Diskusia k téme Pre redakciu
Od nedele večera mi nejdú streamy na tejto stránke v mobile. Len napíše: načítava sa, na moment zastavené, potom zase načítava sa a nakoniec nie je možne spustiť stream.
Robili ste s tým vtedy niečo, že mi to nejde? Lebo predtým mi streamy hrali a chodiť to púšťať z počítača nemá veľký zmysel.
Zdravím redakciu. Info o jednotlivých vysielačoch je tu super. Dali by sa pridať k týmto vysielačom aj mapky teoretického pokrytia?
V mene redakcie ďakujem za pochvalné aj kritické príspevky. Tipy na vylepšenia máme poznačené, postupne časom niečo z toho určite zapracujeme.
Chyby, ktoré našiel Quido sú opravené - je možné, že tu máme tých nezrovnalostí viac, postupne to prejdeme a doladíme.
Čo sa týka nefunkčných streamov: niektoré občas nefungujú, hlavne pri internetových rádiách, treba upozorniť vysielateľa a počkať, až to opravia.
Je tu ešte jeden nový problém, týkajúci sa prehliadača Chrome od verzie 55: vypustili v ňom podporu HTML5 prehrávania pre streamy bežiace na Shoutcaste v.1 na neštandardných portoch (iné ako 80 alebo 443 určené pre web), takže tieto už v Chrome nespustíte - a my s tým žiaľ nevieme nič urobiť. Rovnako to nefunguje ani v Opere, ktorá používa rovnaké jadro. Treba zatiaľ používať iné prehliadače (Firefox, alebo IE/Edge na Windowsoch), tam to (zatiaľ) funguje. Takže vysielatelia, ak chcú mať prehrávanie funkčné na všetkých prehliadačoch, musia prejsť na najnovší Shoutcast v2 alebo Icecast v2, tieto sú podporované.
TOP 2016 je oficiálny názov streamu - tak je zverejnený na ich webe. Stream ale vysiela názov Silvester ale oficiálny názov očakávaného streamu je TOP 2016
Fun pridalo nový stream + môžete zverejniť aj playlist
Stream hrá aktuálne pesničky z roku 2016
http://stream.funradio.sk:8000/silver128.mp3
Heringeš určite nie je okres Košice I + nezmyselná mapa 97,0 MHz, Rádio Košice - Komín Chemko Strážske. Je udaná zlá výška antén.
Určite by pomohla možnosť nahlasovania príspevkov, no tiež by som uvítal možnosť ručne nastaviť svoju polohu pri vysielačoch :)Inak chválim najmä tú časť s info o vysielačoch. Malé nedostatky sa doladia časom, tie neriešim.
Teraz som Rebecu skúsil cez IE (11) a naozaj šlape. :)
Ale cez Chrome (55.0.2883.87 m) stále ani ťuk.
Rovnako ani cez aplikáciu Radia.sk (pre WP).
Navyše v aplikácii mi najnovšie asi pri polovici rádií v zozname zobrazuje namiesto ikonky (loga) daného rádia len logo webu Radia.sk (toto najnovšie). (wtf?)
Neviem z akého dôvodu mi to neprehrá Google Chrome, v Mozille to šľape.
Ďakujem za príjemný darček. Vzhľad stránok je dobrý, pekne to osviežilo ;). Vedľajšie veci neriešim, predsa je to len sila zvyku
Obe Rebecy mi ráno tu na radia.sk hrali (aktuálne nejdú), ráno išla aj Beta a WOW, teraz nejde ani jedno z nich.
Pekný a moderný darček pod stromček.
Ani obidve Rebecy (MT a ZA) tu cez stránku už dlhodobo nehrajú.
Rovnako, ako aj v aplikácii Radia.sk (WP).
Hneď som nasiel 2 chyby. Úložisko je okres Liptovský Mikuláš. Pre 88,5 Snina - Magurica je použité zlé smerové obmedzenie zo starej kóty Ščobík. Magurica je ND. Nová verzia ide na Androide veľmi pomaly a zasekáva sa.
Že by ma nový dizajn potešil, nedá sa povedať, ten predchádzajúci bol kompaktnejší, rýchlejšie sa dalo vyhľadať to ktoré rádio, preletel to človek fakticky jedným
pohľadom a bolo... Teraz treba rolovať, je to prepchaté
zbytočnými informáciami, kým som našiel, čo som chcel, dva krát som dané rádio "preskočil". Ani po kliknutí na dané rádio sa potom neobjaví niečo pohľadu príjemné a ucelené... škoda. S pôvodným dizajnom som bol určite spokojnejší. Nové nemusí znamenať vždy lepšie. Pozdravujem "dizajnéra" :-)
...možno nabudúce sa dočkáme aj tej. Inak som rád, že design sa konečne zmenil.
Ešte to chce doladiť, ale vítam web radia.sk v 21. storočí :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň