Diskusia k téme Rádio Viva

DK nejde dobre? Trstená ide OK, v DK to nejde chytiť?

viva stream :) http://www.radioviva.sk/?q=node/2

Nevie tu niekto čo sa stále deje s tým ich Kubínskym vysielačom? To sa už nedá vydržať! Buď to pol týždňa vôbec nejde, alebo je to také zašumené a závislé od mojej polohy v izbe (a ktovie čoho ešte iného - prijímač je v pohode) ako keby som ten vysielač nemal 2 km od domu ale 200 km.
A o nočných výpadkoch ani nehovorím. OTRAS!!!
Takto si chce Viva získavať poslucháčov na dolnej Orave?
Nech sa konečne zobudia!!!

Veľmi ma potešilo,keď som opäť mohol počuť J.Zvalovú a M.Škrhu.
Už som myslel,že s koncom TWISTu skončili aj oni.Ale nestalo sa tak.Fakt,super.

večerné vysielanie by nemusela moderovať stále tá istá osoba...

nejake zmeny, nie? ved ani H.Rapantova v poslednom case nevysiela doobeda...

tie vecerne show s katkou brychtovou a sidi tobias teda velmi dlho nevydrzali :((

ak sa nemylim, v PD stale nemaju (vcera nemali) RDS, inak pocuvat sa celkom da to co pustaju do eteru

na 105.1 Sitno ma VIVA naozaj kvalitny zvuk....neporovnatelne lepsi ako na inych vysielacoch....

Len tak nahodou som asi pred 2 tyzdnami naladil VIVU a celkom sa mi zapacila a teraz ju pocuvam stale. Len skoda ze nema dobre pokrytie na vychode, kedze vela cestujem autom tak mi casto vypadava :(

skoda, ze nemozem pocuvat vivu kazdy den cez internet (to je jediny sposom pre mna)
neviem cim to je ale obcas sa mi neda naladit :o(

Neviem, ale dnes po 10:00 ho znova spustili... Tak snad sa to uz opakovat nebude.

A nevies nahodou co je vo veci - s tym Kubinskym vysielacom? V niektorych dnoch sa mi aj signal zdal nejaky premenlivy.
Po nahodeni RDS som ale nezaregistroval nocne vypadky - aspon co som raz cez noc pocuval, lebo predtym pravidelne.

Nedavno som bol na cestach a frekvencia 105.1 Sitno hra neporovnatelne dinamickejsie a aj hlasnejsie ako 101.8 Kamzik.
Vypadok z vysielaca Sitno som nezaznamenal este ani raz okrem odstavok.Prekvapil ma aj dosah radia SiTy ,ktore vysiela iba z vykonom 50W z Ba a pocuvat sa dalo skoro po Nitru

aj v Čadci to sem tam kolíše-mono/stereo-stereo sem tam zachrapčí..Ako jojo efekt.Ale už ide RDS.
Na druhej strane dobrá muzika,ktorá mi vyhovuje.

S Kubinskym vysielacom su stale problemy, toto je uz druhy dlhodobejsi vypadok v kratkom case. Navyse casto vypadava na niekolko minut, ale vtedy nesumi len je ticho. Teraz sa tvari ako uplne off. Aspon ze uz konecne to RDS nahodili...

V DK uz od vcera nejde VIVA na Kubinskom vysielaci. Uz vyse 24 hodin. Kde je chyba?

dnes prvy raz so spravami 7-14 miro skrha
11:59 na konci dopravneho servisu
radio twist, radio viva zela vela stastia na cestach :))

Neboj sa, uz zacinam menit svoj sposob komunikacie na tychto diskusiach...

Tak som si naladila radio viva a celkom je to ok. Nie je az take dobre ako byvala kedysi b1-tka, ale hraju dobre veci 80's a 90's. Myslim, ze si ich naladim castejsie :o)

ved hej, tak to proste ignoruj, myslis, ze mna nesvrbia prsty, ked tu citam kadejake dristy:-)

aj mne zatiaľ VIVA celkom vyhovuje.Hlavne 80´s.Všetko síce nemusím/ ale beriem-100 ľudí 100 chutí/,vtedy ladím ČRo1-radiožurnál,HELAX Ostrava ,POLSKIE RADIO 3-TRÓJKA,alebo RMF-FM.No a samozrejme niektoré dobré programy má aj FRONTINUS.

ja mam doma ziarovku phillips, vypinac made in Slovakia, pracku, na ktorej znacku si nespomeniem ani keby... staru chladnicku, mraznicku grundig...bla bla bla....vezu kenwood, z ktorej mojim uskam najviac lahodi VIVA, ostatne radia na Slovensku su velka bieda. A ked mi niekedy Viva nie je po voli som veeelmi rad, ze existuju internetove radia :o)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň