Diskusia k téme Rádio Viva
********* ********* nemali ste vyhodit STANKU JAKUBIKOVU.........ste nacisto *******......ved tam bola najlepsia........a co na tom ze robi v TV........ste obycajny chudaci
vy ste vsetci v tom radiu na hlavu....alebo co.......to bola najvacsia chyba vo vasom zivote ze ste vyhodili STANKU JAKUBIKOVU...kym tam bola ona tak som to vase radi pocuvale......ale teraz uz nebudem..........dovidenia somari
Stanku som videla dnes na STV v relacii Ludia na jednotku
Tak Stanky je veľka škoda.. :-(
...ale už neni ani medzi menami v zozname a predtym bola, čiže už zrejme nepracuje vo Vive
ee to bola jana bardosova. jana zvalova robi uz v radiu regina BA. stanke jakubikovej zrejme ostanu viikendy
nebola náhodou dnes ráno v správach, spolu s Voštinárom ?
ešte by ma zaujimalo kde sa stratila S.Jakubikova?
Aspoň ráno by to chcelo moderátorskú dvojicu, možno aj poobede by nebolo zle.
internetova stranka vivy uvadza tu novu strukturu:
po-pi
6-9 vostinar
9-12 rapantova
12-15 meciar
15-19 stubnova/kovac
19-24 vargova/cief
jeej som jubilejny 500-ty prispievatel...co tak povedat na zaver, Viva je vcelku dobra stanica, ako som uz viackrat pisal, len to treba rozhybat....
....veď je to normálne, že ľudia v médiách sa často obmieňajú...
Tá je už tiež preč. Vysiela Siestu na HEY.
naj cloviecik odisiel?:(((.. no uz tam fakt ostal len Miro Skrha zo starej spravarskej partie:-))) No musim ich obcas naladit,nech viem,co sa to tam melie.
suhlasim s Lubom. hudba a program uspesneho radia sa nerobi podla (ne)vkusu jeho majitela pripadne vedenia. zakladom je zmapovanie trhu - zistenie potrieb potencialnych posluchacov. a mozno prave preto ma VIVA taku nizku pocuvanost, aku ma.
no ako som pozeral, tak tam robia celkom zaujimave typky:-)
a tam asi musime hladat odpoved na to preco ide viva tam kam ide.Skoda.
No je jej škoda, bola dobra...
Inak tak sa mi zda, že pozmenili program vysielania, pretože popoludnie bolo rozdelene na dve časti...
Inak k tým menam, ved v tom zozname chyba aj meno Báry Štubňovej a aj Vierky Poliakovej, ale pritom tam robia, ale čo sa tyka stranky, tak katastrofa, ale pozitivne je, že aspon do playlistu zaradili už aj modernejšie skladby sem tam...
Teraz na Vive dokoloa bezi nejaka trapna vyzva na zaslanie pribehov o svadbach. Tento prejav nedostatku kreativity dostava vo vysielani pomaly vacsi priestor ako reklama na nejaku uzasnu akciu.
kde sa podela Janka Zvalova... dnes som ju pocul v Zurnale Radia Regina
http://www.slovakradio.sk/inetport al/index.php?page=ondemandDetails&id =225&relaciaNazov=Žurnál%20Regina
musim sa pridat k mierne kritickym nazorom na vivu. to vysielanie nie je najhorsie.. ale vysielat to 24 hodin denne sedem dni v tyzdni.. obcas ma to naozaj uz nebavi pocuvat.
Vo vedeniach rádií sa nesnažia vystihnúť čo chce slovenský poslucháč, na to sú štúdie. Aj keď je pravda že v pripade Vivy to zatiaľ asi neplatí.
a ked bola Viva informacna (Twist) tak ju nikto nepocuval. Ja osobne neviem co by chcel slovensky posluchac, nezavidim vedeniam radii aby spravne vystihli to co slovensky posluchac chce. Zial sme akysi divni, fakt nemam slov...
no radio Frekvence 1 je tak trapne radio, ze som bol uplne stastny, ze ho tu nemame. Tolko trapnosti v eteri som pocas svojho zivota este nezazil, este ze som potom prekrocil hranice do Polska
ty si fakt myslis ze by sme tu take nieco potrebovali? ved nieco podobne ale vdakabohu v "odvarovej podobe" tu mame ... Expres
Momentalne VIVA je prakticky o nicom, takze ja osobne by som prijal akukolvek aspon trochu rozumnu zmenu, ktora to radio zachrani.
pokial sa nemylim, hovorilo sa o tom, ze o radio OKEY ma zaujem investor z Francuzska - mozno skupina Lagardere. V pripade, ze by im tato investicia vysla, myslim si, ze dalsim logickym cielom by pre tuto skupino mohlo byt radio VIVA, ktore by opat mohlo zazit prerod na informacne radio s prevahou hovoreneho slova - rovnako ako to je v Cesku s radiom Frekvence 1. napriek tomu, v tejto uvahe je prilis vela "keby".
co si myslite vy, prijali by ste zmenu radia VIVA z hudobne presne nedefinovaneho formatu na informacne radio s prevahou hovoreneho slova (News/Talk)?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň