Diskusia k téme Rádio Viva
Jedna vec ma stve...na Vive idu do vysielania relacie zo zaznamu, takmer nic nie je premierove (na par vyniniek)...keby sa daju vysielat aj spravy zo zaznamu som si isty ze by boli nahovorene tri dni vopred :-)
Nechcem ich prechvalit, alebo to zakriknut, ale v poslednych dnoch mi ide 87,90 Mhz v DK celkom v poriadku.
plne suhlasim s Romanom, Viva hra dobru hudbu 80s :-) to nam v kanci plne vyhovuje. Najradsej pocuvam Vostinara a Kovaca, maju prijemne hlasy a vedia vtipne moderovat :-)))
Ja keď už si zapnem rádio, tak počúvam len Vivu, aj keď to nie je to, čo bývala b1. Tu na Vive hrajú najviac staršej hudby, hlavne 80s.
uz teda nebudem urazat.len nechapem preco sa ti paci viva, ktora len kopiruje expres a neprinasa nic nove.Z moderatorov mozem pocuvat len Hurajta.Ten je v poho.
...no a co???aj keby som tam mala nejakeho znameho, ci znamu,co je na tom?to nie je protizakonne...a nerozrusuj sa tak-skodi to zdraviu.inak,ako spravna vychodniarka ti odpustam :}
kuwang: nuz hej popisal som kadeco:-) Ale vratim sa k Eme. Co sa hned rozculujes? Zbytocne sa odhalis, ze ti vo vive dakto robi.Tipujem frajer alebo manzel. No? trafil som? (ospravedlnujem sa za ten vychod - bol som rozruseny)
..jednoducho som len napisala svoj nazor na radio,ktore mam rada a diskusia je prave o tom,aby tu ludia diskutovali a napisali svoj,ci uz pozitivny alebo negativny nazor...chapem,nikto nepocuva tvoje nazory,lebo su od veci,tak ich aspon napises...a snazis sa aspon tak vzbudit pozornost.a ver tomu,ze ani ja sa
s tebou bavit nemusim.
nemam problem s tym ze som podla teba pribrzdeny. Najlepsie nebudes na tom ani ty, ked reagujes na nazor "a" názorom "c" a musis uznať že si sa nechtiac preriekla...takže s pravdou von! Robiš vo vive? alebo ti robi frajer alebo mama? Há? ukáž sa! Alebo vieš čo? nemusíš......s babou z vychodu tvojho formatu sa bavit nemusim.
Tie rifle skutočne v 60-tich rokoch stáli 40 bonov sama som si ich kupovala a aj ostatné veci v Tuzexe. Totiž moja babka a dedko žili v Kanade takže bonov som mala dostatok.
g.dusik a ty si pribrzdeny!!! ty si klesol,ked tu prispievas!!!
zvycajne sme zvyknutí, ked tu otvárajú vlastné témy zamestnaci z rádii a tiez sme zvyknutí, že sem chodia onanovat zamestnancia ich rodina ALE zvycajne pri malych regionálnych rádiach.Takže som sklamaný že aj Viva takto klesla..
NAJLEPŠIE RÁDIO JE AKÉ?NO PREDSA RÁDIO VIVA!
Hudbu majú dobrú, ale čo sa týka programu, celý expres, takže s tým asi dieru do sveta neurobia, ak chcú byť originálni.Inak držím palce mojím bývalým kolegom.Zdravím extechnika Maťa K. ak sa už vrátil z A....
ale ba? to fakt? tomu neverim... ale ak hej tak super
Dnes rano som isiel o pol deviatej v aute a prave isli zamyslenia Janka Suchaňa na dnesnu nedeľu, tak asi to teda nezrusili...
ked viva pojde takymto smerom, tak LEN TAK DALEJ, maju perfektnu hudbu
Pokiaľ viem to bolo len na sviatky... Ale je to škoda, snáď to zaradia späť.
prečo už nechodia zamyslenia s J. Sucháňom??????
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň