Diskusia k téme Rádio Viva

icm3-orange.orange.sk aspon si sa mohol podpisat g.dusik.......a z 85-ho sa zobud priatelu............inak pozývam ťa k nam do LV aby si sa mohol presvedčiť, že tu VIVU hrajú......

Skusal so pocuvat vivu - ale je to len nepodarena kopia expresu a nyvse moderatori tam zneju ako z roku 85.Otrasne zbytocne radio.V cadci som Vivu nepocul hrat nikde tak netrep

Podobne je to aj v CA.MONOI super - stereo niekedy poriadne šuští,niekedy ide v pohode.V Ca mnoho podnikov má pustenú práve VIVU namiesto EXPRESu.Ľudia si chvália hlavne staršie pesničky-pripomína im to "ich divoké obdobia"- prvé zábavy,diskotéky.....Aj ja rád VIVU počúvam.

U mna doma v DK je signal dost divny, a to mam Kuzminovo od domu asi 1 km vzdusnou ciarou.
Ovela spolahlivejsie chytam radia z Krizavy.
Otras!!! Robte nieco s tym vysielacom pani zodpovedni!

u nas je vyborne chytatelna....ved kde sa pohnem či je to bar alebo krčma tak tam ide len VIVA....čo ma samozrejme len teši...

Musím sa aj ja priznať,že VIVU v mojej dedine v moc dobrej kvalite nechytím.Ale nevadí,je aj internet!

Myslim, ze hlavny problem v pokryti nie je. Twist s tym istym pokrytim mal dvojnasobnu pocuvanost.

Problem Vivy je v pokryti. Vsetky konkurencne radia maju lepsie pokrytie a tomus sa tazko celi. Inak program vyzera velmi pozitivne

Nemyslíš, že vo formáte akým je Viva je telefonovanie trochu od veci? Všimni si, že pokiaľ súťažia, tak mimo éter - šikovné, dokážeš spočítať reakcie, počet SMS a nakoniec zo súťaže a databázy účastníkov zistíš odkiaľ sú. Lacný testing reakcií a regiónov. Myslím, že duchaplnosti v éteri cez telefón sú doménou iných. Asi telefonický kontakt na súťaže nebudú chcieť rozbehnúť :)

jasne ty tomu rozumies :) ako hus pivu.

dovtedy to predaju aj s gatami.

Som zvedavy ako sa Viva vytiahne na Vianoce...budu to totiz prve "Vianoce s Vivou", nuz uvidime co sa chysta, chcelo by to asi aj nejako zapojit posluchacov do vysielania, pretoze telefonicky kontakt je teraz vo Vive nie moc dobre rozbehnuty...

ten kto písal že viva a ostatné rádio ako expres a fun sú o ničom a nemali by ani existovať je úplny debil...OKEY-hanba slovesnkého éteru,,,,,,

Také rádia ako VIVA, Funradio, Exprd, Rádio FM by na Slovensku nemali ani existovať. Zbytočne to zaťažuje trh, tým, že oni kopírujú tie veľké a snažia sa nimi byť. Rádio OKEY je slovenský fenomén.

Nepovedal by som,že "NAJNEPOČÚVATELNEJŠÍM".On to asi myslel tak,že je dobre "POČÚVATELNÉ".Pre mňa je VIVA NAJlepšie rádio!

marcel z košíc maš chybu v slove "najpočuvatelnejším". ma tam byť "najnepočúvatelnejším"...

..asi maju vela penazi. Ked sa zenaty pan sefredaktor Martin Halanda moze kazdy tyzden vyvazat za drogovo zavislou milenkou Shishou. Za Bartosove peniaze dokonca posiela sluzobne auto Vivy do Kosic po psa. Este ze je vzdy koho vyciciavat pan zenaty sefredaktor. Ved z cudzieho krv netecie. Drzim Vive palce. Bartos je dobry clovek, len sa da ovplyvnit

Prajem príjemny popsluch pri rádiu VIVA! Je to jedno z najpočúvatelnejším rádiom na slovensku.VIVA hraje príjemnu pohodovú hudbu a má kvalitny program....čo vy na to?

tak ked robi hudobneho dramaturga Tomas tak to musi fičať...

Aj tu boli donedávna problémy s RDS a stereosignálom.RDS funguje od mája.A ostalo zašumené stereo.Ale teraz asi tak cca 10dní mi ide stereo v CA v pohode.Dúfam,že to tak ostane.Ináč pravdupovediac,tie 80´s mi veľmi vyhovujú.fakt super.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň