Diskusia k téme Rádio Expres
...nejde Expres (v BB) na 96.5...všetko ostatné OK. ZV frekvencia Expresu (92.6) tiež.
...a tak môžem teraz na 96.3 chytať slabšie SRo 1 zo Štúrova, inak z Laskomeru ide Devín a FM.
Nejde ráno Expres v Banskej Bystrici, dá sa ale počúvať na ZV frekvencii 92.6 alebo zo satelitu na 1°W, inak zo satelitu je to úplne synchrónne s FM, aspoň teda v porovnaní s 96.5 a 92.6 MHz.
ako pre koho... Tvoj nazor, nie je vsak univerzalne platny. Rozne vekove skupiny, formaty, typy stanic vyzaduju iny podiel hovoreneho slova. Ja ziadne.
Presne sa pripajam k tvojmu nazoru aj ja, aj mne to strasne vadi a cudujem sa tym ludom, ze to mozu pocuvat, ze im nevadia tie reklamy, jingle a vsetko to otravne, ked chcu pocuvat iba hudbu.. Moderator je pre radio odjakziva potrebny..
ONE je fajn , ale nevadi ti vela nemoderovaných blokov?
Mne to napriklad prekaža na FUN radiu.Ked idem autom z NR do KE a počuvam Fun radio od 10,00 do 14,00 po pol hodke ma zacne boliet hlava...Stale dookola hudba,jingel,reklama,hudba....
Velmi monotonne až otravné...Podobne mi pripadá ONE radio len samozrejme nieje tam takmer reklama...
Moderátor vo vysielaní dá aj tej hudbe iný šmrnc...
Teda podľa mňa...
je pre veľmi odvážnych poslucháčov...P:S-Expres vôbec nepočúvam,mne vyhovuje radio ONE celý den najnovšia hudba Expres nehra zdaleka tak tanečne ako ONE a ešte k tomu sa na Exprese často opakujú skladby extremne často...
je rádio pre veľmi nenáročných poslucháčov.
Tonda ze šumperku s tým je už trápny najmenej polroka!!!
stale horsi a horsi.spia na vavrinoch
Včera nemalo chybu ako Wallner povedal Zázrivcovej, keď dočítala dlhý dopravný servis plný hliadok a kontrol a Wallner pustil hlášku: "Ešte si porozprávaj..."
Wallner má novú postavičku DJ Tonda ze Šumperku.
P. S.: Pozdravujem všetkých, ktorí neznášajú frázu: "Dobrý deň na celé Slovensko!" :o)
ja som to nepostrehol v éteri
ano, odisla na matersku a ma maleho mesacneho filipa :)
Všimli ste si že na exprese už asi nemoderuje Zuzana Kostelníková už o nej nie je nič počuť neviete náhodou čo sa s ňou stalo?
Keď počujem tú vynovenú Infinity tak mi už riadne lezie na nervy.
probably the german Neue Welle radio bought that pack too: http://radiopannen.de/chaos.html (here the 2. record!)
http://www.justupit.com/get.php?id=2f5ea42bc5bc45e…
Jingle ešte z roku 2005. :-)
keby to bola aspon pravda... ved je to riadny gulas....
Keď sú slogany súčasťou ID jinglov, predelov (napríklad aj na Markíze) určite to má svoj význam. Napríklad aj na Funku je jingel so sloganom Adela a Sajfa Vás budia každý deň a to nepovažujem za nevhodné. Jojka v reklamom jingli napríklad upozorňuje na Panelák, Markíza vo svojom idente pravidelne na svoje ťažiskové projekty... Ale neviem si predstaviť žeby napríklad na Jojke bol v zvučke na Noviny použitý slogan že najlepšie krimiseriály sú na Jojke. To že to Expres robí tak ako to robí asi má nejaký význam, ale je to dosť zvláštne...
..a tebe nieco ako claim nic nehovori? to, ze ma markiza v reklamnom jingli "najputavejsie okamihy" (to bol priklad, nepamatam si, ake varianty tam su), sa ti tiez zda zvlastne? :) pretoze to ide na zaciatku reklamneho bloku?
Posilnuju hudobny image, nie je podstatne co je, ako je ale co si ludia myslia. Ked povies cloveku na ulici co ho napadne pri slove Expres tak to s velkou pravdepodobnostou bude - hrame iba hity, ci dopravny servis...
Ten jingel pred správami je dosť komický, keď pred správami jingel oznamuje že "Hráme iba hity" musím sa smiať. Aj v správach hrajú iba hity? Tento slogan pred správami asi nie je šťastné riešenie... Ale žiaľ pár rokov budú poslucháči Expresu počúvať pred správami že ich rádio hrá iba hity...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň