Diskusia k téme Rádio Viva
Ale ved vecer boli dvaja: Halanda + Stefuca, sport Ducka...
oprava, vo velkych Spravach, som myslel:-P
este ze je ta vojna v Libanone, inak by to zase zbuchali za 12 minut aj so sportom, ale aj ja som bol tiez prekvapeny, milo:-) Myslel som ze aj vo vecernom Zurnale budu dvaja, ale to by sme uz chceli vela:-)
terajsie obedne velke spravy boli super.
vlastny moderator, redaktor zahranicnych sprav, sportovy redaktor (halanda, beres, parisek), dlzka 16 minut, dva live telefonaty s redaktorkami. uplne ma to prijemne prekvapilo
po case je pocut aj Marosa Palesha...fajn, ze je vo Vive len som celkom nepochopil jeho ulohu v rannom vysielani...
Mne sa tiež zdá, že ten vysielač v DK je už OK.
Tak vitaj v klube Viva/Twistakov/, dufam ze sa Ti Viva bude lubit:-)
Som novy posluchac radia Viva. Expres som pocuval len vecer, a to len preto, lebo mali velmi dobre vecerne vysielanie.Teraz spravili to, co je spravit najjednoduchsie. Iba hrat. Ved to uz robi kazde radio. A Expres som kvoli tomu uznaval. SMOLA EXPRES -PRELADIL SOM NA VIVU. A fakt to vecerne vysielanie je super.Vecer sa to velmi dobre pocuva. A teraz uz aj v noci. Len tolko.
Ako kazí? Mne to hrá čisto aj v aute aj doma. Kedysi mal vysielač výpadky, ale už dlho nevypadáva.
Nemam ten pocit, ze muchy na DK vysielaci su vychytane. Mne sa to stale kazi na viacerych prijimacoch, aj ked v aute sa to tvari v pohode. Ale RDS ide v poho, to mas pravdu.
Pre mna nie je az take podstatne, ci ma radio vlastne prispevky, alebo nie. Mna skor zaujima obsah. A spravy na _FM povazujem za obsahovo bohatsie, ako na Exprese, alebo Vive. Ale samozrejme, kazdy ma svoje vlastne kriteria.
Ikser: no ano LuboTS ma pravdu tam maju len agenturne takže neda sa to porovnavat
Na _FM sú iba správy z agentúr, tam na rozdiel od Expresu a Vivy nemajú vlastné príspevky. Preto sa čudujem že to vôbec porovnávaš.
Ved Skarohlidova uz robi v SRo... som ju pocul minule nahodou v spravach.
Myslim, ze spravy na Vive a Exprese su na podobnej urovni. Ale za najkvalitnejsie povazujem spravy na _FM.
caute!
chcem sa opytat ake ma Viva spravodajstvo dasa porovnat s expresom alebo ake je? pytam sa pretože Vivu nepočuvam ale spravodajstvo ma zaujima.
vdaka za odpoved!
...ktorá už medzitým v exprese nepracuje. Ale vrátiť by sa mohla. Myslím však, že v spravodajstve má Viva plno. Skôr by to chcelo ešte nejakého moderátora.
z expresu by sa do vivy mohla vratit maria skarohlidova..
len som zvedavy, kolko im to vydrzi robit jeden clovek.. 5x do tyzdna byt hore celu noc + sustredit sa na robotu a mat prijemny hlas a naladu.. ak by tam striedali 2 ludi, bolo by to lepsie aj pre posluchacov a aj pre moderatorov
A preco vlastne zrusili to vecerne vysielanie na exprese?
Zatial co Expres zrusil vecerne moderovanie, Viva spustila nocne.. no mam pocit ze prestava kopirovat Expres :)
Peter Hurajt je moderator z uz neexistujuceho Radia Vychod :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň