Diskusia k téme Fun Rádio
Mne sa hrozne páčia pesničky s step up 2 škoda že ich nehrajú vo fan. Nie? Pozná niekto tie pesničky?
Mne chýbajú všeobecne tie jingle v ktorých či už mužský alebo ženský hlas povie len Fun rádio prípadne Fun. Momentálne sú všetky jingle spievané prípadne spievano-hovorené, tie krátke hovorené úplne zmizli. Mužský hlas už nie je ako station voice, ale urobiť pár jinglov kde by ženský hlas povedal Fun rádio prípadne Fun, urobiť mohli...
V niekolkych prispevkoch Vám stručne vysvetlím prečo
Elán do Fun radia nepatrí.
Ale postupne začneme od zajtra....
Ahojte. Mne tam chýba jingel ktorý bol takým hrubým hlasom FUN Radio. Skalný poslúchači Fun rádia určite vedia o čom hovorím.
hej vsimol si si dobre uz Marek to tu pisal
Mne sa zase zdá zvláštne že v intrách sa používa "more" a jingloch sa takéto niečo už nepoužíva. Veď power intros je súčasťou identifikácie, pripadá mi to zvláštne keď sa rádio v jingloch identifikuje iným spôsobom ako v intrách... Ináč niektoré jingle sa mi zdajú byť nové alebo minimálne prespievané. Dobre som si všimol?
no mne sa nelubi ze tam davaju to slovo MORE prečo nestaci klasicke ako bolo kedysi iba FUN
Nevravím že ku každej pesničke treba intro. Ale je veľa pesničiek ku ktorým sa intro urobiť dá, ja sám mám v hlave pár nápadov. Aj k niektorým našim pesničkám. Určite ich môže byť viac.
Nie ku kazdej pesnicke sa to intro da vyrobit, ono by to podla mna malo aj trochu ladit :)))
No áno, vznikli 2 nové intrá, raz za veľmi dlhý čas občas niečo urobia. Verím však že sa tie intrá už konečne rozbehnú a bude ich vznikať viac...
Kolko radii ma styl viac hudby, menej kecov ?
Viem, ze FUN, JM, Okey, _FM su v tomto style.
maaaaam to spomenul som si su to nove intra no fasa hehe
a nove no len ako sa to volaaa !!!!!!! kurnik!!!! pred pesnickou spievaju more music more fun
Witam wszystkich ;) Przepraszam że piszę po polsku, ale myślę, że sie domyślicie ;)
Podczas mojej ostatniej podruży do Slovakii, Funradio bardzo mi się spodobało. Pomimo, że hrają pop hutbe, to i tak to radio wygląda dużo lepiej niż polskie Radio ZET albo RMF FM. Szczególnie spodobał mi się poranny show Ranfun ;) Pozdrawiam, dragontor from poland
mam len ja taky pocit alebo aj vas sa zda že FUNko sa nejak rozbehlo s roznymi sutazami myslim že o dost dobre ceny. som zvedavy zajtra ako zacne ta sutaz o auto a hlavne kolko ludia vydrzia.
ale ved prave že to je uz naprogramovane ved ked uz je to raz naprogramovane tak to sa neda zmenit teda da ked do toho niekto zasiahne a zmeni to ale tomu sa hovori napr. saboter takze by si mali urobit vo FUNku poriadok.
No to len clovek ktorý ma na straosti palylisty nevie, ako to ma robiť...Vo FUNKU pustia jednoducho automat a v playliste zrazu naplanovaný vstup, lenže moderator nikde, tak si teda vypočuješ podmaz a moderatora nie...lacnejšia verzia celoplošky:o)))Takúto amatérštinu nemajú ani v IRS...
Žeby začali hrať viac podmazov a častejšie? :-) Ináč nejaké technické problémy má občas aj vychýrená hudobná City TV... Držme však rádiu palce nech už konečne tieto problémy skončia, bolo ich už dosť. Snáď tam nemajú niekoho kto to tam sabotuje...
co ty vies mozno su podmazy sucastou calloutov tak ich musia otestovat aj vo vysielani a bez moderatorov hehe
No nechcite vedieť čo tam teraz púšťajú. Všetky možné podmazy z rannej show, ale bez slov. Teraz je podmaz šport. To namiesto pesničiek "hrajú" podmazy.... Je mi to dosť ľúto že technické problémy tam neprestávajú...
Ano, uz aj ja som to niekolkokrat postrehol.Navyse vzdy pred tym "tichsim signalom" obvykle nasleduje niekolkosekundovy vypadok. A zaujimave je tiez, ze vzdy ked som doma, mam pocit, ze Krizava vypadava nejak moc casto...
Som rad ze zopar ludi je tu v obraze..Zdenku mam rad je fajn baba ale ten dementna SEXPRES ked to hra ako stale novinku a ine sra..ytak co uz s nimi..vraj MIENKOTVORNE RADIO...dufam ze slovac tak hlboko neklesla aby musela pocuvat tych 5 skladieb dokola...kua stare Funko..kde moderatori neboli taki slizki ako Dalila Mravec Martin Pato Python atd...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň