Diskusia k téme Mobilné siete
Už i v Slovenskej Ľupči a v Lučatíne..
bude to všetko na ukor vrchnej časti UHF pásma - výmysel idiotov z Bruselu
že naostro 4G sieť v Turčianskych Tepliciach spustili poobede 31.01.2017
...momentálne nemáme informácie o rozšírení siete v danej lokalite. Nevylučujeme, že sieť rozšírime. Vera
Písal som im len pred deviatimi dňami...
V danej lokalite evidujeme 3G pokrytie momentálne
Písal som im len pred deviatimi dňami...
V danej lokalite evidujeme 3G pokrytie momentálne
Nebuď naivný! Operátori majú svoju stratégiu rozširovania, no hlavným faktorom je rýchlosť získania potrebných povolení a zmlúv, čo trvá mesiace až roky. Preto "promptnosť" v tomto prípade možno rátať na rok až dva. Ak si im písal pred mesiacom, bola to náhoda, ktorú si si len zle vysvetlil ;)
uz aj v Turcianskych Tepliciach ma O2 4G siet, na moj podnet reagovali promptne..
V Turcianskych Tepliciach zatial nemaju siet 4G..O2.
Slovenskú Ľupču zatiaľ pokrytú nemajú...
DIGI Mobil - plánované spustenie 21.03.2017
Tie má Tesco Mobile asi najdrahšie (34 centov/minúta!!!) Juro v akciovej cene (podmienka dobiť si kredit za 5 EUR minimálne raz za 30 dní), inak by to bolo za 5 centov, ponúka takéto volania za ľudovú cenu 2 centy. I tých 5 centov je oveľa východnejších ako tých 34 centov (Tesco Mobile).
Akcia predĺžená do 31.01.2017
Dnes som si všimol, že okrem nedávno čiastočne pokrytej Trstenej, je už z časti pokrytý aj Tvrdošín (odskúšané v časti Krásna Hôrka) a obec Nižná nad Oravou.
Najväčšie oravské mesto (DK) je však stále bez signálu (skúšané aj dnes v častiach: Staré mesto/centrum, sídlisko Brezovec, Medzihradné).
(niekto stavia dom od strechy :/
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň