Diskusia k téme Rádio Viva
dufam ze tento rok nebude zas viva party v raci len hodinu do nejakej jedenastej... to je velmi kratko
CA 99.6 niekolko dni nefunguje, teda vcera este nefungovala...dnes som nie v CA
V lete RVR nezasada. Potrebuju hlavne doriesit pokracovanie od decembra 2013. A tam sa caka na vyjadrenie sudu.
vie tu niekto, ci maju nieco nove s licenciou?
Rostasa som dlhsie nepocul, dufam to je len kvoli tomu, ze je leto. Viva ma vybornu hudbu a teraz v lete obzvlast, potesi ale neotravuje, takze nemusim preladovat a vyborne spravy co sa nikomu nepchaju do zadnej casti.
Už včera popoludní vysielala vo Fun rádiu.
Dnes v obchode som započul v rádii hlas Zuzany Viciaňovej z Vivy ale ako tak počúvam.. Viva to nie je... Takže Fun-ko má podľa všetkého od dnes Zuzanu a namiesto nej dnes na Vive počúvam.... Vlado Varecha :)
www.omediach.com/radio/item/1774-radio-viva-samo-poziadalo-o-od%C5%88atie-licencie
O niečo sa u mňa zlepšil signál, zdá sa, že niečo s tým robili. (-:
Našťastie 101.8 a 105.1 hrajú spoľahlivo.
treba sa spýtať na rade pre vysielanie a retransmisiu prečo nehrá nielen táto frekvencia ale aj iné...
V sobotu pravdepodobne nehrala táto frekvencia, neviem ako je to teraz.
po dlhej dobe im zrazu ide RDS: VIVA na 105,5 MHz z Trenčína
Dobre vsetci vieme, ze tieto frekvancie nevyuziva dlhodobo a ziadne ze 22, juna a 15, septembra! Prievidzsku frekvenciu som pocul za posledne 3 roky hrat mozno 2x! Rovnake to bude aj s ostatnymi - tu nejde o vypadok, ale zamerne nevyuzivanie a blokovanie. A je mi jedno kym - pri opakovanom zisteni ODOBRAT a pridelit inemu zaujemcovi. Kolko radii nevzniklo prave preto, ze boli volne frekv. pridelené "overenemu" vysielatelovi?! Konecne by sa tu mal zaviest poriadok a striktne postupovat v pripadoch zamerneho dlhodobeho nevyuzivania frekvencii.
Tretiu nefinančnú sankciu dostalo Rádio Viva z dôvodu, že 18. októbra 2012 a 28. januára 2013 nevyužívalo frekvenciu 90,0 MHz Medzilaborce, 17. októbra 2012 a 23. januára frekvenciu 92,8 MHz Ružomberok, 22. októbra 2012 a 22. januára frekvenciu 92,9 MHz Prievidza a 23. októbra 2012 a 25. januára frekvenciu 96,1 MHz Nitra.
Viva pred chvíľkou dohrala Pink Floyd - Division Bell. Len tak ďalej a hrajte aj viac od nich pesničiek.
...bol by som rád,keby sa dožilo aj 8.
Viva do znovu nedostane....Rad nie je blba, ako nase sudy!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň