Diskusia k téme Rádio Viva

Tie rifle skutočne v 60-tich rokoch stáli 40 bonov sama som si ich kupovala a aj ostatné veci v Tuzexe. Totiž moja babka a dedko žili v Kanade takže bonov som mala dostatok.

g.dusik a ty si pribrzdeny!!! ty si klesol,ked tu prispievas!!!

zvycajne sme zvyknutí, ked tu otvárajú vlastné témy zamestnaci z rádii a tiez sme zvyknutí, že sem chodia onanovat zamestnancia ich rodina ALE zvycajne pri malych regionálnych rádiach.Takže som sklamaný že aj Viva takto klesla..

NAJLEPŠIE RÁDIO JE AKÉ?NO PREDSA RÁDIO VIVA!

Hudbu majú dobrú, ale čo sa týka programu, celý expres, takže s tým asi dieru do sveta neurobia, ak chcú byť originálni.Inak držím palce mojím bývalým kolegom.Zdravím extechnika Maťa K. ak sa už vrátil z A....

ale ba? to fakt? tomu neverim... ale ak hej tak super

Dnes rano som isiel o pol deviatej v aute a prave isli zamyslenia Janka Suchaňa na dnesnu nedeľu, tak asi to teda nezrusili...

ked viva pojde takymto smerom, tak LEN TAK DALEJ, maju perfektnu hudbu

Pokiaľ viem to bolo len na sviatky... Ale je to škoda, snáď to zaradia späť.

prečo už nechodia zamyslenia s J. Sucháňom??????

V STV sa vymenil riaditel a tak všetci východnare medzi nimi aj intendantka štubňová utiekli skor ako dostali prepuštacie dekréty????

via pracovala v radiu flash a potom v radiu kiss.aj tak najlepsi je peto hurajt-ten moderoval kedysi v najpocuvanejsom regionalnom radiu-radiu vychod.

mimochodom, odkial sa vzala via vargova? nepamatam si ju z ineho radia.. je dost dobra!

Bosorak napisal ved všetko dobre čo bolo v exprese odišlo do VIVY.......
----------------------- ------------------------------------ -------------------------------
Mys lim ze je to presne naopak.
Vacsina terajsich moderatorov radia Viva by momentalne v Exprese podla mna NEUSPELA.
Jednoducho Expres je uplne iny ako pred 2-3 rokmi. Tymto Ex-ex moderatorom chyba DYNAMIKA.

silvester bol OK. poobedie s janom meciarom a vecer s viou vargovou, noc s petom hurajtom a rano jano meciar. som rad, ze som vysielali tí najlepsi z vivackych moderatorov ;) stastny novy rok

No a to vsetko o chvilu olutuje lebo Viva pri tych cislach dlho nevydrzi..

ved všetko dobre čo bolo v exprese odišlo do VIVY.......

No a uz sa mi splnili predpoklady a Barbara Štubňová, bývala moderátorka Expresu je už moderátorkou vo Vive ;-))

Tak to teda nie je mimo.VIVA je veľmi kvalitná stanica!

Domnievam sa, že by to trochu pozdvihlo počúvanosť tejto kvalitnej stanice.

Ja si zas myslím opak, že VIVA nepatrí medzi rádia s vysokou počúvanosťou. RÁDIO TWIST si na základe prieskumov udržovalo celkom slušnú počúvanosť. Nepochybujem o tom, že VIVA nie je dobrým rádiom, ale aspoň trošku by sa mohla diferencovať od EXPRESU po hudobnej stránke. Domnievam sa, že to trochu pozdvihlo počúvanosť tejto kvalitnej stanice.

Podľa mňa dosť ľudí počúva Vivu,len sa to zatiaľ neprejavilo v percentách.Viva je naozaj rádio aké má byť na Slovensku!

ja som netvrdil,ze ju hraju vsade:ale su podniky,kde sa hra-ono sa to strieda:EXPRES,VIVA a FRONTINUS.Ale v mnohých pizzeriach ju pocut.To by si musel prejst vsetkych vyse 60podnilov,krciem,barov,restauracii atd.../tolko ich tu mame/-a to si urcite nepresiel.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň