Diskusia k téme Rádio Viva
kazdu nedelu na Radiu Slovensko o 14.00
Asi máš pravdu, vysielajú si pre seba. Podľa mňa by tu bol priestor na Gold AC, ale nemá ich kto (alebo za čo?) na formátovať.
hej chapem, ale to nemohli nahrat nieco dopredu??? to je uplny nezmysel takto to riesit... inak by si nikto nebol nic vsimol.
Podla mojho nazoru Viva v sucasnej forme zanedlho konci. Pocuval som to cca 2 dni v kuse. Ti ludia vysielaju sami pre seba. Takmer ziadne reklamy. Ako posluchaca ma to testi, ale odkial zoberie radio prostriedky na svoje fungovanie?
nuž, peniažky dochádzaju....budú asi aj vacsie prekvapenia....
krasne...rusenie spravodajstva a reprizy...
Je to repríza, ale zrejme kvôli tomu, že Króner je niekde na Filipínach kvôli Celebrity Campu.
Ale ina vec ma teraz nejako zneistila, nie su to tie velke spavy...ide o relaciu surodenci, mne sa zda ze Ady Hajdu uz bol v nej, a hned na zaciatku... ze by uz aj to reprizovali? dajte vediet please ci to uz bolo
ale ved velke spravy trvali 13 minut, tak co riesite???,
no hej hej, je to obrovsky minus pre Vivu aj odo mna, je mi z toho na ....
jana zvalova uz nie je ani na stranke www.radioviva.sk ! poslednym mohykanom tak ostava miro skrha
hanbite sa vivaci!! za tie spravy udelujem jedno velke minus! -
tweest...ty co si za clena? mne sa zda, ze si myslis ze radio je bicykel. Viva skratila spravy! na stranke nemaju nic, tak chcem vediet preco.
a to akoze fakt skratili spravy???? no to je teda...to aj vecerne boli kratke??, no to asi preto lebo ludia preladili za znamym hlasom na Zurnal:-)
To je skoda, ze spravy skratili, ale na druhej strane, dufajme ze bude viac kvalitnejsej hudby (alebo nie?!?!?!?!). Ja ladim radio obcas cez net az za oceanom a rada si vzdy vypocujem co je nove, hoci aj co sa tyka pocasia. Myslim si, ze by mal mat kazdy v dnesnej dobe aspon nejaky prehlad co sa deje vo svete alebo "za humnami". Ja si pustim cd, ked ma nebavi pocuvat trapne reklamy.....
viac by ma zaujimal nazor ludi, ktori majú na radio s cd....
spravy je to posledne co potrebujem k zivotu - ak su spravy preladujem - ak su vsade , vsuvam kazetu ;)
preco skratili spravy? to co ma znamenat? Vsak spravodajstvo maju super! (oproti programu)vyjadri sa k tomu niekto??
tiez ma prekvapili tie "velke" spravy.. achjaj stary dobry 20 minutovy zurnal radia twist...
nezasadal parlament, nepadlo lietadlo, v Iraku tiez nic nove a vietor ani nefukal a ani nebude...je to uplne jednoduchy dovod:-))))
vie mi niekto vysvetliť prečo boli na poludnie take "dlhe" spravy?????
napriklad kedysi boli relacie do ktorych sa mohli zapajat aj posluchaci, sem tam sa stalo, ze nieco bolo nahovorene dopredu (asi raz), ale teraz Surodenci zo zaznamu (nahravane nejak v strede tyzdna), este aj toho meteorologa pustia cez den zo zaznamu, Suchan zo zaznamu, no hrozne...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň