Diskusia k téme Rádio_FM
Prečo by som mal na Teba vyletieť? Pokiaľ niekto diskutuje normálne alebo berie veci s nadhľadom, tak je všetko OK. Skôr ma irituje pár "mudrlantov", ktorí si myslia, že robiť rádio je ako hrať sa v škôlke :)
Som velmi rada, ze si to zobral s usmevom, lebo tak som to aj myslela, ale ked ti mam pravdu povedat, tak som cakala, ze na mna vyletis ako srsen :)))) a nie az dnes pred vecerom, ale este vcera do polnoci :))))
Aspoň si mi dnes poobede zlepšila náladu. Už dávno som sa tak nepobavil :)
Poradim ti jednu skvelu vec, neotvaraj si niekolko dni stranku www.radia.sk a ich diskusie . A pisat svoj nazor, tak to uz vobec nie, ten jednoducho tuto mat nemozes,lebo diskusiu strazi MEDIAMAN ako POLICEMAN a ten kazdeho, kto mu nesadne podla chuti, vytrieska obuskom :-)
Skus to :-) oplati sa :-)
ľudia je pravda, že FM začne od septembra vysielať nové relácie? ak hej čomu, alebo akým štýlom sa budú venovať?
Julka, narážal som na to, že si tu zaplavila asi 20 diskusií, kde si stále písala to isté, že žiadne rádio sa na Slovensku nedá počúvať a ďaľšie kecy okolo toho.Navyše všetko s veľmi hysterickým feelingom.:) Preto som zaregoval tak, ako som zaregoval. Aj Tvoj posledný príspevok svedčí o tom, že si "hysterka" a potrebuješ (zmením to) PSYCHOLÓGA. Nemám v úmysle nikoho urážať, ale diskusie na tomto webe treba občas usmerniť :)
no ja som nebol v ziadnom radiu nikdy.. iba v rozhlase, radia mam doma 3 :D hohohooo jaky som vtipny LOL
Ty si myslíš, že je správne na niekoho, koho ani nepoznáš povedať, že potrebuje psychiatra, keď ťa ani nepozná, ja si nemyslím, že je to pekné a etické lebo keď si to myslíš vďaka, potom to tu aj vyzerá, som mu nič neurobila, aby ma urážal, som len svoj názor povedala, ale nie na jeho adresu. Nepoviem, ajtak to nikoho nezaujíma. Vo verejnoprávnom a nie súkromnom som bola, aspoň to sa dá počúvať. Skrátka tam so mnou robili rozhovor večer to dávali a nebolo to nadarmo, aspoň dúfam, nemôžem zato, že ma oslovili.
Fm nema dobry zvuk... Ale asi sa uz na tom pracuje:)
kazde radio sa snazi menit, no samozrejme aj FM, ale povedzme si uprimne, nie vsetky relacie su dobre. :D Mne sa najviac paci online, vsak si tam prajeme pesnicky, zeee? :)
ja myslim, ze mediama taky vyjadril svoj nazor. ;) aj ja viem co je to psychiater a nemam a nepotrebujem na to vysoku skolu. A v akom radiu ze si to bola? Ved si napisala nieco v tom zmysle, ze sa ziadne neda pocuvat.. to je na psycho, nie?
Fakt si vtipny. Neviem, čo Ti robím a neviem, odkiaľ chodíš nato, že mmám komplexy. Si uváž, čo vravíš, keď ma nepoznáš. Každý si jmôže vravieť svoje názory a čo chce, ale Ty asi nevieš, čo máš povedať, tak táraš a táraš a urážaš ľudí, ktorých ani nepoznáš, lebo to, čo tu kecáš by som v živote nepovadala, tak to aj zrejme o niečom svedší. Sa nedám urážať, asi nevieš, čo je to psychiater, tak neocudzuj, ja mám nato aj vysokú školu a bola som dnes aj v rádiu, tak buď taký láskavý a neurážaj ľudí, čo povedia svoj názor, nik Ti nič nerobí a keď nevieš, čo máš povedať, buď radšej ticho, je umenie a zlato mlčať ako bezdôvodne urážať. Je to len obrana na moju osobu. na
Julka, dám Ti takú radu.Tvoje komplexy by Ti pomohol vyriešiť dobrý psychiater :)
Tak asi nemáš rád Funko však? Vššak ani ja. Ani fun, ani FM, ani Expres, ani Okey, skoro žiadne. Funko bolo dobre začiatkom 90 rokov a FM tiež a teraz niečo katastroválne, i keď uznávam, že majú dobrý zvuk hej možno, ale tá hudba to nemôžem ani počúvať. Keby sa vrátila Rebecca, Východ, tak to už nebude, len samé blbosti čistá katastrofa.
a co mam potom povedat ja na Funko :D ja som rad ze mas tento nazor viem co to je ked sa kompletne pomeni stanica ktoru mas rada a na ktorej strukturu vysielania a hudbone zameranie si zvyknuta..
To FM nemôžem ani počúvať. Už to nie je to staré dobré RockFM zo zaciatkov 90 rokov. Teraz tam hrajú viac elektroniky, slovenského hiphopu a alternatívy a tí moderátori, nič pre mňa, sa to hrozne zhoršilo, ale to je len môj názor a rešpektujem ich.
Ja viem, len aby sa nezabudlo:) Ale nahravanie sa da spustit aj o 3:00 :)
dockaj casu. vsetci chcu vsetko. grungeri, indiesaci,minimalisti, technopeople, drumnbassisti, jazzmani...vsetci chcu vlastny program .najlepsie hned :-) od septembra budu postupne pribudat nove zanrove formaty.vsetkym sa ale vyhoviet neda. den ma zjavne dost malo hodin a svoju oblubenu relaciu si asi kazdy utorok od 03:00 ladit nebudes...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň