Diskusia k téme Pre redakciu
Tak napr.
1. Hasičské rádio
2. Radio Squad - 1. Slovak urban radio
3. Rádio R1 (rómske)
Nefunguje stream..
Bolo by fajn, pokiaľ by ste si ho vymazali z aplikácie radia.sk :-)
Veď tu niekto písal, že je to len prenesený vysielač z Liptovského Mikuláša...
Už vysiela cca mesiac, bolo by fajn z prehľadu frekvencií vymazať plán.
V akom čase a s akým rádiom bol problém? Keď si si to rádio prehrával cez net, zobrazovalo Ti skladby? Podľa mňa nebol problém na strane redakcie. Je aj možnosť, že išlo o dopredu nahraté vysielanie, vtedy prehrávanú skladbu nezobrazí. Prípadne môže byť iný problém, ale asi na strane rádia, lebo ak názov skladby z rádia neodchádza, nemôže prísť ani do redakcie
ahojte treba opraviť že stále vypádava playlist aj hra hudba na rádio,takže poprosiť opraviť,dovi..
SNV ide aj RDS a zvuk ide rovnako podľa ostatných rádií a dajte preč plán aj oznámte do správoch a napísať,ahojte..
Zdravíčko, v aplikácii radia.sk vám nefunguje Pulz rádio..
Treba upravit platnost licencie Radio Viva metropol,lebo podla vasej stranky,uz vysiela po platnosti
https://www.radia.sk/radia/viva-metropol
AHOJTE redakcia treba vymazať lebo už vysiela od piatka,2 vec je noci nefungpval playlist aj predchádzajúcu noc tiež neišiel na 5 rádií ,takže opraviť,ahojte..
Nefunguje, playlist tam je ale nic nehra, jednoducho prazdny stream. Neviem, ci je chyba u nich alebo u vas ale na wp app to akože ide ale je to prázdne podľa toho stream funguje ale na prázdno.
Este raz, to nieje diskusia radia, ale rádiá, od slo a rádio!!!! Takze ak sa to netyka prinajmensom autoradia,tak ti tu nikto neporadi, lebo tu to nie je o radách, ale o rádiách!!
Prečo ste zmazali túto tému, nebola to reklama ani spam, tak nevidím žiadny dôvod na vymazanie! To už akože neexistuje nijaká diskusia, kde by som sa mohol poradiť? Hanba Vám, nezaslúžite si názov radia.sk!!! Hanba ;-(
Ahojte treba vymazať plán Medzilaborciach a Rožňave nevysiela už od pondelka vysiela takže tak to urobte,dovi,ahojte
Dobrý večer chcel by som vedieť názov tejto skvelej hudby
z tejto relácii Nákupné maniačky ktorá tam hrala ako karaoke
v tomto čase o 17:05 hod - 7 januára 2017 v sobotu pretože sa mi
tá hudba ktorú neviem nájsť veľmi páčila. S pozdravom
Mário Balco.
a aby si zas niekto nieco neprekrutil po svojom - nespokojnostou rozumejte vzhlad... funkcionalita je vyborna, napriklad ta mapka s terenom.
nazdar banda. tak som si uz aj ja povsimol novy vzhlad (doteraz som tu od decembra nebol) a nie som velmi spokojny popravde... ale casom si isto navyknem ako pri kazdej takejto zmene. ocenujem registraciu :) howgh
Na rádiách,ako npr SRO,Devín,Pyramída...by bolo super,keby bol zobrazený aj názov relácie práve vysielanej a nasledujúcej,popr.najbližší program.
Chválim nový vyzuál stránky. Možnosť registrácie, mobilného zobrazenia... Jedine, čo sa mi moc nepáči, je aktuálne logo. Možno sa časom niečo doladí... Za mňa spokojnosť, ale ešte chvíľku potrvá, kým si na novú zmenu celkovo zvyknem.
Jasne, pri frekvenciach to ma logiku. Ja som to proste len predtym nikde nenašiel. Ďakujem. Je super, že ste to sem dali. Večer budem študovať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň