Diskusia k téme Pre redakciu
Prosim doplnte prehraváč Rádia Muzika
vychodniari majú celkovo nižšie IQ ako zapadniari.Sú k tomu aj štatistiky
V prehľade frekvencií vám chýba nový DAB+ vysielač (12C) pre Dunajskú Stredu.
Západniari nikdy nenapíšu správne. Východniar je s ý a nie krátkym. Západniari namyslení. Ak nevieš, tak nepíš,
Opravte si sidlo radia sport,nie skladna ulica,ale tolsteho 18.dakujem
Ospravedlnujem sa chyba bola u mna. Filtrovanie bolo ani neviem ako nastavene len na terestrial. Uz je to v poriadku.
Preco zmizli z ponuky internetove radia (samohrajky) Fun Radia, Jemne Chillout, Vlna golden hits a dalsie?
sa dlhšie načítavajú v appke rádiá, trvá to až okolo 10 sekúnd v závislosti od rýchlosti pripojenia, niektoré sa ale spustia hneď.
Na Slovensku aplikacia bud hra, alebo nehra. Uz sa konecne ludia naucte spravne toto slovo vyslovovat na tom Vychode.
No podarilo sa mi to rozbehať, ale problém je ten, že pomaly minútu trvá kým to rádio začne hrať! Zapol som si aj 4G sieť a mobil mám nový, takže by bolo dobré vydať nejakú aktualizáciu, veď v minulosti to začalo hrať hneď.
No proste nehraje ani jedno rádio.
To, ze aplikacia nehraje tebe, este neznamena, ze nehraje dalsim 24854 ludom. Ak je s nou nejaky problem, treba nam dat vediet a pozrieme sa na to :)
Vitaj na Slovensku, v raji :D :D ako krajine neobmedzených možností a zmanipulovaných prieskumov.
Appka síce nehrá, no v krajine zázrakov sa dá zrejme počúvať :D
Sakra, ako mohli spraviť počúvanosť za mesiac marec, keď tá aplikácia nehraje???????????
Nuz, pan Dokupil nam to zdovodnil tak, ze ked posluchaci pocuvaju radio cez nas web/appku, jeho radio z toho nic nema. Takze tak ...
Yes ma uz dlhsie nefunkcny stream, nefunguje ani na ich webe, inak by sme ho uz aktualizovali.
Nejde vám na radia.sk stream rádia Yes.
To mu musi pekne j....ť panovi majitelovi.
Bohuzial, majitel radia nas poziadal o vyradenie streamu z nasho webu aj aplikacie a taktiez aj o stiahnutie playlistu.
Prečo zanikol stream aj s playlistom Rádia Muzika? Stanica normálne vysiela, vo vlákne je postnutý aj funkčný stream. Dá sa to napraviť?
ahojte,dobrý deň už 2 krát vypadol playlist nezaznamenava piesne na anténa rock aj vlna,jemné,iba na tie 2 rádia,okamžite opraviť,,
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň