Diskusia k téme Rádio Viva
mimochodom, odkial sa vzala via vargova? nepamatam si ju z ineho radia.. je dost dobra!
Bosorak napisal ved všetko dobre čo bolo v exprese odišlo do VIVY.......
----------------------- ------------------------------------ -------------------------------
Mys lim ze je to presne naopak.
Vacsina terajsich moderatorov radia Viva by momentalne v Exprese podla mna NEUSPELA.
Jednoducho Expres je uplne iny ako pred 2-3 rokmi. Tymto Ex-ex moderatorom chyba DYNAMIKA.
silvester bol OK. poobedie s janom meciarom a vecer s viou vargovou, noc s petom hurajtom a rano jano meciar. som rad, ze som vysielali tí najlepsi z vivackych moderatorov ;) stastny novy rok
No a to vsetko o chvilu olutuje lebo Viva pri tych cislach dlho nevydrzi..
ved všetko dobre čo bolo v exprese odišlo do VIVY.......
No a uz sa mi splnili predpoklady a Barbara Štubňová, bývala moderátorka Expresu je už moderátorkou vo Vive ;-))
Tak to teda nie je mimo.VIVA je veľmi kvalitná stanica!
Domnievam sa, že by to trochu pozdvihlo počúvanosť tejto kvalitnej stanice.
Ja si zas myslím opak, že VIVA nepatrí medzi rádia s vysokou počúvanosťou. RÁDIO TWIST si na základe prieskumov udržovalo celkom slušnú počúvanosť. Nepochybujem o tom, že VIVA nie je dobrým rádiom, ale aspoň trošku by sa mohla diferencovať od EXPRESU po hudobnej stránke. Domnievam sa, že to trochu pozdvihlo počúvanosť tejto kvalitnej stanice.
Podľa mňa dosť ľudí počúva Vivu,len sa to zatiaľ neprejavilo v percentách.Viva je naozaj rádio aké má byť na Slovensku!
ja som netvrdil,ze ju hraju vsade:ale su podniky,kde sa hra-ono sa to strieda:EXPRES,VIVA a FRONTINUS.Ale v mnohých pizzeriach ju pocut.To by si musel prejst vsetkych vyse 60podnilov,krciem,barov,restauracii atd.../tolko ich tu mame/-a to si urcite nepresiel.
icm3-orange.orange.sk aspon si sa mohol podpisat g.dusik.......a z 85-ho sa zobud priatelu............inak pozývam ťa k nam do LV aby si sa mohol presvedčiť, že tu VIVU hrajú......
Skusal so pocuvat vivu - ale je to len nepodarena kopia expresu a nyvse moderatori tam zneju ako z roku 85.Otrasne zbytocne radio.V cadci som Vivu nepocul hrat nikde tak netrep
Podobne je to aj v CA.MONOI super - stereo niekedy poriadne šuští,niekedy ide v pohode.V Ca mnoho podnikov má pustenú práve VIVU namiesto EXPRESu.Ľudia si chvália hlavne staršie pesničky-pripomína im to "ich divoké obdobia"- prvé zábavy,diskotéky.....Aj ja rád VIVU počúvam.
U mna doma v DK je signal dost divny, a to mam Kuzminovo od domu asi 1 km vzdusnou ciarou.
Ovela spolahlivejsie chytam radia z Krizavy.
Otras!!! Robte nieco s tym vysielacom pani zodpovedni!
u nas je vyborne chytatelna....ved kde sa pohnem či je to bar alebo krčma tak tam ide len VIVA....čo ma samozrejme len teši...
Musím sa aj ja priznať,že VIVU v mojej dedine v moc dobrej kvalite nechytím.Ale nevadí,je aj internet!
Myslim, ze hlavny problem v pokryti nie je. Twist s tym istym pokrytim mal dvojnasobnu pocuvanost.
Problem Vivy je v pokryti. Vsetky konkurencne radia maju lepsie pokrytie a tomus sa tazko celi. Inak program vyzera velmi pozitivne
Nemyslíš, že vo formáte akým je Viva je telefonovanie trochu od veci? Všimni si, že pokiaľ súťažia, tak mimo éter - šikovné, dokážeš spočítať reakcie, počet SMS a nakoniec zo súťaže a databázy účastníkov zistíš odkiaľ sú. Lacný testing reakcií a regiónov. Myslím, že duchaplnosti v éteri cez telefón sú doménou iných. Asi telefonický kontakt na súťaže nebudú chcieť rozbehnúť :)
jasne ty tomu rozumies :) ako hus pivu.
dovtedy to predaju aj s gatami.
Som zvedavy ako sa Viva vytiahne na Vianoce...budu to totiz prve "Vianoce s Vivou", nuz uvidime co sa chysta, chcelo by to asi aj nejako zapojit posluchacov do vysielania, pretoze telefonicky kontakt je teraz vo Vive nie moc dobre rozbehnuty...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň