Diskusia k téme Mobilné siete

Nebuď naivný! Operátori majú svoju stratégiu rozširovania, no hlavným faktorom je rýchlosť získania potrebných povolení a zmlúv, čo trvá mesiace až roky. Preto "promptnosť" v tomto prípade možno rátať na rok až dva. Ak si im písal pred mesiacom, bola to náhoda, ktorú si si len zle vysvetlil ;)

uz aj v Turcianskych Tepliciach ma O2 4G siet, na moj podnet reagovali promptne..

V Turcianskych Tepliciach zatial nemaju siet 4G..O2.

Slovenskú Ľupču zatiaľ pokrytú nemajú...

DIGI Mobil - plánované spustenie 21.03.2017

Tie má Tesco Mobile asi najdrahšie (34 centov/minúta!!!) Juro v akciovej cene (podmienka dobiť si kredit za 5 EUR minimálne raz za 30 dní), inak by to bolo za 5 centov, ponúka takéto volania za ľudovú cenu 2 centy. I tých 5 centov je oveľa východnejších ako tých 34 centov (Tesco Mobile).

Akcia predĺžená do 31.01.2017

Dnes som si všimol, že okrem nedávno čiastočne pokrytej Trstenej, je už z časti pokrytý aj Tvrdošín (odskúšané v časti Krásna Hôrka) a obec Nižná nad Oravou.
Najväčšie oravské mesto (DK) je však stále bez signálu (skúšané aj dnes v častiach: Staré mesto/centrum, sídlisko Brezovec, Medzihradné).
(niekto stavia dom od strechy :/

Veď keď v tvojej lokalite máš problém s pokrytím prenes číslo na FunFón a máš po probléme zaplatíš o 3 centy viac za minútu ale ideš cez 3G a4G sieť

Spolupracuje, lenže karta 4ky sa v zahraničí správa ako francúzka a niektoré telefóny s tým majú problém.

Ja som chcel poslať sms do súťaže najlepšie počasie a nedá sa poslať volám na infolinku a operátorka .Že nepodporujú takéto sms.Veď platím za ňu ja.Okres Lučenec strašne biedne pokrytie.Budiná.Tuhár.Piešť 2.Halič.atď.Zbytočne vyhodené eurá.

Má pokrytú už i Žarnovicu, zatiaľ tlačová správa nevyšla, pokiaľ viem.

aj s jeho 4kou je na Ho..bol som v Chorvatsku pri mori a nedalo sa mi telefonovat domov ziadny Chorvatsky operator s nimi nespolupracuje..

Zavolaj do Jojky, určite s tebou urobia reportáž... Kedy Ty dospeješ?!

http://mobilmania.azet.sk/clanok/115089/4ka-ma-4g-…
O Šahách som písal 9 dní predtým ako to vyšlo v oficiálnej tlačovej správe...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň