Diskusia k téme Rádio Viva
Ja tiez ladim cez internet iba Vivu. Je to jedine slovenske radio, ktore hra moje oblubene veci a da sa pocuvat cele hodiny. Ako tu citam, tak ma vela priaznivcov. Ked to ale porovnavam s anketou o Jemnych Melodiach, tam su same negativne prispevky. Zaujimalo by ma ako je to mozne, ze JM ma vyssie cisla po poslednom prieskume. Nechce sa mi verit, ze viac ludi pocuva JM ako Vivu.....
VIVA hrá skvele aj v noci.....a ešte ked je tam P.Hurajt nema to chybu...
Viva je jediné rádio, ktoré počúvam, hlavne večer a v noci hrajú staršie známe veci, hlavne 80s.
Hrá ešte nejaké iné slovenské rádio podobne?
Nemyslím si že Viva je slabé rádio, a myslím si, že do zlej "zákruty" zabočil ten čo to písal. Rozhodne nie je to čo v tých svojich bludoch písal.Ak chce nech si svoje CITY počúva, ale hlavne nech tu nejde na city svojími jednostrannými názormi.Okrem toho nikto ho nenúti aby VIVU počúval....
mne sa viva tiez celkom paci.. pocuvam ju od roku 2001 vtedy este twist. ale ten prispevok s nazvom uboha viva je na rozpucenie, nemyslite si?! to pisal zrejme niekto z "cityradia", zrejme aby k tym dvom posluchacom takouto "kampanou" pridal posluchaca tretieho. je mi len luto, ze pocuvaj svet, pocuvaj vivu, ktoru viva vysielala zo zaciatku je uz fuc, tak ako peto beres a jana zvalova
neviem aki posluchaci ktorych radii sa tu najviac ozyvaju, ale mne sa viva napriklad velmi paci. je to urcite lepsie nez expres, alebo terajsie fun a jemne melodie
Hahaha,ste veľmi vtipný.VIVA vôbec nie je slabé rádio,ale skôr naopak!!!
no aspon sme sa zasmiali :D pozor zakruta...
radio Viva je slabe radio, co sa tam dozviete? Nic, iba to co sa deje na cestach, ale nie vsetci prave jazdia. To znamena, ze to je dopravne radio. Novy nazov je nie Viva, ale Pozor zakruta. Keby aspon dobre hrali, ale oni pustaju 20 piesni cely rok!!!!!!!!!!!!!! Ako keby nebola ina hudba na tejto planete. Ved tie skladby pozname naspamat ako stare boty. Nic zaujimave, proste nuda. Blavaci dajte si radsej cityradio, samozrejme pokrytie je obmedzene, da sa aj cez kabel, ti ktori maju radi skor tanecnu hudbu. Je to prijemne radio. Ziadne keci .
tiež som si to všimol....napr. aj Kryštofa začali hrať....osobne mi to až tak nevadí skor by mi viac vyhovovalo keby Elan nešiel 4x/den, ale aby hrali aj ine staršie slovenské /kvalitné/ pesničky......
Všimli ste si, že v playlistoch sa vyskytuje čoraz viacej slovenskej a českej hudby? Pôsobí to na mňa dosť rušivo, aký máte názor??.... pre mňa je to mínus... najmä Elán minimálne 4krát/deň je takpovediac útok na psychiku:-))
suhalasim...Ale ake spravy maju davat, ked vsetci spravodajci su prepusteny?..Ved spravy z regionov na SRO prestali existovat. Kedy dojde k zmene? Teda k vrateniu sa do starych kolaji? Co 6 zahranicnych spravodajcov, ktori fungovali este minulí rok? Hlavne ze mame, po novom, spravodajcu v Azii, ale nemame nikoho v CR. To su systemove zmeny? To je to. Radio Slovensko infomacne radio? S tymto vedenim Rozhlasu asi zabudnime..Aj ked nemam doveru k tomuto vedeniu verim, ze po stabilizacii hospodarenia Rozhlasu sa k spravodajcom /internym/ vrati. Kvoli nim som ho pocuval. Mna nezaujmaju spravy z agentur, do ktorych mam ako novinar pristup tiez. Chcem pohlad ludi, ktori v tych regionoch a krajinach dlhsie ziju a poznaju suvislosti.
Dnesne spravy na Radiu Viva o 14.00 trvali dlhšie ako na Rádiu Slovensko...je to len potvrdenie toho ze SRo sa odklana od "spravodajstva na 1.mieste"
neurazam sa, ale nabuduce si rozmysli co napises a ci to nie je hlupost
no len ma tu neukamenujte. a ty tweest sa neurazaj hned.
tak tak .... skoda je sa rozculovat, ale niekedy sa neda nezareagovat na take hluposti,
uz sme tu jedneho takeho mali... mal nick SRo, pamatate nanho? :-)
Ale ja som reagoval hlavne na SRo. Rozhlas sa mal tomu venovat( je predsa verejnopravny, ci nie? ), vobec som sem nechcel zatahovat ine komercne radia(Fun, Jemne, Expres) ale pre istotu som ich checkoval ako sa k tomu postavili, aby som vedel ci mozno, alebo nemozno Vivu pochvalit....
Viva tiez uz nie je informacna a venovala sa tomu, asi to pokladala za dolezite !!!!
Ja som vobec nemal v umysle zacinat tuto debatu, ja som si vyjadril vlastny nazor na informovanie v Radiu Viva, niekto sa vsak do mojho nazoru musel zastarat a takto to dopadlo. eto vsio
Tu nejde o to, ci to staci alebo nie. Tu ide o to, ze ten bohapusty taraj napisal, ze to co predviedla Viva bol oproti ostatnym staniciam spravodajsky odpad. Zaujimave, ze nespomenul ani jednu jedinu z tych ostatnych stanic. Uz dlhodobo sledujem ako tu trepe dve na tri. Ach jo, skoda sa nad takymi ako je on rozculovat.
..na exprese o tom informovali uz v piatok o piatej podvecer v infoexprese a potom v kazdych spravach....a myslim,ze to to staci...preco by o tom mali informovat kazdu chvilu, ked to nie je informacne radio..ale venovali sa tomu dostatocne si myslim.
tweest: prečo sem miesas funko a jemne melodie napr? funko neni inforamcne radio ale hudobne, ale napr ja som sa funka dozvedel o 16:40 s dopravneho servisu si vodiči maju davat bacha lebo do novak ide vela sanitiek lebo tam buchol sklad a tym to bolo pre nich hotova vec dopravny servis splnil ulohu na jednotku, už je to ine o exprese alebo o SRo1 tam by som cakal informacie
Vsetky, ktore som povazoval za dominantne a ktore sa tym mali alebo mohli zaoberat, cize vacsinou celoplosne (regionalky neberiem do uvahy (Viva tiez nie je regionalka) nikde som nepisal ze som pocuval vsetky, ako si si to Ty bohuzial vysvetlil !!!
Tvoj nazor ma tiez zaujima, ale ked ho mas iny v poriadku....ja vravim ze za vcerajsie vysielanie im patri pochvala a neviem preco by som ich nepochvalil, ked viem ze sa snazili a ze im snaha vysla. Mozno Ta mrzi, ze nejake to tvoje radio Ta sklamalo, je mi to luto...
počuval si naozaj VSETKY stanice? Chceš mi tu povedať že si počúval všetky stanice???? aj regionálne?
predstav si ze som surfoval, schvalne som surfoval, aby som zistil ci aj na ostatnych staniciach je nieco k teme...avsak okrem sprav kazdu hodinu ticho. Na verejnopravnom rozhlase bola nejaka debata, na Exprese utlm a hity, Jemne odpocvali v pokoji a Funko?? no tak dik
...este teraz, ked boli spravy na Markize bolo vidno redaktora z Vivy (pravdepodobne MIlan Jelus a Vierka Poliakova) ako sa rozpravali s Kalinakom - tak sa veci maju mily g.N (N= dusik)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň