Diskusia k téme Rádio_FM
Ty konkrétne nekritizuješ, ale podaktorí kolegovia by sa mohli trocha krotiť :)
Ale ved nikto nikoho nekritizuje.Diskutujeme:-)Tak naco sa urazat?
Tu nejde ani tak o vyjadrovaní svojho názoru. Na ten ma každý právo. Mne však príde minimálne neetické, keď ľudia zo SRo kritizujú komerčné rádia, miesto toho aby sa snažili urobiť si poriadok v "Pyramíde"
Záleží ktorým komerčným rádiám.Možno rádiám Okey a Viva, pokiaľ neodhodia intuíciu, ale Expresu a Funradiu veľmi ťažko.
Tentokrat sa plne stotoznujem z Majakom... Chicane No rodinary morning je naozaj laskonka.. :)
...myslela som tym dupat po krku v pocuvanosti :) len aby bolo jasne. :)
Toto radio sa obrovsky zlepsuje a dufam, ze mu stupne pocuvanost a zacne dupat po krku komercnym radiam, ze jo. :)
Verim, ze tomu tak bude. Ale vsetko chce cas a trpezlivost.
15:56 - Chicane - No Ordinary Morning - Behind the Sun [2000]
mnam!
Máš pravdu, Rádio_FM je jediné rádio, ktoré sa dá na slovensku počúvať.
Toto rádio neviem prenachváliť - je super.
a este daco, nie som typicka vzorka.. rano pocuvam kokoriko, i ked od septembra neviem ci tomu bude tak aj na dalej... a ja radia pocuvam na nete, www.di.fm trance, vocal trance alebo djmixies channel. Lebo to sa mne paci. a co sa tyka sro3, tak tento okruh je pre mna jedine pocuvatelne radio na slovensku... este bolo fajn niekdajsie fun radio, na fun radiu uz nepocuvam nic, a to jedine co tam este pocuvam idu zrusit.. tak uvidime, ake to bude. Avsak platit bude jedno, ze ked mi nehra pocitac ci net radio, tak na beznom prijimaci pocuvam radio_fm, nakolko ostatne stanice sa stali nepocuvatelnymi z dovodu casteho opakovania aktualnych hitov pocas dna (na takom funku pocujem rano napr. Kuliho a uz dakedy na obed ide znova) a take ze min vhodny 8h odstup asi uz neplati.. Este by som to prehltol, nech cez den chodi toto vsetko, ale preboha vecer by snad mohli chodi t specialnejsie relacie.. ale ako uz raz tusim LuboTS ci ako, mi teraz nepride na rozum, povedal, ze dneska to uz nie je tak, ze si naladis radio v urcity den a urcity cas aby si pocul dajaku relaciu, ale je to tak, ze radio hra v podstate stale to iste a kedykolvek si zapnes tu "tvoju" stanicu, tak vies, co tam pojde... A to je podla mna dost smutne, ked maju ludia takyto nazor.. Preto ja osobne uznavam take stanice, ako radio FM, ale dobra bola kvoli tomuto aj niekdajsia Hviezda FM, a tusim aj Rebecca a Forte, no a ragtime hovori samo za seba :) ...
no ked to vy vravite, budem sa musiet nad sebou vazne zamysliet..
Hovori-nehovori....asi tak ako ostatnym,ktori maju nejake presvedcenie a snazia sa ho vyjadrit.Ale clovek nemoze rozumiet vsetkemu..:-)
Nemôžeš posudzovať poslucháčov rádia na základe pár duševne narušených ľudí, ktorí si tu ventilujú svoje komplexy! Ale je pravda, že mnohým poslucháčom Rádia_FM ako aj ľuďom z tejto stanice prispievajúcim do diskusí na tomto webe slovíčko TOLERANCIA veľa nehovorí.
A vy dvaja komici ste vzorkou coho? Jeden sa nevie podpisat, druhy je typickym reprezentantom multischizofrenickeho nicku, ktory pouziva aspon 5 ludi. Najprv si pozametajte doma, fesaci.
Ak ludia ako Majak su typickou reprezentacnou vzorkou posluchacov Radia_FM, tak potom je otazka zrusenia tohto okruhu naozaj na mieste.
ale dlhsi cas uvazujem nad tym, ze spravim radiovsky DChub, to by slo, len kam umiestnim masinu.. a aby to bolo oficialne a malo zmysel to mat pustene, tak by som musel hovorit s dakym z radia, kto je kompetentny... lenze neviem na koho sa obratit, snad tento prispevok ked dakto cita, tak sa ozve na mail.. (dufam :D )
mozno si zakupim dajaku domenu za 50 korun mesacne na tuto IP, i ked neviem ci to chello poskytuje.. ak ne, tak hodime daco na bezplatne servere....
ale otazkou zostava stale to, ze ci sa mi to chce robit alebo nie, no uvidime....
..kto chce psa bit, palicu si najde.. mozno nieco poriesime. hehehe
stale sme sa nedostali k tomu, ze kto to zaplati :P
no mohol. ale kto by platil za domenu neviem :D
jedine, ze by som to dal niekam na nejake ic.cz alebo tak... :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň