Diskusia k téme Rádio Expres
expres ma na silvestra pripravene to najlepsie za posledny rok, plus vecer expres party a ze vraj asi az do rana, http://www.expres.sk
az take zbytocne by to nebolo keby sa naucili geografiu slovenska az z funradia som sa dozvedel ze stropkov je kosicky kraj samozrejme ze je presovsky kraj dalej roznava je banskobystricky kraj samozrejme ze je kosicky kraj ale najzvlastnejsie je na tom to ze sa brepty tykaju iba vychodneho slovenska a to ci je to dopravny servis radia expres ci je to dopravny servis fun radia ci je to dopravny servis radia viva a ci je to takzvana zelena vlna slovenskeho rozhlasu a hned ide o tom zalozit temu
to LuboTS: plne suhlasim. tiez som si to vsimol a prislo mi to, bez urazky, ze aj v regionalnom radiu menej brepcu.
to thomas: zive dynamicke vysielanie neznamena vysielanie, v ktorom sa moderator (a je jedno, ci cita spravy alebo moderuje relaciu) neustale myli.
to m: nevymenuvaju vsetky kraje, len tie, v ktorych sa nieco deje. napriklad vcera som pocul servis, v ktorom spominali len TT kraj.
Mne pripde ako zdrziavanie ako na funradiu vymenuvavaju po krajoch dopravny servis, to kym vymenuju vsetky kraje , kolko to casu zabere. zbytocnost.
to je caro ziveho a dynamickeho vysielania vies, chybaju ti spravy ktore trvaju 10 minut? mne nie. za kratky cas sa dozviem to najpodstatnejsie a ak to chcem obsiahlejsie tak si pustim cnn alebo bbc. treba si uvedomit ze moderator nie je stroj a zvykne sa obcas aj pomýliť. podľa mňa úúúúplne v pohode. skôr som zvedavý čo ma expres pripravené na silvestra
Správy ktoré boli teraz o 14:00 boli hrozné, moderátorka ktorá ich čítala sa možno 10 krát pomýlila. A mám taký pocit, že správy kde sa moderátor nepomýlil, neboli už veľmi dávno. V poslednom čase správy nemajú ani 2 minúty, je to veľmi ťažké prečítať ich bez pomýlenia sa?
Co to trepeš o čistkách na spravodajstve ??? Od roku 2006 je stabilný reportérsky team. Odisiel len Ivanička. Jaj ty klamár.
ano mas pravdu, aj marek matusica je tam od zaciatku
ja mam pocit ze bindo a dodo, su asi jedin moderatori ktori su tam od zaciatku
tebe kto ublížil? vyhodili teba, alebo niekoho z tvojej rodiny? Ono je to naozaj trpké prijat že spravodajstvo vedené Balaščákom s 30 reportérmi robili menšiu počúvanost ako Guttler s jedenástimi ludmi..Kydaj dalej.
Martina Žikavská je tam tiež skôr, tuším od jari 2004.
Isto ich tam je viac uz dlho, bindo tam je od zaciatku.
V Exprese sa toho dosť zmenilo za posledné mesiace, zrejme robili nejaké čistky, pretože od leta odišlo viacero známych a dovolím si tvrdiť posledných známych ľudí (hlasov). Z toho pravého Expresu, ktorý viedol Václav Mika tam zostal už iba Dodo Kuriľák a Martin Fenčák. Ostatní moderátori sú tam buď od roku 2005 a potom títo noví, neznámi a zatiaľ dosť nudní. Čo sa týka spravodajstva, tam sa robia čistky stále a to kvôli ich "skvelému odborníkovi" šéfredaktorovi Machtetovi alias Igorovi Guttlerovi, ktorý asi pociťoval potrebu nahradiť starý tím po Jánovi Balaščákovi, keďže nemal medzi nimi rešpekt a nahradiť nováčikmi, ktorí ho rešpektovať budú a samozrejme šéfka Expresu ho v tom podporuje. Je to dosť smutné sledovať, ako rádio síce na jednej strane vstúplo v počúvanosti, ale každým mesiacom klesá na úrovni a kvalite...
Strižinec odišiel TA3.. môžeš ho vidieť v správach
Ahojte neviete kam zmizol Martin Strižinec zo správ bo dlho som ho nepočul? Jakub Laca v TV Markíza a dosť vela zmien v moderátoroch správ Braňo Závodský a Eva Fuchsbergerová.
Už druhykrát v jednom týždni hrali na Exprese poslednu piesen pred polnocou tú istú skladbu - Dr. Alban It`s my life. Vcera 6. 12. 2009 to islo pred polnocou aj asi 3 - 5 dni predtým tiež ako posledna skladba pred polnocou. A takéto opakovačky sa pravidelne opakujú.
Čo tak spýtať sa Andreja Wallnera, možno by Ti odpovedal samotný Andy Hryc...!!!
Viete niekto, či Žraloka Karola robí Andrej Wallner, lebo ten hlas sa veľmi podobá na hlas Andyho Hryca - je to on, či nie?
Je to nahrané na konci tejto mp3 - keď Hrycovi dá k telefónu Žraloka Karola: http://www.expres.sk/audioplayer/4535/ilona-hrusti…
A Ty si nesledoval žrebovanie skupín na Trojke alebo iných kanáloch STV že si sa prvé informácie musel dozvedieť až v správach na Exprese? Ináč celkove so športom to išlo v našich rádiách dole...
neviem či si nepočúval skor,ale o 20 aj o 21 hovorili o nasich superov...neskor spomenulu ktora skupina dostala privlastok "skupina smrti" ...Expres bol prvý odkial som sa to dozvedel,takze ja sa na nedostatok informacii nestazujem :-)
schvalne... dovcera som si myslel, ze na exprese idu kazdu hodinu rovnake prispevky v spravach- az mi to vadilo. Ale ze teraz ani o 22, ani o 23hod v spravach nezaznelo, koho budeme mat v skupine na MS tak to uz dost nedostatok si myslim. Tak ako dopravny servis aj spravy idu dole vodou. I ja mam po 30tke a i ja preferujem SRo pokial sa da
Mám pocit že sa tu rieši viac Slovensko ako Expres...
Pridavam sa k nazoru Guliusa - tie pripomienky "m" su presne obrazom nazorov ludi, ktori sudia, hoci nemaju sajnu o SRo. Pridam este hlasy Ivany Ilgovej, Marcela Hanacka, Janett Stefankovej ci Roman Bombos. Ziadni ukoktani zelenaci, naopak, spicka moderatorov.
Ja mam po 30., no po pol h mi ide kazde ine radio riadne na nervy... Navyse, nikde sa nedozviem viac info. A ked mi chyba nejaky ten rachot, dam si mp3 :-)
Okrem Radiožurnálu na Slovensku sú všetky správy v celú kratšie ako 5 minút, tak isto ako na Exprese a hlasy už dávno nie sú monotónne, zrejme si to nemal naladené. Martina Kardošová, Števo Dvorský, Barbara Štubňová atď...vôbec nie sú monotónne.A ja tiež patrím do skupiny mladých ľudí (21 rokov)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň