Diskusia k téme Rádio Viva

Vďaka. Neviem, vôbec kde teraz je, ale tuším má aj nejakú reklamnú agentúru v Poproči, odkiaľ pochádza. Myslím, že v Tviste pobudol dosť krátko, predtým bol dlhé roky v rádiu Kiks, ktoré sa zmenilo na kiss. Je to človek s veľkým Č si myslím a možno je aj dobre, že odisiel.

teraz jak je palesch na dovolenke, tak mi v rannom vysielani vobec nechyba.. este by ma zaujimalo preco uz dobrych par tyzdnov ranne spravy robia len michalka a bardosova?? neviete ake novinky (okrem vivarovne) chysta viva od septembra vo vysielani?

Rádio VIVA je super,len v mojej dedine nejde moc dobre chytiť.Iba v MONO kvalite.Možno na niektorých miestach ide aj v STEREO ale kde sa ja nachádzam,tak iba MONO.Ale vraveli,že pracujú na signáli.

Áno máš pravdu, v Twiste bol, od spustenia r. Viva odišiel. Preto mi bolo divné, že si ho tam počula :P

No neviem, pravdupovediac odkedy je Viva, práveže som ho ani tam nepočula, tak ani neviem, či tam je, ale ešte v Tviste asi v apríli alebo v máji to je Miloš Petráš, no neviem, prepáč možno už nie je vtej Vive by ma to aj zaujímalo, či tam fakt nie je, ale nedávno som ho počula vtom Tviste, možno keď je Viva, už odišiel.

škarolidová je na rádiu Slovensko, Jana Bárdošová dokonca začínala v R 1991 na Rockfm a možno bola aj v Exprese, ale to neviem. Podľa mňa na Vive, keď už nič hrajú aspoň celkom dobré pesničky, veľa z Oldies, i keěd to tiež nie je nejaká sláva, ajtak bola pre mna najlepšia Rebecca, lebo hrala môj štýl, ale to sa už nevyjadrujem, čo s ňou porobili, no ajtak sú na Vive fajn moderátori ako Gesker, on bol niekedy v rádiu Kiks, potešil ma aj Miro Čief som ho stále mala rada, no najradšej mám Dana Kováča a Dada Naďa.

Bárdošová je vo Vive od začiatku a nie som si istý, či niekedy robila v Exprese, predtým bola v Slovenskom rozhlase. Nemyslel si náhodou Vieru Poliakovú, tá prešla od augusta z Expresu do Vivy.

uz aj Jana Bardosova je vo VIVE......

Jednou z noviniek od septembra bude Vivarovňa so Skrúcaným, Hudákom a Piškom...

Ja som bol včera v Trenčianskom MAXE a tam hraje aj VIVA

kade chodim tam pocujem len VIVU hrat.....drzim palec...

Aj ja si myslím,že ide dopredu.Veľmi im to želám,lebo je to veľmi dobré Rádio.

podla mna ide viva dopredu, som zvedavy na dalsi prieskum

Beres, Stofanik, Pavlik, Direr, Diko, Grendel, Lovas, Sabo, Stefankova, Skarohlidova, Vargova, Samelova, Dvonc, Petras, Meszaros, Spankova, Polansky, Suchan, Lacko, a mnohi dalsi a dalsi, Kraus, Marcin, Sikulova to je len torzo tych, co tam robili... kto bude dalsi , koho tipujete?
ale uz v zime som si vsimol, ze TWIST zacina sliznut... tak som to ocakaval aj trosku, zial, bol som kriticky, ale asi to tak je , lebo som to pocul od viacerych ludi nezavisle

Ak Ti mam pravdu povedat od takeho vedenia, ktore absolutne nekomunikuje s posluchacmi som neocakaval nic. Este som ani raz nepocul Cernaka a spol, ze by prisli predstavit ich zamer.. iba asi dve minuty na zaciatku vysielania 3.4.2006, odvtedy to len vidno na webe.. ten odkaz , Viva je tu!!!
RADIO TWIST BOLO INTELIGENTNE A INFORMACNE RADIO S KVALITNYM OSADENSTVOM. TERAZ : Je VIVA , ale radsej to ani pisat nejdem.. akoze je tam fakt par ludi : Meciar, Vostinar, Kovac, aj Cief sa da, potom Stefuca, Bardosova, Zvalova, a este par ludi, ak by tito odisli, tak ihned preladujem!!!! zabudol som na relaciu Pocuvaj svet pocuvaj Vivu... ta ma grady.
Skoda ze sa Twist nedozil tohto okamihu... bol by opat opozicny, i ked v uplne inej spolocenskej situacii, ale aj tak by sa dovolim si povedat uzivil na viac ako chabych 2,nieco percent.
That´s all

v kazdom pripade by si mohli dat zalezat na spravodajstve...
skoda beresa.. zaujimave, ze so skarohlidovou sa stretol prave v SRo, co by mi ani vo sne nenapadlo
neviem ako vam, ale tie dvojtyzdnove SMS sutaze mi uz poriadne lezu na nervy. polka ranneho vysielania je uz 10 dni furt o tom istom.kto to ma pocuvat? ja auto nemam, preto je to pre mna viac ako otravne...
este k tomu petovi beresovi.. takt to som fakt necakal, ze prave on sa vzda... uz dlhsiu dobu som nepocul ani janu bardosovu... mam pocit, ze karolina ducka bude ochvilu robit vsetky relacie od sprav cez sport az po moderovanie nocnej show...
inak som zvedavy co nove pre nas vivaci pripravia od septembra... moderovane bloky od rana do noci sa mi nezdaju prilis originalne... robia to vsetci

Ty si naozaj očakával, že budú pre cieľovku 30-60 rokov, ako to predtým deklarovali? Veď to bola zámerná hmla zo strany vedenia.Ak by chceli takúto cieľovku, museli by hrať ako Regína.:) Od začiatku bolo jasné, že to bude identické AC rádio ako Expres.

To už nie je kopírovanie ale klonovanie :-)

Tiež nechápem, prečo sa Viva vybrala cestou kopírovania Expresu. Pán Budzák sa asi chce pomstiť svojím bývalým kolegom. Veď hudba je takmer taká istá ako na Exprese. Spôsob moderovania taký istý ako na Exprese.Aspoň, že tie jingle su iné. Čo takto zaplniť priestor po zaniknutom Rádiu B1? To Vás pán Černák zatiaľ nenapadlo?

a este jedna poznamka .. s tymi autoradiami su uz fakt trapni.. rano sa to neda pocuvat, hroza, fakt mam pocit ako keby som pocuval ten blby exprd

je to obrovska skoda.. bol to dovolim si povedat najlepsi spravar v Twiste /Vive
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň