Diskusia k téme Rádio_FM
mash-up je vlemy dobra vec to je jedna vec a vec druha je ze neviem ako si mozete mila s dakym pliest koxo to jak keby som si plietol nikodyma s kocisom :o)
Majo je podla mna lepsi ako Majlo
mne sa az take ich podobne hlasy nezdaju
ale rozoznam Maila a Maja je dost problem - maju podobne hlasy a aj trochu podobny prejav
Ja som ho dnes tiez pocul, ale vobec si nemyslim, ze to bolo zle. Mne sa jeho vysielanie celkom pozdavalo. Aj vyber hudby bol dobry.
ani mne ten Majlo z FUN nejak velmi nereže, dosť bolo včera citit jeho rukopis v On Line
Sk éter je hitparáda najhranejších skladieb na Slovensku a keďže _FM hráva ináč ako ostatné rádia tak je logické prečo tento program už na _FM nie je. Osobne si však myslím že tento program by v nejakom (nejakých) rádiu mal byť. V USA je veľmi populárna AT 40, vysiela to tam veľmi veľa rádií. Som zvedavý či sa bude niekde vysielať celoslovenský airplaychart.
nic mi nevadi na FM okrem Majla z FUN, neviem si pomoct a neviem ani povedat ze preco, ale NIE!
a kto moderuje Airplay???? dufam, ze nie Bidlo, nemam ho rad, ani tie jeho mashupy,
a co na nom najviac neznasam: ked zahlasi, ze sa bude hrat nejaka super vec a pusti nejaku americku hiphopovu blbost.....
minule zahlasil: v albume v skratne mame tento tyzden naozajstnu lahodku a bol to Sergio Mendes........som len nechapavo pokrutil hlavou a preladil na fm4.....
Buduci tyzden je na radiu FM tyzden s Keane. Uz sa velmi tesim, su skveli:-)))
Dubnicka je z Markizy out, pisali to v Bleskovkach. Nic mu neponukli, bude sa venovat len Fun radiu a svojej agenture.
Uz nevysielame. Airplay_FM mapuje cisto hranosti FMka + pohlad do hranosti vybranych verejnopravnych europskych radii ako FM4, BBC radio 1, Wave a pod.
o 12 ide svet_fm,13 airplay_fm,14 klasicky program.a ten sk-eter mi pripominal cisto expres alebo fun.suhlasim so sparxxxom
teraz je, takze asi ho len posunuli, skoda, mohli ho radsej zrusit......mne by vobec nechybal
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň