Diskusia k téme Ktoré rádio najbližšie skrachuje?
Na Slovensku to začalo upadať odvtedyť,keď sa skoro každá trošku väčšia stanica začala hrať na celoplošku a svojími lonbingami docielili možnosť regionalizavať reklamu.Na Slovensko by boli cca.3komercne celoplošky dosť... ostané len regionálne a lokálne stanice
Dúfam, že si SiTy aj Golies. Bratislava si zaslúži lepšie metropolitné rádio a nie tento projekt zaseknutý v roku 2010 bez náznaku zmeny
Najbližšie končí VH1 European (31.8.2021) ;-(
Na Slovensku aktuálne v FM pásme vysiela len 36 rádií. Napr. v takom Slovinsku (2 a pol krát menší štát) ich vysiela v FM pásme cez 50.
Goldies dostávajú infúziu z predaja SiTy. Peter z pomocnej školy môže zase zosmoliť nejaký nesúvislý text. Uvidíme, ako dlho to bude tých nábytkárov baviť.
Radio Plus Nitra skrachovalo, ktore radio krachne dalsie?
A to ako nebude žiadne skrachovanie po 4 radiach nechcem uz mat a ani s umenie ine radia ukončenie po jazz fm, kiss, roma, sport a preco si napisal ze môže goldies skončiť skôr nie spustí ďalšie freq. Do juna po, BB a hotovo do bodky.?!
keď už teda nevyšiel kšeft so 1O7.O
Takže odišlo Kiss Rádio
Ktoré rádio krachne najbližšie?
"liberalna" vs "prokremeľská" úderka
Najlepšie bude keď si pôjdeš písať do svojich "alternatívnych médií" . Pretože, aj tak ťa tu drtívá väčšina prevalcuje.
Ty si pomýlil tieto diskusie s liberálnou uderkou tu nie je nikto zvedavý na tvoje názory choď to písať do denníku N.
To sú také tie "alternatívne médiá" ktoré majú super oddaných poslucháčov / čitateľov. Prečo? No pretože ak napríklad verím že Elvis žije tak budem hľadať médium ktoré tvrdí to isté - a to tak dlho až kým také nenájdem. A potom ho samozrejme budem považovať za jediné objektívne, všetko ostatné je zlé, neobjektívne, ...
Za Elvisa si samozrejme dosaď napr. vieru v tom že nejaké strana je dokonalá, že nejaká krajina je náš spojenec (na večné veky a nikdy inak, napríklad) a máš to.
Čo je Slobodný vysielač a Info vojna?
Hnutie za rozvrat štátu?
neskrachuje žiadne alternativne radio ako su Slobodny vysielač a INFOVOJNA,tieto media žiju len z toho čo im pošlu verni posluchači.Naopak skrachovat by mohol slniečkarsky Expres aj s tym analnym alpynistom Zavodskym,kde je socialny netvor Sulik pečeny vareny a je tam aj ten neobjektivny Michal Sabo čo moderoval relaciu s krasnou Liviou a s tym občanom Machom a vôbec nebol objektivny ale stal na strane občana Macha.
Keby Best FM zapracovalo, oživilo vysielanie o živé bloky, nejake súťaže a pod. určite by získalo počúvanosť. Je to s nim ozaj divne, čiže nemôže zato len Vlna. Uvidíme, čo spraví Goldies.
Nemyslím, že by Vlna bola pri krachu. Práveže naopak. Aj z najnovších informácií o počúvanosti slovenských rádií vychádza, že je 4. najpočúvanejšia. Čo je nepochopiteľné, ale je to zbytočné to tu rozoberať. Je to rádio aké je. Ja tiež by som bol za jej zrušenie a založenie lepšieho rádia. Na konci budúceho roka im končí licencia, ale ak dobre viem, tak ešte majú nárok na predĺženie. Dovtedy sa čokoľvek môže udiať. Kto vie. Tiež som nechcel šum po Vive a ťažko som to znášal, keď skončila ale predsa to tak dopadlo. Ja si myslím, že keď si väčšinou poslúchači vedeli nájsť inú alternatívu, tak namiesto Vlny si už duplovane nájdu. Nejde tu o šum, koho to zaujíma. Jedno rádio skončí, príde druhé. Bohužiaľ tak to u nás chodí. Väčšina z nich nemá dlhú životnosť. A hlavne tie najlepšie.
Za to že ty nechceš šum na 105.8 nebudu predsa doplácať noví vysielatelia ktorí nebudu mať kde vysielať a RVR lebo nebude mať čo prideliť, Vlna tu nebude vysielať večne.
Dobre Peťo, presvedčil si nás, nikde nebudeme písať ani nič nebudeme rušiť.
No určite ani sa nepohnem bez toho radia ty sa zabal palo nechcem sum na 105,8 MHz hudba čistý signal prijem aj hudba, moderátori atd a ty nepis nikam do radia. Ahoj, dovi.
Mne najviac na Vlne vadí ranná moderátorka,ktorej hlas a umelý smiech sa nedajú počúvať. A potom málo hitov v denných rotáciach.
No ja dúfam a prajem to rádiu Vlna. A prečo ?
Lebo má obmedzený playlist asi max. 1000 piesní.
Pesničky sa každý deň opakujú občas aj v rovnakom čase.
Chce byť náhrada bývalej Vive alebo konk. Bestku. Ani z jedného nedosahuje kvalitatívne ani 1%.
Snaží sa spĺňať neexistujúcu českú kvótu, každá druhá pieseň česká, každá 10 pieseň slovenská.
Keďže nieje schopné splniť kvôtu slovenskej hudby cez deň tak hanebne po 22:00 dáva aj modernú SK hudbu.
Ranná moderátorská dvojica je vtipná asi tak ako smeti v koši.
A ďaľšie veci, škoda písmen.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň