Diskusia k téme Rádio Viva
Ak Ústavný súd do 21.12. nerozhodne tak po tomto dátume pravdepodobne nastane zvláštne vákuum, kedy VIVA už nebude môcť vysielať lebo jej de facto zanikne licencia a nový vysielateľ ešte nebude môcť vysielať pretože o novej licencii ešte nebude rozhodnuté. S najväčšou pravdepodobnosťou tak 21.12 nastane na frekvenciách Rádia VIVA šum.
som to nasiel, ale to je stare pol roka,vsetko som cital aj u vas na stranke..dajako to natahuju ale konkretne nic.. Vivu mam rad bola by jej skoda.. a Info radio nech poda ziadost o ine frekvencie
Čiže VIVA by nemala zaniknúť, keď najvyšší súd zrušil rozhodnutie licenčnej rady. To by bola hovadina aby také silné rádio zaniklo.
tu nájdeš kompletné info od začiatku ohľadom rádia Viva: http://strategie.hnonline.sk/spravy/media/zvrat-v-…
je pravda ze vsetky frekvencie po Vive od decembra prebera nove Info Radio.?
Neviem ako to je ale aj Záhorácke rádio už nemalo licenciu na starý názov G3 a vysielalo až do prechodu na nové rádio ak sa mýlim opravte ma.
Sú vo Vive nejaké problémy, to že Vive končí licencia je fakt, teda Viva by skončiť mala.
Za sucasneho (nezmeneneho stavu) platnost licencie Vivy konci 21.12.2013.
Viete niečo nové, alebo Viva k 31.12. končí?
ono to dost zavisi aj od pocasia, dnes je pod mrakom tak ide stereo,aj ked nie uplne custo ( KT-880L nema samostatne vypnutie sterea) a inak to mam naladene na 105,15 ked dam 105,1 tak sa tam hrabu madari volajaky..a mam smerovu antenu ale mam ju na opacnej strane v bytovke balkon je na juh takze priami smer na sitno neviem natocit
pred časom som bol v Madarsku smer JV pred národným parkom Hortobágy a tam bola ešte Viva zachytitelná z daneho vysielaca....teraz uz netusim ci to tak je
bjukemen vysielač na Sitne je v dosť vysokej nadmorskej výške a má 20 Kw , čiže aj mne vo VK ide Sitno v pohode , ja som teraz skúšal Vivu zo Sitna a mne sa tam žiadne maďarské rádio nepletie ,, možnože ak si bol v blízkosti hraníc z Hu tak tam sa ti to mohlo pliesť
no tak dlho nehralo zacala mi Vivu rusit nejaka madarska stanica
tak si mal pravdu to sitno ide najlepsie, zaujimave ze na taku dialku, ta rs som zvedavy ci bude dnes hrat v aute idem do RS :p
bjukemen no u mňa vo VK nehrá ani frekvencia LC ani RS - LC to je 5 Kw , ale tam to blokuje kopec a RS je tuším 500W , takže ten druhý nechytím ani zázrakom .
Jasne, čiže na 99.6 je už takmer 3 mesiace iba šum.
tak nakoniec to sitno hra aj mne fasa. konecne ked mam vivu tak jej bude koniec :(
Neber to ako správne informácie, nech to s novou licenciou dopadne akokoľvek, tá súčasná v každom prípade končí. Takže vysielanie Vivy by malo byť ukončené
ja som z tisovca sitno je strasne daleko a samy kopec,ale neskusal som, zajtra skusim, myslel som bud lucenec alebo Rimavsku Sobotu, tam su tie vysielace..
Bliží sa koniec roka a akosi stále neviem či Viva po novom roku ešte pofrčii
aký je aktuálny stav?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň