Diskusia k téme Mobilné siete
a o takom "pokryti" tiez:
https://s33.postimg.cc/vzw9asx5r/vfpokrytie.jpg
Ked si to prepnes na 3G, tiez ziadna slava.
Takze ked byvas v Kieve a nevytiahnes paty z mesta, super ponuka. Inak neviem-neviem
Ak plánujete cestovať na Ukrajinu, určite si radšej zvoľte lokálnu SIM kartu. V redakcii máme skúsenosti s ukrajinským Vodafonom. V rámci akcie ponúka 8 GB dát už k najnižšiemu programu za približne 2 eurá mesačne. Kartu si kúpite v predajniach či rôznych stánkoch a nie je registrovaná na konkrétne meno, ako na Slovensku. Aktuálne predáva neobmedzený internet za približne 3,7 eura – skúsenosti so službou ale nemáme.
no chvalafica, sa to vlecie ako slimak. ci si pamatam tak plan bol marec, potom jun, teraz je to september 2018.
podla mapky uz to bude na viacerych miestach:
ha, nasiel som, povodne jar 2017. takto teda konkurewnciou nebudu este velmi dlho:
Už testuje na pár miestach v Maďarsku (napr. i v Győri), zatiaľ sa identifikuje ako 21603 4G.
Dnes od rána do asi 12:00 resp. ešte aj nejaký čas po 12:00 nešiel signál na orange (iba zo vzdialenejšieho vysielača a signál bol slabý). Úroveň signálu tak bola porovnateľná s O2 alebo Telekomom, ktorí v tejto oblasti dlhodobo nemajú kvalitný signál. Orange je jediný operátor, ktorý má v danej lokalite dobrý signál v 2G aj 3G, ostatný nemajú ŽIADNY signál alebo veľmi slabý (a to ani 2G, a telekom napríklad nemá ani roaming od orangeu, čo má aspoň O2 a 4ka).
Prepáčte PeterDX, ale dávať odkaz na platenú reklamu (je to PR článok 4ky) je už fakt úbohé.
Dnes ráno bol výpadok zákazníckej zóny O2. Krátko ma to bol aj úplný výpadok web stránky o2.sk! Problémy s aktiváciou služieb mali aj samotní predajcovia, ktorí využívajú zrejme rovnakú platformu, ako aj zákaznícka zóna. A to dnes je posledný deň, kedy je možné aktivovať 5GB zadarmo. Ja som to chcel akurát aktivovať, keď to nešlo. Išiel som to teda aktivovať na predajňu. Predajcovia mi odporučili aktiváciu cez SMS, keďže to nešlo ani im. Aktivácia ale trvala vyše pol hodiny.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň