Diskusia k téme Ktoré rádio najbližšie skrachuje?
Goldies náhrada Best FM ??? Si sa zbláznil ? Goldies nesiaha Bestku ani po členky. Best FM má dlhoročnú skúsenosť, pesničky vynikajúce akurát že sa oň nik nestará a ničia ho. Predpokladám že čakajú do 2023 ( koniec licencie) aby ho zlikvidovali, to IM NIKDY NEZABUDNEM !! :( Čo sa týka Goldies, katastrofa, skrátene Sity 2. Rovnaký amatérizmus ako na Sity a ešte aj počasie a iné blbosti preberá zo Sity.
Ja by som bol rád keby tieto 3 rádiá skrachovali. Kiss skoro nikto nepočúva, Yeblé sú samohrajková žumpa kde furt hrajú to isté a zaberajú drahú ženevskú frekvenciu 98,6 MHz, E2 tiež lebo tam sú retardovaní moderátori a ešte by som pridal aj Expres ale tam je skvelý dopravný servis, správy a Braňo Závodský naživo kde sa dá zasmiať nad politikmi. A na frekvencie po nich by som dal SRo alebo regionálky.
Co sa tyka ranneho vysielania na exprese,minule len tak nahodou pri ladeni som pocuval.Pri taraninach som sa dozvedel asi tolko ze moderatorka bola so svojim psom na rannu hygienu.To bola konecna,v momente som preladil.
ja sa modlim aby skrachoval expres. oni idu s kvalitou snad stale dole. vid ranne moderovanie. to co su za ludia. dialogy asi ako ranny rozhovor skupinky vypatlanych dvadsiatnikov v elektricke rano do skoly alebo do prace. ti dvaja vychodniari na funku su aspon vtipny.
Dúfam, že tí dvaja vychcanci zo Zemplína a potom ten z KE...
Rádio Expres, Fun rádio :D aspoň bude kopa voľných frekvencií po týchto troskách a konečne potom RTVS môže zlepšiť pokrytie svojich rádií napr. rádio_FM
Dobre, už nám tu skrachovali ďalšie rádia, ktorý adapt má najbližšie ku koncu?
to iste co dnes robis s kazetakom.
boze, to je more slz, brod este 100km daleko ale gate uz su dolu.
"Prečo sa nikto nezaujíma o DRM+, kde by si mohol každý vysielať sám ?" ANO, a sam pre seba. Ako mozes takuto hlupost vobec napisat, mas predstavu kolko prijimacov je na trhu co podporuje DRM+?
... tak skoro asi nerozbehne, takže tu dlho ostaneme na FM. A čo budeme potom robiť s FM prijímačmi, HI-FI vežami, CD prehrávačmi, autorádiami, keď bude DAB?
Koľko je na trhu dostupných DRM+ prijímačov?
Dab+ sa dá prevádzkovať aj ako lokálny dvbt multiplex. Výhodou je, že náklady na prevádzku si vedia podeliť rádia medzi sebou. Nemusia čakať na 2 termíny v roku. Do dab+ vojde viac staníc aj s lepšou kvalitou závisí od počtu. Do DRM menej. DRM má význam pri SV a DV kde vie pokryť veľké územia aj to len 1-2 stanice s nižšou zvukovou kvalitou.
Ak by sa spustilo komercne dab+ tak by ho prevádzkoval Towercom, Avis, Expresnet a ďalší lokálny možno rádia.
Všetky drobné rad-radom pokapú, príde DAB+ a budú si musieť nájsť a zaplatiť miesto v multiplexoch monoplu.
Prečo sa nikto nezaujíma o DRM+, kde by si mohol každý vysielať sám ?
Netreba zabúdať na internet, aj keď v tomto prípade je celkovo horšia dostupnosť, stream Goldies: http://icecast.radiosity.sk:8000/oldies.mp3
Tak už vieme istotne, že Yes v najbližších dňoch. Možno teraz viaceré malé regionálne či už lokálne rádiá. Z regionálnych je na tom teraz zle Viva, veď sami prosia o pomoc, čo im veľmi držím palce aby sa z toho dostali a z celoplošných je na tom najhoršie Best FM, ktorým tiež držím palce. Best a Viva proste nemôžu skončiť! Čo budeme počúvať? Ak by skončilo Best, tak by sme prišli o najlepšie súčasné oldies rádio a Viva keby skončila, tak o najlepšie AC rádio so súčasnou hudbou. Ako Oldies ešte môže byť dobré Goldies, len chýbajú tam 80. a 90. roky a to že nevysiela na celom Slovensku. A rádiá súčasnej hudby okrem Vivy sú kolovrátky.
Bezpohlavny program, klesajuce trzby. Drzim palce Radio Goldies, ktore vnimam ako moznu buducu nahradu.
Toto rádio... No rádio, tento púšťač hudby do éteru nemá takmer nijakú reklamu a je zjavné, že toto hobby si niekto skôr financuje, akoby mal z neho robiť biznis. Nebudem sa vyjadrovať k hudbe, ale iba púšťať hudbu to v dnešnej dobe na rádio určite nestačí. Chcel som im držať palce, ale doteraz nepriniesli nič, aj keď slová o najprv spravodajstve a neskôr moderovanom vysielaní som už čítal. Nič z toho doteraz nie je, plus to čo som spomínal, takmer nijaká reklama, asi to dlho nevydrží. Určite mi je Viva či Trnavské rádio sympatickejšie, lebo tam rádio aj robia
no ie KISS nechcem šum na 104,1 bolo tak naposledy roku 2015/2016 prelom neišlo 104,1 AJ 97,2 A 107,5 NEBOLO TA frekvencia najdená Už potom bola koncom februára bola zaradená vo frekvencií jarnom skapu šumenia budú tam rádia vysielať nonstop do nekončná kým neskončí svet,áno rozumeno palo.
Nikdy neboli v zisku, klesajú im tržby.
Nulové tržby, predaj reklamy asi riešia cez Košice Dnes publishing družstvo, slabá počúvanosť
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň