Diskusia k téme Pre redakciu
Ako rychlo prislo tak rychlo aj skoncilo
Už nejde minimálne 2 týždne, bolo by fajn ho vyhodiť z appky rádia.sk
Nejaký rozhovor s vysielateľmi alebo niečo také. Dalo by sa to?
Zdravím. Mohli by ste nám priniesť nejaké informácie, čo sa týkajú šláger rádia? Čo sa to vlastne stalo a čo sa chystá? Ďakujem.
Mne to funguje normálne..prehliadač Google Chrome.
ahojte nefunguje prehrávanie streamu na rádia.sk vlna,ant.rock cez net ich stránku,poprosiť opráviť ale okamžite..
No... po case som opat skusil aplikaciu radia.sk. Zial nic nove - pri zahaprovani internetu sa prehravanie prerusi - ziaden automaticky reconnecting co maju ine apps, no a navyse pustim si Radio Kosice a stale mi hra miesto neho FUNradio. Takze zas a znova odinstalovavam.
Zdravím. Počas minulého týždňa mi prestal v mobile fungovať stream na tejto stránke pri Fun rádiu vianoce. Vyhadzuje chybu Nie je možné spustiť stream. Čo sa stalo, keď mi to od začiatku išlo a teraz posledné dni to nejde ani po obnovení? Môžete sa na to pozrieť?
Dobrý deň, mne aplikácia zastavuje rádio Piešťany cca dvoch pesničkách. Dat mám dosť a aj telefón je nastavený správne.
Čo je z aplikáciou? Nejde vyhľadať v obchode...
Ale veď o tom rádiá.sk informáciu priniesli, prečo potom tento príspevok musíš redakcii adresovať? Zase raz nerozumiem
Poslucháči Rádia_FM sa môžu tešiť na výnimočný zážitok. V nedeľu 10. decembra to bude presne 13 rokov od začatia jeho vysielania.
Rádio_FM začalo vysielať 03.11.2004
Vzhladom k tomu, ako prebiehalo posledne vypocutie, sme sa rozhodli tentokrat prenos nerobit. Ziadny novy projekt, ziadna bitka o frekvencie. Tych par viet, ktore dvaja pritomni ziadatelia vyslovili, sme zhrnuli do textu :)
Správa tam síce je, ale live prenos nebol.
Zvykli navyše po live prenose bývať aj video-záznamy z vypočutí jednotlivých žiadateľov.
Myslis asi toto: https://www.radia.sk/spravy/3736_verejne-vypocutie…
Ten článok na home page-i na ktorý sa tu odvolávaš je tlačová správa Rady pre vysielanie a retransmisiu (iba prebratá z http://www.rvr.sk/sk/spravy/?aktualitaId=3957 ).
Ja som mal na mysli živý (live) prenos vypočutia v podobe video-streamu a "pokecu" (informácií/komentáru), ktorý tu v posledných rokoch k verejnému vypočutiu už patril.
I keď je pravda, že tohto týždňové vypočutie patrilo medzi menej zaujímavé, keďže sa jednalo len o individuálne koordinované frekvencie.
A čo tak prečítať článok na home stránke?
Nič ??
To je stoziar Ministerstva Vnutra, je tam napríklad aj Orange....žiadne rádio tam nieje.
Malo by to byť niekde pri penzióne Litvor (aspoň podľa StreetView). Rozhlasový vysielač to nebude, ten má Rádio Lumen na druhej strane hlavnej cesty, na hoteli Sorea.
Neviete niekto čo je to za vysielač na Štrbskom Plese a pri akom hoteli to je:
to je uz nenormalne, sama reklama na tejto stranke, neda sa uz pozerat ani citat
98,50 MHz Brezno už vysiela minimálne 12 dní...
Dnes som si trochu prešiel RDSka u rádií a všimol som si , že u Vás na stranke sa nezhoduju nasledne udaje.
FUN Radio - TMC vysiela , vy mate , že nie
Europa 2 - CT nevysiela
Regina Vychod - PTY nevysiela , Ani RT nevysiela a IDcko mi vyhodilo 5D60
Best FM - TA vysiela , CT nevysiela
Všetky udaje boli pri signale RDS nad 50% aby tam neboli chyby a boli testovane na Prešovských frekvenciách
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň