Diskusia k téme Rádio Viva
Tu je screen: http://i56.tinypic.com/2lc42o5.jpg
Drahý priateľ...nepoznáš ma, ale zmier sa s tým, že som sa možno ako analfabet narodila. Ešteže mi nebrániš zmeniť si sem-tam tel.číslo, adresu, zamestnanie...a trebárs aj náušničky v ušiach. Sorry, neber to ako výsmech...naozaj len žartujem ( pozn.aut. : nie sú náhodou príjemné zmeny v živote - no dobre teda, aj na tomto fóre -príma spestrením? ). A díky za to \"niečo iné\" - či za vyvedenie z omylu a usmernenie na zlatú strednú cestu. :) Idem radšej von vyzistiť, aké zmeny sa udiali, čo nové kdekade,čím ma kdekto ešte dnes prekvapí...a tak nejak. Nazdárek a bavte sa tiež - trebárs s najhudbou všetkých čias :)
Akakolvek nie. Ale tolko zmien za sebou a taka sebastylizacia - to je uz nieco ine.
Fíha , ak je akákoľvek zmena podľa Teba diagnóza, tak potom existuje kopa skvelých diagnóz - napr. diagnóza: priateľ(ka), diagnóza : účes, diagnóza : odevný štýl, diagnóza : poloha na gauči....atď. Podstatné je len to,aby človek ako taký ostal za každých okolností sám sebou = nehral sa na niekoho, kým nie je alebo nebodaj nepretvaroval sa, keď mu to nahráva do karát ( rozumej : aby mal dušu a srdce na svojom mieste v každej situácii ). Ak sa mýlim, tak ma skús vyviesť z omylu...a môžeš mi zaželať trebárs aspoň peknú nedeľu ako ja Tebe a všetkým fajnľudkovcom - Krtkovi tiež.
Potešilo ma, že na mňa myslíš ;)
A medzi nami, hneď po prvých dvoch vetách som vedel, že si to Ty (aj napriek novému nicku) :D
Toto nie je zmena image, toto je uz diagnoza.
Vivaľudkovci, hláste sa!!! Hands up!!! Čo poviete na najlepšiu oldies párty v najlepšom slov.éteri? Jasnééé...kto mohol dnes hopsať pri najrádijku, ten sa mal a tí ostatní mohli akurát tak zblednúť od závisti ( pozn.aut. : som toho živým dôkazom ). Preventívne pripíšem vopred niečo aj pre Krtka : nieže budeš zase vyrývať, napr. že čo sú to za spôsoby meniť stále imidž - to len tak, nič v zlom...predsa známe své lidi,ktorým imponuje kadečo, len nie akákoľvek zmena...chichi.Aktuálne teda v tejto chvíli už len : nanananááá, heééééééy, goodbye :D
budu odchadzat potichu po vypovediach oznamenych cez SMS.
Ja som z Popradu a Vivu nenaladím na 104,8 MHz ale na 99,0 MHz. Chcem tím povedať, že nezáleží na tom, odkiaľ si, ale kde sa práve nachádzaš.
je OK, ja som žiadny výpadok nezaznamenal.
Skus este 105,1... Ale ta 106,6 by mala byt Viva - teda ak vysiela.
Na akej frekvencii si mám naladiť vivu ,som z Banskej Bystrice.<br />
Keď ladím na 106,6 Mhz ,tak ako kážu,je tam šum a rádio fun.<br />
V´daka
po dlhom case som si preladil na Vivu a zazil som obrovske sklamanie. Namiesto lahodnych melodii hudba, ktora ma akosi neoslovuje, neprijemny moderatorsky hlas a keci, keci, keci.
Uz ma to kecanie moderatorov unavuje - asi sa sami radi pocuvaju. Dajte radsej nieco co dokaze rano urobit dobru naladu.
No podlľa mňa mu to ide super ja ked som to počúval tak to tam oživil určite a hlavne sa mi páči že komunikuje s poslucháčmi !!!
To sa bežne stávalo mnohým moderátorom, ktorí prešli do nového rádia, že ohlasovali, že počúvate... to pôvodné rádio, kde pracovali. Sila zvyku. Pominie :o)
Inak zaujimave, ze Durovi Simkovi ako hviezde nestacil iny cas v Exprese podla vyjadrenia Antalu a vo Vive je i offtime dobry.
Gejza, preco si taky zly na Vivu? Ich moderatori urcite nie su skrachovani, neviem ako si na to prisiel...
Je vo Vive vikendove dopoludnia su jeho.
katastrofa...zmena k nicomu...toto radio je charita pre skrachovanych moderatorov...proste neziskova organizacia pomahajuca ludom v nudzi :-DD a tak to potom aj vyzera...cele zle
Zo zvedavosti som si to pustil a bola sranda,ked Noro asi okolo 15.05 hod.pri ohlaseni nejakej sutaze namiesto radia viva povedal posluchaci radia expres a potom sa sa opravil radia viva.Ale inac dobre vysielanie,len tak dalej.
Nepriamo vysiela expres aj na frekvenciach vivy, asi tak.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň