Diskusia k téme Rádio Viva

Na _FM sú iba správy z agentúr, tam na rozdiel od Expresu a Vivy nemajú vlastné príspevky. Preto sa čudujem že to vôbec porovnávaš.

Ved Skarohlidova uz robi v SRo... som ju pocul minule nahodou v spravach.

Myslim, ze spravy na Vive a Exprese su na podobnej urovni. Ale za najkvalitnejsie povazujem spravy na _FM.

caute!
chcem sa opytat ake ma Viva spravodajstvo dasa porovnat s expresom alebo ake je? pytam sa pretože Vivu nepočuvam ale spravodajstvo ma zaujima.
vdaka za odpoved!

...ktorá už medzitým v exprese nepracuje. Ale vrátiť by sa mohla. Myslím však, že v spravodajstve má Viva plno. Skôr by to chcelo ešte nejakého moderátora.

z expresu by sa do vivy mohla vratit maria skarohlidova..

len som zvedavy, kolko im to vydrzi robit jeden clovek.. 5x do tyzdna byt hore celu noc + sustredit sa na robotu a mat prijemny hlas a naladu.. ak by tam striedali 2 ludi, bolo by to lepsie aj pre posluchacov a aj pre moderatorov

A preco vlastne zrusili to vecerne vysielanie na exprese?

Zatial co Expres zrusil vecerne moderovanie, Viva spustila nocne.. no mam pocit ze prestava kopirovat Expres :)

Peter Hurajt je moderator z uz neexistujuceho Radia Vychod :-)

prekvapilo ma a zaroven potsilo..........drzim palec

Myslim si, ze v tomto pripade sa nejedna o to, ze by niekoho skusali, je to normalne klasicke vysielanie...

btw. vysielanie zacina hned po polnocnych spravach? a konci to pred siestou?

Nie, ide o to nočný moderovaný program, spustili to z nedele na pondelok viď www.radioviva.sk. Neviete kde toho Hurajta zobrali? Má celkom dobrý hlas do rádia.

Ak sa moderuje v noci, môže to byť tým, že skúšajú niekoho nového. Nepočul som to, ale niektoré rádiá to tak robia.

Ja som velmi rad, ze zaradili do vysielania aj nocny moderovany program.. Je to super a dufam, ze to nezrusia...

taktiez by na stranke mohli konecne spravit rubriku typu kto je kto. zatialco starych twistakov som podla tvare poznal, taku jakubikovu, bardosovu, michalku, stefucu, viu vargovu, palescha, ... si neviem ani len predstavit.

pokial ma www.radioviva.sk neklame, tak vecerna show je predlzena az do polnoci a aj v noci (v pracovnom tyzdni) bezi moderovane vysielanie.

DK už ide dlho v poriadku, tj. bez akýchkoľvek výpadkov, stereo, RDS... Zdá sa, že muchy sú už na tomto vysielači vychytané.

Super nahrada za Bratislavske radio B1.Aspon co sa hudby tyka.Samozrejme chybaju specialne hudobne relacie, no je to jedine radio hrajuce v prevaznej miere "80 a "90 roky.

ak je úlný úžeh a páli slnko,tak nám VIVA ide iba mono.Ono aj stereo ide,ale strašne šuští.A to máme vysielač priamo na kopci pri meste.Z rovnakej kóty vysiela aj EXPRES a tam je signál super aj stereo.
Škoda,lebo majú celkom dobrý hudobný výber a aj hovorené slovo sa celkom dá.
Som zvedavý ako to je v DK a PD.Aj tam kedysi hlásili problémy.Našťastie RDS ide normálne.

Tak Marosa Palescha do Vivy nakoniec dostali. Dnes rano robil dopravu.

Ano, Radio Viva je w Polsce , ale konecne zacina aj reklamna kampan s Leitmotivom :- "HRAME PRE RADOSŤ" uz od 3. júla vo väčšine médii, bilboardov... po celom Slovensku--- bolo to potrebne ako sol:-P
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň