Diskusia k téme Rádio Viva
Slovenské ženy sú naozaj krásne, mám však osobnú skúsenosť z Kyjeva.V živote som na takej malej ploche nevidel toľko krásnych žien ak na kyjevskom Chreščatniku.<br />
P.S. Aj napriek skúsenostiam z Kyjeva slovenské ženy sú naj, vo všetkom.
Mozno ked vratia Marusaka tak si ho zase zapnem
smutné, že si toto rádio už nemám dôvod naladiť...:( ... načo sa trááápiť... VIVA off
...krtuľko, to vcelku chápem, veď aj kdekto z nás má kadejaké činnosti a dajme tomu, že aj všakovaké dôveryhodné ospravedlnenia na kadečo....ááále na výber najmixu si, predpokladám, každý zanietený najposlucháč aspoň trochu času z kdečoho uchmatne ( p.a. : toto rozhodne nepovažuj za výhovorku...tak hlboko neklesnem, kde nepočuť z najslov. éteru úžasné - aj keď staršie, ale furt výborné vecičky ). Sorry, ozaj som sa nezbláznila = alias pre mňa je to realita...superdni vo vivaživote
Prepáč, ale mám aj iné povinnosti ako len počúvať Vivu ;)
Sorry, ale si snáď zahrabaný v zemi, či čo? Určite zbadáš, ak otvoríš oči aj uši, že hľadajú nových kolegov = máš jedinečnú šancu,ak si veríš ( resp.ak budú veriť tebe ), že si kreatívny...Anciáša jeho, ale najhudbu nech nikoho nového ani len nenapadne meniť, lebo nezaručujem, že by som potom bola najfanúšička najslov.éteru...
este ma napadlo ze aj radio hey! ma na 98,8 MHz radio hey! ulozisko 5,00 kW H posunute RDS oproti ostetnym vysielacom radia hey!
Deju sa tam nejake zmeny tak uvidime co bude
Verim ze radio dostane rozum a vrati najpocuvanejsiu relaciu Dusana Marusaka
aj OKEY malo aj LUMEN ma ten posun v RDS rozny
ale este niekedy bolo na 88,1 MHz radio viva marovka 0,25 kW H RDS VIVA tak ako je to na ostatnych vysielacoch radia viva
Asi tak je nastavený kóder RDS na vysielači, aj poľské stanice majú na každom vysielači iné RDS - PS + dynamické PS. Aj u nás bol jeden čas napr. na Magure "_DEVIN__" a na iných bol "DEVIN___" alebo detto Expres mal na každom vysielači posun. A niektoré autorádia alebo prijímače majú 7 miestny display a majú PS: "RADIOFM_" bez medzery, lebo automaticky posúva názov, aby bolo čo najviac vidieť, lebo je krátky display.
neviem preco ma 88,1 MHz radio viva marovka 0,25 kW H RDS V I V A a ostatne vysielace maju RDS VIVA
zial ten co im robil pocuvanost je prec pre jesitnost managerov, alebo aj majitelov??? https://www.radia.sk/citaren/2066_komentar-radiu-v…
viem na prvy pohlad to vyzera blbo nemas sa za co ospravedlnovat je to moja chyba pisem to na rychlo bez interpunkcie a diakritiky
Som si to pozornejšie prečítal a pochopil som ako to myslíš, sorry
chcu byt najpocuvanejsi ale zrusia najpocuvanejsiu relaciu dusana marusaka .....lebo su jesitny...
chytas ma za slova ano ma tam byt ciarka
beriem, ze to tam v CA mate dost na h...., ale Tvoje neustale staznosti na stav vo VKV len potvrdzuju to, ze drviva vacsina ludi sa zatial nedokazala odtrhnut od tohto neperspektivneho distribucneho prostriedku. Iba ak nahodou travis vela casu v aute, potom Ta chapem. Ale aj tam sa snad svita na lepsie casy.
pravdou je,že v Čadci zo slov.staníc naladíte kvalitne len tie,ktoré tu majú svoj vysielač: EXPRES,VIVA,FRONTINUS,LUMEN a SRo4_FM.
EXPRES tu bol prvou domácou stanicou,ktorá sa tu dala kvalitne naladiť,takže ľudia si zvykli a nie všetci chceli preladiť na tie ostatné a ak k tomu pripočítam,že EXPRESNET tu šíri 3 stanice(EXPRES,VIVAa SRo4)-pričom len EXPRES má super kvalitný signál,VIVA a SRo4 sem tam aj chrčia. O Krížave si môžeme len nechať zdať(celkom počúvateľné mono je len v centre a na 1 sídlisku smerom na ZA).
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň