Diskusia k téme Rádio Viva
má Viva 106.6 výpadok a hrá mi MR3 Bartók...zrejme z Debrecína. :-O
ÚžASNA RELACIA S PANOM LASICOM,MOHLA BY SOM HO POčUVAť AJ DVE HODINY.NEDALO BY SA VSTUPY PREDLZIť???Je skvely ale kratky.(vysielaci čas)
Ako to treba chápať, že hlasy nijako nekorešpondujú s tým, čo vyhlasujú a ako sa tvária? Vieš aj konkrétne vysvetliť tento zvláštny paradox, ktorý Ti (a teraz viacerým amatérom) vŕta v hlave? Ja túto Tvoju narážku nechápem, ale na svoju obranu dodám, že nie je hlupák ten, čo sa opýta, ale ten, čo si myslí, ako perfektne všetko vie. Tak čo....trúfaš si objasniť túto vec a dať kvalifikované vysvetlenie? Neboj sa a smelo do toho ( určite Ti nemienim za to vytrhať uši ani odhryznúť z jazyka...len tak žartujem, ale pravda by ma celkom zaujímala)...howg,nemá tvár...vlastne nemá tvár nehovorí a preto sa nedá počúvať?
No ja pevne verím, že do roka bude Best aj v Nitre.E2 sa 95,2 nevzdá, tieto spoločnosti majú peňazí dosť, musia to byť ťažké prachy za tie vysielače.
iste nie, ak ano, budem prekvapena, ja by som sa pytala na vysielanie, ale nema to vyznam....je to take bez iskry...rano ma nevedia nijako nastartovat:-(
Napísal som im a spýtal som sa na vysielač v Prievidzi som straašne zvedaví na odpoveď a či vôbec nejakú dostanem :))
mne sa zda, ze bieda je nielen vo vysielacoch...tie hlasy nijako nekoresponduju s tym, co vyhlasuju, ako sa tvaria....strasne amatersky prejav, sorry, neda sa pocuvat
Viva je dobre radio, ale s tymi vysielacmi je to bieda. Ked funguju tak je to ok, ale akonahle sa im nieco technicky poserie, ocividne nemaju ziadne nahradne riesenie a tak jednoducho nevysielaju az dokial sa dana suciastka neopravi. A to je teda sakra blbe riesenie.
No vidíš Romanku, to je nápad hneď máme do jesenného konania 3 free frekvencie pre Nitru:
95,2 MHz (E2 off)
96,1 MHz (Viva predá :o)
105,9 MHz (free)
-stále nejde a nejde.Inak navrhujem Vive, že by ho kľudne mohli predať, veď okolie je dosť dobre pokryté Sitnom a Kamzíkom.
po dlhych rokoch pocuvania Twistu a neskor Vivy som toto radio nakoniec prestal pocuvat. Uvital by som, keby presli na Oldies format ala B1. Vecer relacie s Flebom a pod. :)
vzdy, ked sa malo o niekom niecom hovori,nevesti to nic dobre...Viva zaspala, alebo co....nie je na co reagovat, a ak ano, je im to jedno:-(
"Tady to napíšte, šecky čo nejdú" :o)
http://www.radioviva.sk/index.php/radio/technicke-…
Už pár dní nefunguje vysielač tu v Nitre na 96,1MHz.To sa im o to vôbec nikto nestará?
Nie že by mi ten vysielač chýbal, doma počúvam len Best
pianissimo budu vysielat vo stvrtok- v reprize o 22:00 aspon to bolo tak avizovane:))
nemate niekto nahraty vcerajsi diel a ak ano, mozem ho niekde stiahnut z webu? dakujem
Už Ste si všimli že celý víkend Viva nemoderuje. Len od 12 do 13 Legendárnych 10 a plus o celej správy a o pól doprava. V programe je leto s Vivou. Tvoje leto, tvoja hudba s Tvojou Vivou. Len škoda že bez moderátorov.
Ak sa nemýlim vysielalo sa s Lasicom v rádiu OKEY.
od 5.7 by mal byť na Vive program Pianissimo s M.Lasicom.
Som zvedavý.....len neviem čas:ráno, popoludní,alebo večer. Či to nebude niečo ako Pekná hudba kedysi na Twiste
skoda celkom sa mi jej vysielanie pacilo:),veru aj vikend s graciami je zrusene,snad sa vo vive este objavi...
Neviem kam šla ale vo VIVE už asi nebude lebo aj víkend s gráciami už nieje v programe.
kam sa podela Via Vargova,lebo na web-stranke viva uz nefiguruje!
Včera dopoludnia vysielala na Rádiu Viva Sandra Vychlopenová a mala super tému o patápaní. Inak Sandra sa veľmi dobre počúva, je profesionálka, vie perfektne moderovať a rozprávať k veci a má veľmi príjemný, upokojujúci hlas. No.1 !
Volam sa Vlado Kristián som z Bratislavy a je mi velmi luto za touto skvelou oldies, ktoru Dušan uvadzal na Vive počuvali sme ju pravidelne celá rodina a aj s priatelmi na chalupe !!!! Dušan bolo to skvele a že vládnu vo Vive taketo maniere - hamba Vive to sa môže stať iba na Slovensku a už vlastne nemáme čo počuvať na Vive a sme preladený na Aligátor to su naše rocky !!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň