Diskusia k téme Rádio Viva

Povedz mi, v com je Viva tak dobra? V podpriemernej hudbe, ktora obsahuje milionkrat ohrane starinky? V brainwashingu konspiracnymi teoriami? V silnom anti-amerikanizme?
PS: Presne ako pise Lubos podomnou, Viva sa odstrelila sama-ked sa jej vlastni dpolumajitelia nedokazu dohodnutna pidavaju na seba navzajom zaloby a exekucne konania, tak si nic ine len prist o licenciu ani nezasluzi...

Povedz nám, kto podľa Teba ničí Vivu? Oni sa tam sami ničia. A na druhej strane, aj v zahraničí je na vysielanie potrebná licencia. To nie je slovenský výmysel

zase sa raz ukazuje ake je to vsetko prehnite, dobru stanicu treba zabit, ved co mame ich dost na slovensku ! :/

Viva bude môcť ďalej vysielať len v prípade, ak dostane licenciu

najlepšie by bolo ako hovorí bjukemen- aby Info rádio požiadalo o inú sieť frekvencií , napríklad by si mohli podať žiadosť o frekvencie po Hit FM , ktoré končí alebo po Rádio Plus FM ktoré ani nezačalo vysielať a už ich rieši rada , frekvencií majú teda dosť , len o ne treba požiadať a takto by mohli vysielať obe rádiá , aj Viva aj Info .

Ak Ústavný súd do 21.12. nerozhodne tak po tomto dátume pravdepodobne nastane zvláštne vákuum, kedy VIVA už nebude môcť vysielať lebo jej de facto zanikne licencia a nový vysielateľ ešte nebude môcť vysielať pretože o novej licencii ešte nebude rozhodnuté. S najväčšou pravdepodobnosťou tak 21.12 nastane na frekvenciách Rádia VIVA šum.

som to nasiel, ale to je stare pol roka,vsetko som cital aj u vas na stranke..dajako to natahuju ale konkretne nic.. Vivu mam rad bola by jej skoda.. a Info radio nech poda ziadost o ine frekvencie

Čiže VIVA by nemala zaniknúť, keď najvyšší súd zrušil rozhodnutie licenčnej rady. To by bola hovadina aby také silné rádio zaniklo.

tu nájdeš kompletné info od začiatku ohľadom rádia Viva: http://strategie.hnonline.sk/spravy/media/zvrat-v-…

je pravda ze vsetky frekvencie po Vive od decembra prebera nove Info Radio.?

Neviem ako to je ale aj Záhorácke rádio už nemalo licenciu na starý názov G3 a vysielalo až do prechodu na nové rádio ak sa mýlim opravte ma.

Sú vo Vive nejaké problémy, to že Vive končí licencia je fakt, teda Viva by skončiť mala.

Za sucasneho (nezmeneneho stavu) platnost licencie Vivy konci 21.12.2013.

Viete niečo nové, alebo Viva k 31.12. končí?

ono to dost zavisi aj od pocasia, dnes je pod mrakom tak ide stereo,aj ked nie uplne custo ( KT-880L nema samostatne vypnutie sterea) a inak to mam naladene na 105,15 ked dam 105,1 tak sa tam hrabu madari volajaky..a mam smerovu antenu ale mam ju na opacnej strane v bytovke balkon je na juh takze priami smer na sitno neviem natocit

pred časom som bol v Madarsku smer JV pred národným parkom Hortobágy a tam bola ešte Viva zachytitelná z daneho vysielaca....teraz uz netusim ci to tak je

bjukemen vysielač na Sitne je v dosť vysokej nadmorskej výške a má 20 Kw , čiže aj mne vo VK ide Sitno v pohode , ja som teraz skúšal Vivu zo Sitna a mne sa tam žiadne maďarské rádio nepletie ,, možnože ak si bol v blízkosti hraníc z Hu tak tam sa ti to mohlo pliesť

no tak dlho nehralo zacala mi Vivu rusit nejaka madarska stanica

tak si mal pravdu to sitno ide najlepsie, zaujimave ze na taku dialku, ta rs som zvedavy ci bude dnes hrat v aute idem do RS :p

bjukemen no u mňa vo VK nehrá ani frekvencia LC ani RS - LC to je 5 Kw , ale tam to blokuje kopec a RS je tuším 500W , takže ten druhý nechytím ani zázrakom .

Jasne, čiže na 99.6 je už takmer 3 mesiace iba šum.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň