Diskusia k téme Rádio Viva

k tomu logu este - mam pocit, ze ten cerveny geometricky utvar ma posobit ako vrchna cast mikrofonu a pismeno "i" v nazve ako rucka od neho... neviem, aspon mne sa to tak javi.
Ale konieckoncov, nie je to az tak zle...
Len keby vysielali cez net - ich web sa mi vidi zbuchany na poslednu chvilu (a su tam i preklepy) - ved ho nahodili na net az dnes na obed :)

Inak hod mi sem Tvoj mail, nieco Ti preposlem :))))

Náš éter je o niečo pestrejší. Kto chce počúvať najmä hity 80-tych a 90-tych rokov zapne si Vivu. Kto chce popri tom počúvať aj aktuálne hity,pustí si Expres. A kto chce počúvať hlavne súčasné hity tomu hrá Fun. Viva by teda mohla mať miesto na našom malom mediálnom trhu. Ešte by ma zaujímalo či by sa s Ľubom Černákom dalo tak písať ako s Paťom z Funka. Vie niekto Ľubovu adresu?

neviem preco, ale mne to ich logo pripomina Japonsku zastavu s tymi ich hieroglyfmi :-)
a kedy chcu spustit PD frekvenciu?, co im anteny zhrdzaveli:-))

skutocne zaujimave logo... by ma zaujimalo, z kolkych navrhov bolo vybrate a aky vkus ma "hlavny vyberac" :)
a este ma mrzi, ze nejdu online, tu v praci nemam radio, len net :(

Stránka, už, aspoň funguje!!!

Zomrel kráľ Twist, nech žije kráľovná Viva.
Kedy sa dočkáme spustenia internetovskej stránky?

Tak vam to uz zacalo :) Tak ja zelam radiu Viva len to najlepsie, aby si zachovalo osobity charakter a lahko sa prebijalo slovenskym rozhlasovym eterom... takze este raz vsetko najlepsie k prvemu vysielaciemu dnu :)

DOSPLELE RADIO :) Looooooooool

Joe Cocker - Night Calls - prva a zaroven aj posledna skladba na Twiste...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň