Diskusia k téme Rádio Viva

V kuine bol výpadok prúdu, tomu vysielaču stačí sekunda bez prúdu a sám nenaskočí. Musia tam prísť technici a "nakopnúť" ho, ako vždy. Býval som v Kubíne tak viem. Len taká zaujímavosť, chytil som tento vysielač na Úložisku nad L. Marou na NOKIA E51 čisto

vypadky,hmm...co je to dneska s tymy radiamy,raz idu raz nie...ja co chytam 96,0 lucenec tak ide v pohode,sem tam dokonca nieco naskoci i na 101,8 kamzik ale teraz to lieta hore dole (aj fun 94,3 a sro 96,6)...

105.1 tiež nič...

má Viva 106.6 výpadok a hrá mi MR3 Bartók...zrejme z Debrecína. :-O

ÚžASNA RELACIA S PANOM LASICOM,MOHLA BY SOM HO POčUVAť AJ DVE HODINY.NEDALO BY SA VSTUPY PREDLZIť???Je skvely ale kratky.(vysielaci čas)

Ako to treba chápať, že hlasy nijako nekorešpondujú s tým, čo vyhlasujú a ako sa tvária? Vieš aj konkrétne vysvetliť tento zvláštny paradox, ktorý Ti (a teraz viacerým amatérom) vŕta v hlave? Ja túto Tvoju narážku nechápem, ale na svoju obranu dodám, že nie je hlupák ten, čo sa opýta, ale ten, čo si myslí, ako perfektne všetko vie. Tak čo....trúfaš si objasniť túto vec a dať kvalifikované vysvetlenie? Neboj sa a smelo do toho ( určite Ti nemienim za to vytrhať uši ani odhryznúť z jazyka...len tak žartujem, ale pravda by ma celkom zaujímala)...howg,nemá tvár...vlastne nemá tvár nehovorí a preto sa nedá počúvať?

No ja pevne verím, že do roka bude Best aj v Nitre.E2 sa 95,2 nevzdá, tieto spoločnosti majú peňazí dosť, musia to byť ťažké prachy za tie vysielače.

iste nie, ak ano, budem prekvapena, ja by som sa pytala na vysielanie, ale nema to vyznam....je to take bez iskry...rano ma nevedia nijako nastartovat:-(

Napísal som im a spýtal som sa na vysielač v Prievidzi som straašne zvedaví na odpoveď a či vôbec nejakú dostanem :))

mne sa zda, ze bieda je nielen vo vysielacoch...tie hlasy nijako nekoresponduju s tym, co vyhlasuju, ako sa tvaria....strasne amatersky prejav, sorry, neda sa pocuvat

Viva je dobre radio, ale s tymi vysielacmi je to bieda. Ked funguju tak je to ok, ale akonahle sa im nieco technicky poserie, ocividne nemaju ziadne nahradne riesenie a tak jednoducho nevysielaju az dokial sa dana suciastka neopravi. A to je teda sakra blbe riesenie.

No vidíš Romanku, to je nápad hneď máme do jesenného konania 3 free frekvencie pre Nitru:
95,2 MHz (E2 off)
96,1 MHz (Viva predá :o)
105,9 MHz (free)

-stále nejde a nejde.Inak navrhujem Vive, že by ho kľudne mohli predať, veď okolie je dosť dobre pokryté Sitnom a Kamzíkom.

po dlhych rokoch pocuvania Twistu a neskor Vivy som toto radio nakoniec prestal pocuvat. Uvital by som, keby presli na Oldies format ala B1. Vecer relacie s Flebom a pod. :)

vzdy, ked sa malo o niekom niecom hovori,nevesti to nic dobre...Viva zaspala, alebo co....nie je na co reagovat, a ak ano, je im to jedno:-(

"Tady to napíšte, šecky čo nejdú" :o)
http://www.radioviva.sk/index.php/radio/technicke-…

Už pár dní nefunguje vysielač tu v Nitre na 96,1MHz.To sa im o to vôbec nikto nestará?
Nie že by mi ten vysielač chýbal, doma počúvam len Best

pianissimo budu vysielat vo stvrtok- v reprize o 22:00 aspon to bolo tak avizovane:))

nemate niekto nahraty vcerajsi diel a ak ano, mozem ho niekde stiahnut z webu? dakujem

Už Ste si všimli že celý víkend Viva nemoderuje. Len od 12 do 13 Legendárnych 10 a plus o celej správy a o pól doprava. V programe je leto s Vivou. Tvoje leto, tvoja hudba s Tvojou Vivou. Len škoda že bez moderátorov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň