Diskusia k téme Mobilné siete
Veď keď v tvojej lokalite máš problém s pokrytím prenes číslo na FunFón a máš po probléme zaplatíš o 3 centy viac za minútu ale ideš cez 3G a4G sieť
Spolupracuje, lenže karta 4ky sa v zahraničí správa ako francúzka a niektoré telefóny s tým majú problém.
Ja som chcel poslať sms do súťaže najlepšie počasie a nedá sa poslať volám na infolinku a operátorka .Že nepodporujú takéto sms.Veď platím za ňu ja.Okres Lučenec strašne biedne pokrytie.Budiná.Tuhár.Piešť 2.Halič.atď.Zbytočne vyhodené eurá.
Má pokrytú už i Žarnovicu, zatiaľ tlačová správa nevyšla, pokiaľ viem.
aj s jeho 4kou je na Ho..bol som v Chorvatsku pri mori a nedalo sa mi telefonovat domov ziadny Chorvatsky operator s nimi nespolupracuje..
Zavolaj do Jojky, určite s tebou urobia reportáž... Kedy Ty dospeješ?!
http://mobilmania.azet.sk/clanok/115089/4ka-ma-4g-…
O Šahách som písal 9 dní predtým ako to vyšlo v oficiálnej tlačovej správe...
https://www.4ka.sk/mapa-pokrytia
Tu to ešte nemajú, ani v tlačovej správe.
Aj na Slovensku v Zone1 volate za 0.04 EUR/min a prijimate hovory za 0.013 EUR/min, cena SMS 0.04 EUR a 1 MB 0.04 EUR s uctovanim po 1kB. Ceny s DPH. Vasa 4ka
Pri nehode, uraze, strate dokladov a pod., kontaktujte Velvyslanectvo SR v meste Bratislava (Slovensko) +421259781111 alebo +421259785978. SOS 112
Naskenuje, ale nedá sa pripojiť, ďaleko od vysielača...
Operátor pokrýva svojim signálom viac ako polovicu populácie Slovenska. Na mapu miest, v ktorých môžu štvorkári bezproblémovo surfovať na vysokorýchlostnej LTE sieti aktuálne pribudla Handlová, Nemšová, Svätý Jur, Štúrovo, Trenčianska Teplá a Zohor.
Námestovo je 83.
Tvrdošín 74.
Trstená 94.
Dolný Kubín je OK.
Swan dodnes nie je schopný pokryť viacero miest.
Ani Dolný Kubín (19 tis. obyv., 42. najväčšie mesto na SK) v súčasnosti stále nie je pokrytý ich sieťou.
Okrem Námestova (necelých 8. tis. obyv, 82. najväčšie mesto na SK) ktoré ako jediné mesto na Orave sieťou Swanu (4ky) pokryté je, sú bez signálu aj ostatné oravské mestá - Tvrdošín (9. tis. obyv., 76. mesto) a Trstená (7 a pol. tisíc obyv., 91. mesto).
SWAN-KO 231 03 (4ka) stále nemá signálom pokrytú Detvu (53. najväčšie mesto na Slovensku podľa počtu obyvateľov, okolo 15 tis. obyvateľov).
Signál končí od Zvolena vo Zvolenskej Slatine a potom pred Lučencom je od Lovinobane.
Na niektorých miestach vo VK je možné naskenovať aj maďarský Telenor, avšak nepodarilo sa mi pripojiť do tejto maďarskej siete.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň