Diskusia k téme Rádio_FM
Vdaka efem. Tesim sa na zmenu:) Dufam, ze ten zvuk bude riadne nakomprimovany a tvrdy:) Diky moc.
Efem, az na to, ze ten slogan neznie "njaviac hudby iba u nas" ale " najnovsie hity iba u nas" :)))
Inak ten vas novy slogan s tou kvalitnou hudbou mi zavadzajuci nepride, vec vkusu :)))
Palino, snazime sa v ramci moznosti. Aj my chceme mat ten najlepsi zvuk, spoliehame perspektivne na Omegaca a jeho know-how. Bez penazi sa to ale neda :-(.
Ad 12: Nasi stabilni posluchaci s tym sloganom suhlasia. Rozhodne je menej klamlivy ako slogan " Najviac novej hudby iba u nas" u konkurencie.
Ale dalsi novy slogan "kvalitna hudba 24 hod.denne" uz tak dobry nie je, pretoze je klamlivy a zavadzajuci.
Paci sa mi novy slogan radia_FM. Ze "nehrame iba hity." Fakt dost dobre!
ze gatewaVe :o) hups... samozrejme gateway som myslel ;)
a co to ty mas za tajomneho providera, ze karlovka.sk? :)a to p6 je gatewave alebo proxy, alebo to mas priamo svoju masinu?
dobre, tak budem bad boy! >:-] =]
sa nevyskieraj furt. :)
hehe, prve slovo plati, omegac pc6 :) hihi, no toto je teda :)
Omegac,prosím ťa,urob z toho zvuku aspoň taký zvuk,ako má Funko... :-) Diky
no ale nex si ujo z pc6.karlovka.sk svihne :o) ;-P
alebo to je pc4? :-?
juraj, ked budes nabuduce oponovat sefovi techniky v radiu_fm checkni si jeho profil, vyvarujes sa fauxpas. technika nie je zdaleka optimalna . Ale Omegac to da rychlo do poriadku :-ň
no, dufaj, tvrdsi zvuk by bodol, hlavne v podani omegaca, vsakze ;P
No bolo to už dávnejšie a tuším skôr na konkurenčný portál:-) Ale som aj ja rád,že sú viacerí tohto názoru,lebo mne odpísali z FMka,že majú dobrý zvuk,že vraj tam vznikajú nástroje...Ale ono to je presne naopak,nástroje tam vôbec nie je dobre počuť..Snáď nás poslucháčov potešia a urobia s tým zvukom niečo.Diky.
nevsimol som si :o) no ale aspon nie som jediny kto ma taky nazor ;)
Tak to nemas pravdu..._FM ma jedno z najlepsich technickych zazemi medzi slovenskymi radiami...Nepouzivaj informacie ktore si len myslis, ale zisti si to... Inak medzi nami...Keby _Fm nebolo okruhom SRo, tak by nikdy nehralo to co hra:-)
No zvuk nieje idealny, ale v ramci moznosti... financnych, nesmiete zabudnut na to, ze Radio_FM je treti okruh Slovenskeho Rozhlasu a nema zatial technologie ako sukromne rozhlasove stanice, ale snad raz bude mat.
Áno,ja už sem o ich zvuku viackrát písal,že ho majú zle nakomprimovaný a veľmi mäkký.Stredy sú úplne potlačené a vôbec nie je počuť nástroje,ale len je to zahuhlané a dokonca to kolíše na hlasitosti..Ja mám FMko najradšej,tak mi záleží aj na ich zvuku,tak s tým vážne niečo pls urobte;).Vám by sa naozaj hodil taký zvuk,ako má Fun,alebo aspoň niečo podobné...Verím,že s tým niečo urobíte..Diky
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň