáč. Zvukový obal si alternatívny hudobný okruh SRo vytvoril vo vlastnej produkcii, podieľali sa na ňom Pavol Hubinák a Martin Páleník.
Rádio_FM tiež plánuje posilniť ponuku svojich žánrovo špecifických programov. "Náš alternatívny charakter chceme podporiť ďalšími reláciami, ktoré sa budú vysielať od polnoci," tvrdí Forgáč. Metalovú reláciu Headbanger tak doplnia programy zamerané na techno či drum 'n' bass. Čiastkové, bližšie neupresnené zmeny, sa pripravujú aj vo večerných špecializovaných programoch.
a pod neznamym alebo inym nickom. ;) :)))
Co je lepsie - mlcat? Ludia z _FM sa k prispevkom na fore o ich radiu vyjadruju - mne to pripada OK, hoci maju na veci casto iny nazor ako ty. Na threade o funku alebo exprese to neexistuje, maximalne tak prispievaju anonymne z cudzich ip.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň