Diskusia k téme Pre redakciu
Keď si pozrieš nasledujúci odkaz, prídeš na to čo sa deje. Česká IFPI jednoducho prestala uverejňovať rebríček hranosti slovenských rádií. A slovenská IFPI už nejaký čas neexistuje. Tu je ten odkaz:
http://www.ifpicr.cz/hitparadask/index.php?hitp=R&…
dobrý deň,ahojte Bardejove vysiela Funrádio na rúrne od prve decembrové dní,takže presunúť na rádia.sk,dovi..
https://www.radia.sk/frekvencie
99,6 MHz Žarnovica - Fraňa Kráľa 37, obytný... 0.20 Radio One
Do poznámky by bolo fajn doplniť "nevysiela".
Viac ako 6 tyzdnov nieje aktualizovana hranost na SK.Co sa deje?
Bolo by fajn, pokiaľ by sa v diskusii dali strany vyberať i hore, nie len dole..
čau Palo a volal som do rádia a hovorili že ide a nebol som tam Palo ja bývam v Prešovskom okrese.A plán je už vymazaný už to necháme tak a odpíš mi palo ako je to reálne že to neide a na ich stránke sa informuje že ide,ahoj
Ohladne DNV 97,6. Neviem ci ti dvaja technici podomnou ju aj realne zachytili, ale ja som ju testoval cestou po D2 v utorok aj teraz cez vikend a 97,6 nehrala. Zachytil ju realne niekto a ja som mal len smolu, alebo este nie je v prevadzke? Best FM a Aligator z rovnakeho vysielaca hrali.
dobrý deňuž treba vymazať plán už ide ta frekvencia na záhori,dakujem,dovi..
Dnes popoludni sme zacali vysielat aj na frekvencii 95.0 MHz Trencin . Kota Kozi Vrch ,vyziareny vykon 300 W vertikal .
Neplánujete do aplikácie Rádia SK pridať aj stanice RTI a RTI2?
Tak sorry práve som našiel na ich webe že to tak má byť že hráme stream Fun rádia neviem aký to má zmysel ale dobre.
Aj Vám sa stáva že v aplikácii radia sk si chcete pustiť rádio ale miesto toho na ktoré kliknete Vám hrá úplne iná stanica dnes som chcel skúsiť neznáme rádia a miesto rádia 9 hrá Fun rádio
Dobrý ečer už ide v KE sky od včera a vymazáť a napísať správu na rádia.sk,dovi,ahojte
Ant.Rock N.M.nad Váhom 92,4MHz. už asi týždeň v prevádzke.
V Prešove ide na 90,8MHz z blízkeho kopca Stráž,sihníl som mal ešte aj na kúpalisku v Maďarsku v Tisaujvaroši
čaute,dobrý večer Prešove ide K I S S od dnešného večera na 104,1 FM pasmo,takže vymazať nevysiela,DOVI,AHOJTE..
Si predbehol technika,peťa ?
Môj život je v troskách (alebo čau,dovi :D
RR v D. Kubíne na frekvencii 107,7 Mhz už vysiela !
Medzi rádiami je pri tomto spomínanom chyba. Stream je na českú verziu Evropa 2 Hot, playlist a práve hraná skladba je zo slovenskej E2 Hot. Išlo by to dať do poriadku a ponúkať stream slovenskej E2 Hot?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň