Diskusia k téme Rádio_FM
..podla mna je problem v tom ze ten zvuk ma dajake potlacene stredy, ale to je len moj amatersky nazor, mozno by bolo dobre ho viac nakomprimovat a jemne vyladit, ja sa do tohto nejako nevyznam , ale sak ked uz omegac je teraz u vas, tak nech spravi zvuk ako ma byt.. ideees omegaac :)
shit >.< som dufam ze je podcast aspon.. idem pozret :)
Klaudiku mam aj ja velmo rad =) som si ju oblubil uz v telke xixi
skus omegac@funradio.sk :P mozno s tym daco spravi :))
Rádio FM je super. Jediná ich negatívna vec, je ich zlý zvuk. Mohli by s tým už niečo konečne urobiť. Napríklad na niektorých skladbách nie sú skoro vôbec počuť bicie. Už som si všimol, že už tu niektorí písali tiež, že zvuk FMka nie je dobrý. Prosím, urobte s tým niečo:) Díky.
inak neviem ci ste si vsimli ale Majo s Fmka hra v reklame na Šariš čo teraz beži v TV
Klaudiu Guzovu som myslela. :) aby bolo jasne. :)
..ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeees :)
naj naj radio :) a najlepsia relacka Online :)
Majak - Tvoja chyba. Bolo skvele, Oaza_FM na prasknutie - najviac na 4elements_Djs a na Kompas_FM:Tibor Holoda vs Junior
na pohodu nejdem, kebyze je creamfields, tak idem hned, na beefree asi pojdem, ale to sa este uvidi, takze kto ma pozna, ma moze stretnut, ale autogramy davam len na letisku :o)
idete niekto na¨Pohodu? Uy sa tesim do OaZy, dufam, ze ma nesklamete!
;)
musim si ta odsledovat, ked budes v on-line. :) potom piiisem, ze co, jo?
a je s nim kopec srandy :) clovek si s nim teda uzije :))) hihi
andeli, vseeeeeeeeetko naj naj naj ti zelam k dnesnemu sviatku;)
Preklep odpustam :) a suhlasim aj s tym, ze aj ako clovek je Majlo jeden z tych "normalne prijemnych"...
presne toto si myslim aj ja :)
a aj ako clovek je super :)
a nie je milo nahodou rumova spicka? :o) mnam mnam =] :DD ale nee :P
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň