Diskusia k téme Rádio Viva
tak to sme asi viaceri ;) a tiez najma ten radioviva, ktoremu ani nie je rozumiet.
Ani mne sa az tak tie ich jinle nepacia. Su moc rychle.
ludia chyba mi Twist, ale viva je ovela lepsia áko expres, hoci jingle sa mi velmi nepacia, ale co uz!
no bud mam nieco s netom, ale mne ten stream nejde :)
jj, oni maju chybu, aj ja streamujem twist z netu, ozaj normalne sa mi zapacili JINGLE, az na ten co tak rychlo odrapocu radioviva....
oppla ale chyba ja aj na webe. 92,9 ale zatial bez RDS.
Online ide stale na http://live.twist.sk/twist
Uz ide Prievidzska frekvencia. 92,7 .. vdaka, sice nam tu Twist hral aj doteraz, ale teraz to uz ide without problems
a este nieco... stranka sa az veelmi napadne podoba stranke radia FM...
Nechcem robit nejake zavery takto na zaciatok, ale neda mi napisat:
- program... az na par novych relacii to iste co Twist, dufam ze sa este posnazia, budu musiet!!!! Chybaju mi interaktivne relacie do ktorych sa mozu aktivne zapajat aj posluchaci
- este ze ta Rapantova ma staticky cas vysielania, uz aspon viem ze cez tyzden od 9 do 12 Vivu nemusim
- ta stranka ako uz pisal hemendex je fakt zbuchana na poslednu chvilu, ale vari to este vsetko poupravuju....aj od ich pristupu bude zalezat ake bude ich postavenie na trhu....
k tomu logu este - mam pocit, ze ten cerveny geometricky utvar ma posobit ako vrchna cast mikrofonu a pismeno "i" v nazve ako rucka od neho... neviem, aspon mne sa to tak javi.
Ale konieckoncov, nie je to az tak zle...
Len keby vysielali cez net - ich web sa mi vidi zbuchany na poslednu chvilu (a su tam i preklepy) - ved ho nahodili na net az dnes na obed :)
Inak hod mi sem Tvoj mail, nieco Ti preposlem :))))
Náš éter je o niečo pestrejší. Kto chce počúvať najmä hity 80-tych a 90-tych rokov zapne si Vivu. Kto chce popri tom počúvať aj aktuálne hity,pustí si Expres. A kto chce počúvať hlavne súčasné hity tomu hrá Fun. Viva by teda mohla mať miesto na našom malom mediálnom trhu. Ešte by ma zaujímalo či by sa s Ľubom Černákom dalo tak písať ako s Paťom z Funka. Vie niekto Ľubovu adresu?
neviem preco, ale mne to ich logo pripomina Japonsku zastavu s tymi ich hieroglyfmi :-)
a kedy chcu spustit PD frekvenciu?, co im anteny zhrdzaveli:-))
skutocne zaujimave logo... by ma zaujimalo, z kolkych navrhov bolo vybrate a aky vkus ma "hlavny vyberac" :)
a este ma mrzi, ze nejdu online, tu v praci nemam radio, len net :(
Stránka, už, aspoň funguje!!!
Zomrel kráľ Twist, nech žije kráľovná Viva.
Kedy sa dočkáme spustenia internetovskej stránky?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň