Diskusia k téme Rádio Viva
Mne ide káblovka po celom sídlisku. Skúšal som na trojkrižovatke ciest pri stanici Vernár.
Teraz z ineho sudka - odkedy na Vive moderuju aj po desiatej vecer? Nepocuvam az tak pravidelne, dnes som si Vivu zapol kvoli relacii Pianissimo a nechal to zapnute az doteraz. O desiatej sa vymenili moderatorky a idu dalej. Nejaka novinka ci mi nieco uslo?
dávno čo hral v meste (BB) Lumen na 103.3 s RDS, písal som o tom sem a krátko nato sa Lumen odtiaľ vytratil...teda bolo možné naladiť Maďarov z BP. V tomto prípade zrejme nejaký pirát a asi sa tu o tom dočítal, tak to radšej vzdal...
Káblovka to ale nebude, pretože to hralo i pred Kauflandom...
No tak do Dobšinej sa fakt nechystám...ja si to ešte nejak overím...ja som už od začiatku nepochyboval o tom, že je to Dobšiná...uvidíme, že či radia.sk urobia teraz nejakú korekciu...som zvedavý.
Ono je to zaujimave, tu 107cku som v BB tiez zachytil. Nielen v aute, ale bez problemov aj doma na radiu, ci v mobile. Myslim, ze kablovku mozeme vylucit, taky presah je velmi nepravdepodobny. Dokonca som raz zabudol a nechal som si tu frekvenciu naladenu v aute a behal som po BB, hralo to na celom uzemi pomerne kvalitne a cisto. Dobsina to byt nemusi, ale co je to za frekvenciu...
Neveris, takze navrh: stretneme sa v Dobsinej na pive - ked to hra platim ja, ked nehra platis ty. Suhlas? (priprav ojrace)
(k tvojmu "A radia.sk by to neodfajkli len tak" len tolko, ze never tomu...)
Káblovka sotva...predtým tam nič nehralo...registrujem to od apríla (25. myslím)...neverím, že je to káblovka, skús ma presvedčiť o opaku...ale je pravda, že v Dobšinej som to neoveroval...no ja si stojím za svojím, skúšal si priamo v Dobšinej ? Kedy to bolo ?
Možno Ti to ide z káblovky. Aj keby išla Dobšiná, je veľmi malá šanca chytiť ju v Banskej Bystrici.
Však vysiela, chytám to na autorádiu s RDS aj v BB. Aj doma mi to hrá...teraz som skúšal. A radia.sk by to neodfajkli len tak...takže to bude pravda.
Viem kam mieris. Tebe sa podarilo niekde v BB chytit 107 a radia.sk si odfajkli, ze Dobsina vysiela. Nie je to pravda. Cize sedem.
Medzilaborce, Žiar nad Hronom, Stropkov, Ružomberok, Bardejov, Rimavská Sobota a siedmy... ?
Mne ide až po Ružomberok 104,9 MHz a okolo Černovej prepína na 91,1 MHz.
Nič nové, stále je vypnutý.
tých nerozvysielaných je 6. :-))
Cize ked to zosumarizujeme aktualne im nejde DK, PD, NR (alebo uz nieco z toho spojazdnili?) a ked k tomu pridame 7 dlhodobo nerozvysielanych frekvencii, tak im nefunguje viac ako tretina pridelenych frekvencii. Nieco asi nebude v poriadku...
Ono je to dobry vysielac, ked funguje. Mne nan bezne radio preladuje pri Hubovej alebo pod Donovalmi za Liptovskou Osadou. To sa samozrejme zmeni, az raz spustia 92.8 MHz v Ruzomberku.
V kuine bol výpadok prúdu, tomu vysielaču stačí sekunda bez prúdu a sám nenaskočí. Musia tam prísť technici a "nakopnúť" ho, ako vždy. Býval som v Kubíne tak viem. Len taká zaujímavosť, chytil som tento vysielač na Úložisku nad L. Marou na NOKIA E51 čisto
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň