Diskusia k téme Rádio Viva
Myslim si ze o tom informovalo kazde radio a nie len viva
tweest ty trulko.keby si pocuval aj ine radia zistil by si, ze to co robila viva bol len spravodajsky odpad. ten palec si vies kam mas strcit.vsakze.
Som si myslel,že žiadne rádio už nebude dobré,keď skončilo rádio NAJ,ale mýlil som sa!
Nie su to ziadne sracky. Su to naozajstni broadcastri.
Ocenujem pohotove informovanie Radia Viva o aktualnej situacii po vybuchu v Novakoch... aj napriek tymto nocnym hodinam...palec hore
Ja mam uz teraz naladenu vivu kazdy den cez internet v praci. Jedine normalne radio, ktore nehra tie iste "obohrate" pesnicky dookola cely den a zahraju aj dost "vykopavok". Len tak dalej :o)
Je to zatial jedine pozitivne naladene radio a to je najdolezitejsie
Pokial Viva neodhodi intuiciu pri formatovani, tak viac nez 5% mat nikdy nebude! Narast o 50 000 posluchacov nie je moc vyrazny,vzhladom na to, na akych cislach bola Viva minule...
No tak prehnal som to trošku s tými 10%,ale PALO má pravdu,môže to byť aj tých 7.5%
podstatné je to, že čísla sa pohli hore a je tu predpoklad, že tento trend sa nezastaví....už len preto, že hrá viac staršej hudby...a dnes takáto hudba chýba v éteri
VIVA POTREBUJE MASIVNU REKLAMNU KAMPAN...OBAVAM SA, ZE MAJITELIA VSAK NEHODLAJU DO NEJ INVESTOVAT...MOHLI MAT DNES CCA 6-7%, MAJU POLOVICU...
Viva nema kvalitne spravodajstvo.
Viva pojde vyrazne hore. Minimalne u starsich ludi. Totiz, pokial zacnu hromadne odchadzat od Slovenska (co sa da ocakavat), jedine radio ktore im ponukne kvalitne spravodajstvo v kombinacii s nejakou hudbou co im bude vyhovovat bude prave Viva.
aj ja som tomu rad.ale s tymi 10% by som bol opatrnejsi.ja by som odhadoval tak 7/7.5%
nooo, keď sa bude robiť 10 krat prieskum a keď sa to zráta, tak bude 10!
Som rád,že VIVE stúpla počúvanosť.Som presvedčený,že keby sa prieskumy robili oveľa častejšie,tak tých 10% by určite mali!
No este mozno dva prieskumy a bude aj 10 percent...len aby to dovtedy nezabalili:-(
Ano vo Vive uz asi mesiac, dva idu nizsie...smerom k 70´s, 60´s, 50´s ale to je ok...aspon sa stale neopakuju stare zname veci. Takze Viva, palec hore:-)) len tak dalej
Neviem, nic take som si zatial nevsimol.
Ale pri dosahovani takych vysledkov, ake su v MMLku uvedene je len otazkou casu, kedy im zacnu dochadzat peniaze a zacne sa cosi diat.
Aj ked im to neprajem, povazujem ich za jedno z prijatelnejsich (pre mna) komercnych radii.
co tu zdochol pes? co sa deje vo Vive? Vraj odchadzaju ludia.
*****66.200.244.87.in-addr.arpa***** tak silne slova stale a stale trvaju, ale uz sa umiernuju:-)
ja odporucam napisat necenzurovanu verziu na ""viva@radioviva.sk""(admin, tento prispevok Ti zajtra dovolujem vymazat, lebo by nezapadal,po vymazani toho od**66.200.244.87.in-addr.arpa** ,do kontextu:-))
vy ste ale zlyy preco ste ju vihodili STANKU JAKUBIKOVUUU ved to moderovala najlepsie z vas ze sa nehanbiteee vy sebci
Je to nieco podobne ako ked rozhlas zaviedol nove zvucky a jingle a volal tam jeden pan , ktory vravel, " preco ste zrusili tie krasne instrumentalne zvucky spojene s mojim detstvom... ja osobne uz nemam dovod rozhlas pocuvat" a pani kompetentni mu na to povedali "dufam ze ste nas nepocuvali len kvoli zvuckam". Pan predchadzajuci posluchac, pocuval Vivu len kvoli Stanke, Viva, zase mas o jedneho menej:-)))
co sa tyka Stanky, je jej skoda, mne tiez prislo mnohokrat luto oblubenych ludi, ktori po case z daneho media odisli, ale akosi som si na to zvykol, ze v mediach sa proste ludia striedaju, je to proste taky isty trhovy mechanizmus ako v obchode a v inych sferach.
dufam ze Stanke bude vo svojom novom posobisku spokojna, a ze na pekne chvile stravene vo Vive bude spominat s radostou :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň