Diskusia k téme Rádio Viva
... a co som mal stastie ho v bille na hodzovom nam. pocut jeho vstup, celkom sa do toho expresu aj hodi :)
dostal lepsiu ponuku to je vsetko a je tam od druhej polovice marca.
ExTwist Andrej Wallner sa nam usidlil v Exprese.
Keď čítam čo Ti tam chýba... Tuším chceš z Vivi urobiť slovenský Blanik. Tam také pecky frčia a čudujem sa ale má to veľký úspech.
moja zlata, keby si dochodkyna, tak nemas sajnu co znamena slovo Shit, tak tu neklam, alebo si schizo? ked sa nazves Dochodkyňa-pamatníčka, a potom pises za chlapa, kto nevie napisat pravdu, toho ja osobne nemusim....nalad si SRo a nenariekaj tu....
Ak niekto pise stale pod inou znackou, tak normalna diskusia ani nie je mozna.
ty aj mas nejaku pracovnu napln alebo si len niekoho znama ktora nic nemusi robit len sa v radiu ukazat aby dostala plat?
Neviem, ci som slepy, ale ja som si na tom stoziari nic nove nevsimol. Nehovorim, ze tam nie su, ale niekolko metrovy nadstavec na MMDS by som si urcite vsimol.
A ktosi mi raz v diskusii pisal, ze vysielac ma byt pri konci vleku. Mne sa aj zda, ked som sa tam tak z mesta pozeral, (z domu to nevidim, byvam na "Medzisku") ze je tam nejaka nova budka. Anteny ani parabolu som sice z mesta na nej nevidel, ale neviem co to tam je.
Najlepsie by asi bolo, keby to tam redakcia radia.sk konecne vyfotila a doplnila do fotiek vysielacov - tot podnet na redakciu. ;o)
Píš k veci (diskusii), kto som, čo som, skadiaľ som, a pod. nie je predmetom tejto diskusie. Všímaj si to,že píšem k takmer vždy veci a tvoje názory mimo diskutovanú tému sú mi akosi ukradnuté.Mňa nezaujímajú.
ty si urob poriadok s tym co si, lebo najprv nam tvrdis, ze si slecna z lazov od Cadce, potom si vraj "důchodkyne" a teraz pises "Ešte som tam nepočul".
akosi klamú. Ešte som tam nepočul napr.: Moravanku s Jožkom Černým, Zora Laurinca, Františka Kryštofa Veselého, staré Hamelovky, Marcelu Leiferovú, Malokarpatskú kapelu, starú pecku od Nazareth,Dr Who, Milana Chladila, Sweet,Pussycat, Karola Grúňa "v jeho dolinách", Rudolfa Cortéza,Becoárda "s Natali", Milana Kryštofoviča a iných výkonných umelcov. Stručne:nenaplňujú to čo bolo obsahom ich schvaleného projektu, ale podsúvajú nám hudobné čerstvé hudobné shity namiesto sľubovaných "vykopávok" a pekne tak klamú. Do kedy?
aha, tak preto tu liana tak bedaka, ty si ale "verny posluchac" to si nemohol skocit do pyramidy a poriadne ju vytrepat s korbacom? Mozno by prestala liez kam nema a este aj cez pracovnu dobu a na statne utraty.
Počas Veľkej Noci som bol mimo BA, takže som žiadne "baby v exprese" nepopolieval. Na takú stupiditu by som sa ani neopovážil.
Anteny su na Kuzminove vraj uplne na vrchu stoziara MMDS, na takom niekolko metrovom nadstavci...Ten nocny vypadok som si raz vsimol aj ja, ale 20 minut to urcite nebolo, max. 5... MT aj TS v tom case hral v pohode.
Radio Twist, teraz Viva sa mi zhnusilo tym, ze zacali brat moderatorov z Rock Fm - Cief, Stefuca, ci uz medialna prostitutka Cernak, ktory je teraz dokanca uz aj vykonnym riaditelom Vivy. No dufam, ze to tak skoro teraz menit nebude, lebo tych radii vystriedal uz tolko, ze by mu nato, aby to spocital uz asi ani prsty oboch ruk nestacili
je mi uple egal ci sa to pise "s" alebo "z" a musim ta sklamat, u nas sa nesibe ale oblieva a nie neobliali ma pretoze som dostal bonus, komornik mal volno a sluzku mi imigracny vysupoval na Ukrajinu, takze som doma fungoval na miesto nich.
RDS v DK stale nejde (neviem preco), ale ked som bol cez sviatky doma vsimol som si, ze vysielac pravidelne nevysiela kazdu noc (co som pocuval) - od cca. 2.15 je tam +/- 20 min vysielana iba nosna frekvencia (ticho/nie sum).
Nevie mi tu niekto povedat, kde je na Kuzminku ten vysielac na Vivu? (Resp. ci je to ta "kadibudka" nalavo od konca vleku.)
RDS nejde ani v Dolnom Kubine a Trstenej, vraj to coskoro napravia. A pre zaujimavost, v Martine stale ide PS "TWIST" ...
V Čadci 99.6 ide mono a bez RDS.Poslal som mail.Na druhý deň som mal následujúcu odpoveď: Poprosili o trpezlivosť.Na vysielač CA ešte nebol dodaný RDS kóder a boli radi,že to na Jurošovský vrch/odtiaľ vysielajú/ chlapi pešky vyniesli. Autom sa tam kôli snehu nedalo dostať.A keď zíde sneh tak by to vraj mali napraviť a zvýšiť výkon na 1kW/doteraz údajne 0.5kW/.Pre Čadcu je to aj tak taká malá udalosť.VIVA je v poradí 4.stanicou ,ktorá sa tu dá normálne naladiť./EXPRES,LUMEN,FRONTINUS a VIVA/a cca 25 českých a poľských staníc.Na FM tu dokonca nemáme ani SRo.
vysiela niekde viva radiotext?lebo vranov 88.5 nie
Neviem ako z inych vysielacov ale v Prievidzi im stale nepracuje RDS. V aute sa mozem na taku stanicu vy.....kaslat. Vie, ze Ba frekvencia 101.8 (da sa zachytit aj v Prievidzi) sa zmenila z twist na viva. Ako su na tom dalsie novo rozvysielane frekvencie tusim v Nitre, na Orave, na Kysuciach a v Brezne?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň