Diskusia k téme Ktoré rádio najbližšie skrachuje?
Skupina X (Expres, E2, Melody a Rock) mala za minulý rok tržby 8,6 milióna eur a zisk 4,5 milióna eur.... Oni nemajú dôvod na krach, nemusia hľadať dôvody niekam sa posunúť, lebo nikto na nich nemá, dokonca ani skupina Fun+Vlna....
Pokiaľ sa Boris bude venovať politike a ženám, namiesto investície do skvalitnenia programu zatiaľ bude X večnou jednotkou......
Poradie je nepodstatné, ale bude to niektoré z týchto...
Goldies
Best FM
SiTy
Frontinus
Lumen
SUB FM
Bratislavské Rádio
Najlepšie je urobiť svatuškárske rádio, ofce dajú peňáze...
Prečo? Petícia za príspevky od štátu pre rádio Lumen.
Tak dúfam že nie, čo tak založiť petíciu?
Už dlho nekrachlo žiadne rádio na Slovensku, prečo
?
Zdanlivo od veci : sashu odmietlo
Hrat radio a tak poslal technika s
Nahravkami sa vlamat do radia a pustit
Ich on air. Podarillo 18 h a rano radio
Skrachovalo ( zdroj chris moyles nef)
Staci dat top 100 hladanemu birmo
Vanemu a bez chrbtice k dispozicii
RADIO SLOVENSKO a machaj bude
Si trhat vlasy :)
No asi na Tom zombictve niečo bude ????????keď stále opakujú tú istú reklamu na pohrebné služby jedného pohrebníctva, známu ešte spred Covidovych čias
Do čela tejto súťaže sa dostáva JAZZ by MusicArtGallery.
Po 3 dnovom monologu birmo
Vaneho komunistu:)
Radio?FM urcite nie. Ja stale cakam, co bude s Best FM, to je zombie, ktore ani neviem z coho zije.
aj s adelou aj sajfou aj hulkom forgacom
A prosto fun:)))) a bernasovska si vytrha
Obocie a vlasy z toho..:)
ale ja by som bol za zrušenie R_FM ako celoplosky s obsahom, aky dnes ponuka. a samozrejme bauer ako skupinu vypoklonkoval zo slovenskeho eteru. len ci by nakoniec to ticho v fm pasme neomrzelo...
AK MA pamat neklame najdlhsie funguje na
Slovensku FUN od roku 1991 pretoze rock
Fm ,okey a koliba skoncili tak ako radoo flash
Ci kiks atd ..druhe najdlhsie hrajuce je Express
Preto sa pytam aka je zivotnost radia vysielania
Vratane zmeny nazvu. ?
Aspon by boris ,sajfa a adela
Isli niekde spominat na casy
Ked boris nekupil Fun a vera
Este nevedela ako robit skandaly
A tvarit sa ze nevie o co ide ;)
ak by skončilo aj teraz hneď Rádio Rock, tak by ma to vôbec netrápilo. Sa divím, že existuje dosť ľudí, čo počúvajú každý deň dookola tie isté sračky...
Prokremeľský = systematické klamstvá a prevracanie pravdy
Ty musis mat v hlavicke naozaj trochu gulasik. Frontinus patri k najstarsim radiam na Slovensku. Z tohto radia preslo velmi vela kvalitnych ludi do celoplosiek. Takze Forntinusu by bola naozaj skoda. No ze ho prave Ty povazujes za pokremelsky? Dovol sa mi zasmiat. Od coh je potom slovny pojem pluralita názorov? Kazdy tu ma plnu hubu demokracie, ale ked na nu pride, zrazu ju nikto nevie uznavat. Obcas na naozaj cudujem, kto vsetko tu pise....zasnem.
Mimochodom, aj tzv samohrajky maju svoj zmysel. Len to ludom, ako je si Ty a Bindas akosi nedochadza.
Neprajem žiadnemu rádiu nič zlé, ale pokiaľ nás táto kríza zbaví samohrajky/práčky peňazí menom Rebeca a prokremeľskej/fašistickej stoky menom Frontinus, tak o nič neprídeme. Naopak...
No daj odkaz na zdroj, v ktorom sa píše že sa Mária vzdáva niektorých frekvencií. Zaujíma ma, či je medzi nimi aj tá naša
halo hello havel ako vieš to že vrácia rádio mária 6 frekvencií s povolením aj s pridelením ani nechcem aby bol opäť šum na 107,5 bolo by 2x za 6,4 mesiacov odkiaľ si to zobral že tak bude bolo na rada pre mediálne slúžby na budúco stredajším zasadnutí rady ja som to nikde nevidel prosím aby tak nebolo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň