Diskusia k téme Rádio Viva
Neviem ako teraz, no pred tyzdnom som v celkom dobrej kvalite tuto frekvenciu naladil vo Fackovskom sedle. Po otoceni auta ale nabehli JM z Blavy. Rovnako tak reaguje niekolko inych frekvencii, napr na 102,9 Yes a Kronehit, 90,8 Hit FM a Devin, 99,9 OE3 a nejaki Poliaci...
S vysielacom sa v priebehu tyzdna nieco dialo. Boli tam aj chvilkove vypadky :)
Už aj tak dosť slabý signál je teraz ešte slabší, ako keby im zasnežilo vysielač. :-))
Stranka im uz nabehla. Moja chyba, neslo o nezaplatenu stranku, skor iba technicky vypadok.
keby bol v prievidzi lepsi signal z inych vysielacov, tak by mi luto nebolo, ze tu uz roky nevysielaju, ale je to podla poacasia, raz ide kamzik, raz sitno, raz martin a ten ese vypadava....
A tak to v tej Vive hadam nemyslia vazne ... nezaplatena domena? Rezignacia, alebo lajdackost...?
vivat vysielače = aký pán ("odborník") taký krám...
Potvrdzujem, že už momentálne hrá (bohvie dokedy). Ale ešte cez víkend nehrala.
Volal som dnes s mamou :D a vravela mi, ze Viva nejaky cas v MT nesla, dnes to zapojili :) Takze tak. Cez Vianoce som bol v MT a Viva hrala. Predtym vsak par dni opat nesla ... takze je to tam ako na hojdacke. Proste klasika - to je Viva.
Od Vianoc asi nie, cez Turiec som siel niekolko krat medzi sviatkami a Viva vzdy hrala. Takisto aj dnes.
Tiež som si to už dávnejšie všimol.
104,9 MT bez zvuku, ale RDS funguje. Takto to už beží hádam od Vianoc.
Na hornej nie. U nás na dolnej (87.90 MHz z DK) áno. Aby sme boli presní. ;-)
Aha, ja som to pochopil, ze RDS Vive na Orave nejde uz asi rok.
Ako som vcera pisal,VIVA 90,70MHz nejde.
Viva z Trstenej (už) ide? Lebo dlhšiu dobu nešla (a pred tým išla naozaj bez RDS).
Čo sa Dolného Kubína týka, tak RDS funguje od znovuspustenia vysielača bez problémov (až na ten statický rádiotext, ale ten bol na dolnokubínskom vysielači vždy taký).
RDS,u nas na orave nejde VIVA uz asi rok.
už im strašne dlho nejde RDS na frekvencii 105,5 TN... mali by s tým niečo robiť...
Mám to odvtedy stále zasumene na kuchynskom radiu v bb.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň