Diskusia k téme Rádio Viva

Niekedy boli casto problemy aj na vranovskej frekvencii 88,5. Ale teraz uz ta frekvencia funguje dobre.

Pokial viem nie. Ale viem, ze ten v DK haluzi a stale vypadava. Vyzera to tak, ze tie o ktore sa im stara Expresnet alebo Radiokom idu v pohode a problemy su s tymi, ktore si spravuju sami. Skusal si im napisat? Na stranke tusim maju pri vysielacoch mail kam pisat.

V prievidzi stale nevysielaju RDS! je taky problem aj na inych vysielacoch?

Ja viem len jedno ,,VIVE klesá počúvanosť s toho vyplíva čo chytí Horňak do ruky to do.... viď ROCK FM !

a myslite si, ze tu webovu stranku aj niekedy dokoncia?

no dnes ked isla casomiera na TV Noviny na markize bola reklama na Vivu nestihol som ju celu len koniec a tam bolo klasicky zaspievane Radio Viva

Ziadny rebranding na stary Twist, to by ich pochovalo. Treba aby urobili z Vivy dobre publicisticke radio, ale trosku inym smerom ako Twist by sa malo uberat

je to jedno z počúvateľnejších rádií na slovensku

Predám Rádio Viva v zachovalom stave, cena dohodou. Kontakt viva@radioviva.sk...
Aj takto si viem pedstavit hľadanie noveho investora pre Vivu. Nech ho kúpi niekto a konečne rebranduje na starý dobrý Twist.
zdroj inzerátu: strategie.sk

Pocuvajte uz prestante s takymi trapnymi prispevkami do diskusie, ak sa nemate o com bavit, tak sem neprispievajte a netrepte sprostosti... styl diskusii typu Radio Expres sme tu uz mali!!!

jaj, uz mi svita.To je ten typek co nadaval posluchacom a hral sa na machra.Kamos mu raz riadne vyp...coval ked volal.Tak je vo vive? super. to je radio pre taketo typky

palesch uvadza dopravny servis na vive..predtym bol v exprese

Ale ja som to nemyslel doslovne, je mi jasne ze musi mat aj nieco ine, len slubovali dobry dopravny servis a dobry podla mna nie je, lebo je priemerny. Palescha mam rad, da sa pocuvat, rano to tam super ozivi. Len tolko.

asi si neuvedomuješ,že to nie je len o prečítaní,Treba si tie info aj vyhľadať/uznávam,že to nie je až tak ťažké/,no určite vykonáva aj inú prácu.Buď priamo vo VIVE alebo po prečítaní sa premiestní na iné pracovisko,kde musí tiež zarábať.Ak tam podľa teba iba prečíta dopravu medzi 6.30-8.00,tak je podľa toho adekvátne ohodnotený.neznamená,že má rovnaký plat ako moderátori celých dlhých blokov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň